Regisztráció Blogot indítok
Adatok
haru

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szokj le a bagóról, dugdosd a vécépapírt, ne ülj le senki ágyára, mert pofán vernek. Ha nem vigyázol, már az első nap lelopják rólad a ruhát. Mr. Phe megfontolandó jótanácsai első bűntényes börtönbe vonulóknak: Szinte semmit ne vigyél magaddal, aminek a legkisebb értéke…..
haru 2006.08.09 09:45:59
Kedves Toto!

A vélemény-nyilvánítás szabadsága mindenkit, így téged is megillet, amivel semmi gond nincs. Viszont az előadásmóddal annál több! Nem lepődnék meg, ha azt mondanád, hogy renszeres résztvevője vagy a Hősők terén rendezett összejevöteleknek. A világ nem fekete és fehérből, nem árja és zsidó emberekből, nem Fradiból és Újpestből áll. Mint ahogy nem bűnözőből és sértettekből. Nyilván különbséget kell tenni szándékos és gondatlan elkövető között is, és meg kell húzni a határt a jogos védelem és egyéb bűncselekmények között. Annak kimondottan örülök, hogy könyvet is olvasol, bár inkább szépirodalmit ajánlanék neked. Nem hiszem, hogy a fegyvertartás megoldás a promlémára, hiszen te is írtad, hogy a bűncselekményeket az illegálisan tartott fegyverekkel követik el többségében, így ha már rád szegesztek egy fegyvert, ne addj isten rád is lőttek, nem hiszen, hogy tudnál védekezni a saját legális fegyvereddel. Megértem dühödet, mert bűncselekmény áldozata lettél - bár ezek kisebb fajsúlyúak lehettek - de mi különböztetne meg az elkövetőtől, ha te ugyanolyan, sőt súlyosabb módszerekkel vennél elégtételt a téged ért sérelmekért. Semmi!
Midezekre figyelemmel javaslom, hogy inkább a magyar jogrend és a magyar valóság szabályai között igazodj el és ne egy általunk elérhetetlen civilizáció társadalmi szabályain merengj, mert még nagyon nagy csávába kerülhetsz!