Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kicsinadal

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes jelenségnek lehetnek tanúi a nézők vasárnap 18:55-kor az m1-en, Orbán Viktor a Duna TV-be száműzött* Betlen Jánosnak ad interjút abban az idősávban, amikor Obersovszky Péternek menne A lényeg című műsora. A riporter személyéről szóló információinkat Szabó László, az MTVA kommunikációs…..
A közszolgálati rádiócsatorna műsorait naponta több mint másfél millióan hallgatják. Csak a hétköznapokat figyelembe véve az átlag még kedvezőbb, a hallgatók száma 1 millió 640 fő naponta.Az elmúlt hónapban az ország lakosságának jelentős része a 180 perc című magazinra…..
Ki lehet a legjobb adós, akire legszívesebben bízzák a hitelezők a pénzüket? Természetesen az, aki rendszeresen, időre fizet, s fel sem merül, hogy megléphet a pénzzel, vagy letagadhatja a tartozást. Bármennyire is meglepő de nem sokáig kell keresgélni az ilyen partnert, hiszen ez…..
kicsinadal 2011.11.16 12:28:00
@OkoskaTo:rp: a görögöknél nem csak az európai bankoknak kellett 50 százalékot leírni?
Varánusz Eva helyett kuminizmus 2011.11.09 13:01:22
Az elmúlt napok egyik vezető gazdasági témája, hogy kormányunknak lesz-e mersze szembemenni a saját frakciójával, koalíciós partnerével, és nagyjából mindenki mással is, vagyis megszüntetik-e az evát.Nem kell túl nagy képzelőerő annak felméréséhez, hogy a gazdaság és a…..
kicsinadal 2011.11.09 22:06:03
@Elstron: Aztakurva. Neked aztán vág az agyad, szereted jól átgondolni a dolgokat. Mi miért lehet? Mitől mozog a föld satöbbi. Mi?
Valóban olyan titokzatos a tőzsde titokzatosnak tartott világa? Nagyon sokan gondolják misztikusnak ezt a világot és bár naponta milliárdok cserélnek gazdát a börzén, és a világ leggazdagabb emberei innen szerezték hatalmas vagyonukat, igazából semmi ördöngösség nincs…..
Amikor lehetőségünk van takarékoskodni, biztos sokunkban felmerül a kérdés, hogy a folyószámlán és a betétlekötésen túl milyen egyéb lehetőségünk van pénzünk fialtatására. Nos, a befektetési alapok választása jó megoldás lehet, ezeknek a megtakarítási formáknak a…..
Mire érdemes figyelni a bankkártyánkkal kapcsolatban? Jobb helyen van-e a pénz bankkártyán, mint a pénztárcában? Sokakat biztosan nem hagy nyugodni a kérdés, hiszen amint megérkezik a fizetés vagy ösztöndíj, rohannak egy összegben felvenni a pénzt. Azt kevesen vonják kétségbe,…..
kicsinadal 2011.10.20 16:48:37
@Ronald: Ronald, Ó
1. mindenhol
2. asszem háromszor, után benyeli a gép a kártyát,jobb helyeken:)
Megtaláltuk a svéd válogatott gyenge pontját a ma esti Eb-selejtezőre: Zlatan idegrendszere. Ibrahimovic, a magyarölőKezdjük a szikár tényekkel. 2000 óta a magyar válogatott hét tétmeccset játszott Svédország ellen. Ebből hatot a svédek nyertek, egyszer döntetlen lett, és mi…..
A hvg.hu-n jelent meg az alábi írás, amiben nagyjából annyiról van szó, hogy vagy egy mezőőr fizetett meg pár ismerőst, hogy tolvajt játszanak a Tv2 kamerái előtt, vagy a Tv2 fizette le őket, a lényeg, hogy a mezőőrt kirúgták, a Tv2 meg kibaszott kellemetlenül érezheti most…..
kicsinadal 2011.08.12 21:39:58
@Deszkás: Tényleg picit naiv vagy:) ne vedd személyeskedésnek. Mivel van némi tapasztalatom elmondom, hogy sztem mi történt: kiment a stáb forgatni, ott volt a mezőör elmesélte a sztorit, majd a riporter rájött, hogy ez így karcsú lesz kéne kép az egész sztori alá, hát gyorsan kerítettek pár statisztát a helyszínen. Nagyon pici arra az esély, hogy ezt a megoldást nem a stáb találta ki. Sőt valószínű, hogy megkérték az alanyt, hogy segítsen találni embereket, így lehet, hogy a mezőőr szervezte be a vízügyeseket, de niylvánvalóan nem saját ötletből. Ehhez a milliárdos TV2 médiavállalatnak köze nincs, csak a szerencsétlen riporternek akinek anyagot kell prezentálni mindenképpen, mer különben tökön rúgja a szerkesztő. Volt nála három rugó, hát odaadta a vízügyiseknek, mert azok ingyér nem akarták. Ez egy sokkal életszerűbb verzió még egy laikusnak is, aki pedig picit ismeri a médiát jobban, az nagy összegben fogadna is rá, asszem. A TV2 nem ismerheti be, hogy a riporter átverte a nézőket, mert hatalmas csorba esne a hitelességén. Ha lenne bennünk minimális szakmai alázat, akkor a riportert, meg a szerkesztőjét szép csendben átrakják a reggeli sóba, vagy az ezotv-be. Ehelyett persze röhögnek a markukba, miközben egy szerencsétlennek elveszett a munkája. Ez a gáz!
Kettős Mérce A sajtó ostroma 2010.12.19 17:33:00
 A közmédiumok megszállása már-már hagyomány Magyarországon. Biztos emlékszik még mindenki a médiaháborúra - a rendszerváltás korából- tenném hozzá az időhatározót, ha nem látnánk, hogy ez a harc a mai napig nem ért véget. Sőt frontvonalai kiszélesedtek és…..
Mint bizonyára mindannyian hallottatok (sic!) már róla, az iWiW új, redizájnolt felületei a hét közepén élesedtek. Azt hiszem, nem lenne fair huszonötödszörre is túlságosan mélyen összehasonlítgatni az iWiW-et a Facebookkal. (Már ugye egyre kevésbé érdemes...) Aki belép ma az…..
A bankkártyákat leginkább két dologra használjuk: vásárlásra olyan üzletekben, ahol a kártyaelfogadásra van mód, illetve készpénzfelvételre. Készpénzfelvételnél elegendő egy automatát, vagyis ATM-et keresni, s alig fél perc alatt bankjegyekhez juthatunk. Ha üzletben…..
kicsinadal 2010.12.15 16:09:48
@Bélus___: mer te valami mágus vagy, azért lehet:)
 „Végre megjött a szavazók jobbik esze!” – örvendezett saját Facebook-oldalán a Tv2 egyik munkatársa harminc másodperccel a Megasztár tegnap esti döntőjének azon pillanata után, mikor Tilla Kökény Attila nevét mondta ki továbbjutóként a tehetségkutató…..
Rögtön az elején tisztázzuk a különbséget a bankkártya és a hitelkártya között, mert ezt sokan sokszor keverik: a fő különbség, hogy míg az előbbivel a saját megtakarított pénzünket költjük, addig a hitelkártyával a bankét. A hitelkártya elsősorban azoknak lehet jó…..
Miért minősített le két fokozattal a Moody's? Mi a baja a Financial Times-nak Matolcsy Györggyel? Miért kritizálják üzleti lapok a magyar gazdaságpolitikát? A Moody’s két fokozattal leminősítette hazánkat, Matolcsy György az utolsó előtti helyre került a Financial Times…..
 Érdekes „tanulmánnyal” lépett be közvetlenül is a nyugdíjvitába a minap a Századvég Gazdaságkutató Zrt.. A cég, amelynek fő feladata állítólag „a magas szakmai színvonalat képviselő, tudományos igényű, gazdasági és társadalmi jellegű kutatások…..
kicsinadal 2010.12.02 20:51:49
@papamaci1: na pont ilyen isis szinten számol a Századvég, ami politikai intézetből hirtelen gazdaságkutató lett. Nevetséges. Ha igaz is lenne, hogy 90 százalékkal drágult a szántóföld, mint ahogy egyébként ez is egy baromság, az akkor se 9 százalékos éves hozam, mert minimum az inflációval illene korrigálni. Ébresztő!
kicsinadal 2010.12.03 11:20:06
@zfuly: A Századvég kérdését persze fel lehet tenni, csak éppen mindenféle egzaktságot nélkülöz. Mi az hogy társadalmi költség szerinted, mi a tudományos definíció és az a nemzetközi sztenderd képlet, amivel ki kell számolni? Ugyan már... A probléma éppen az, hogy valós adatok és számok helyett megy a parasztvakítás, sőt már a kriminalizálás is. Azt nem értem, hogyha valóban a nyugdíjak megvédésének nemes szándéka vezérli a kormányt, akkor miért van szükség az emberek megzsarolására?
kicsinadal 2010.12.03 11:29:23
@OkoskaTo:rp: Na igen, pont az a gond szerintem ebben a nyugdíjtörténetben, hogy az istenadta nép általános tudásszintjéhez és ingerszintjéhez képest nagyon bonyolult a történet. Azt értik, hogy ellopták, eltőzsdézték, meg 1000 milliárd, meg állami garancia, satöbbi. Azt, hogy 12 éves átlagos hozam, meg reálhozam, meg portfolio, meg ilyenek, azt nyilván nem:( És a kormány ezt pontosan tudja és ki is használja.
Megdöbbent nevű olvasónk találatából kiderül, hogy ha az RTL már tényleg nem fogja alkalmazni Stohl Andrást, akkor sem kell kétségbe esnie, jósként kiváló karrier vár rá a Pax tévén. Az történt ugyanis, hogy még mielőtt a villába bekerült volna a műanyag alkatrészekből…..
A legtöbbünkkel előfordult már, hogy pillanatnyi pénzzavarba kerültünk, és kellemetlennek éreztük a barátoktól való kölcsönkérést. A bankokat pedig nem is vesszük számításba, mert esetleg azt gondoljuk, hogy a pénzintézet kisebb összegű hitelekkel nem foglalkozik. Pedig…..
kicsinadal 2010.11.30 14:20:20
@szmeby: Na igen, de azért ez nem hókuszpókusz. A posztban írt példa és a tiéd is egyszerű részletfizetés tulajdonképpen, és a vevő szempontjából tökmindegy, hogy miért van úgy ahogy. Persze nem nehéz kitalálni: a kereskedőnek még így is jó, hiszen nála vásárolsz, a bank meg kap valami jutalékot a kereskedőtől vagy ilyesmi.
kicsinadal 2010.11.30 14:37:32
@otapi: Ez persze lehet, hogy így van, lehet, hogy nem, de ettől még simán lehet olyan élethelyzet, hogy ilyen részletfizetésre kényszerülsz. Mondjuk ha elromlik egy nagyobb értékű háztartási gép, és hirtelen nincs annyi pénzed egyszerre kiadni, hiba olcsóbb 30 forinttal esetleg máshol. Vagy nem?
Az utóbbi időben mintha szitokszó lenne, úgy beszélnek sokan a hitelekről, pedig nélkülük bizony nehezebb manapság új lakáshoz vagy autóhoz jutni. Az persze kétségtelen, hogy sokaknak a hitelek világa idegennek vagy ridegnek tűnik, és nyilvánvaló, hogy jól meg kell fontolni egy…..
kicsinadal 2010.11.24 18:06:57
@Izo: ez jól hangzik, de kivétel a lakás, lakhatás sztem. hitel nélkül az normál földi halandónak nem megy...