Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zero_0

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Őszinte leszek, mert megérdemlitek, hogy az legyek. Állóvízben vagyunk, többszörösen is. Egyrészt szinte teljesen leállt a fejlesztés. Bár az alapok le vannak fektetve, lenne még mit csinálni. Másrészt a support, a bugok javítása, a multik szűrése vagyis a fenntartás és…..
Ezentúl, ha minden jól megy, hétről hétre posztolok egy-egy grafikont, térképet, valamilyen Zandagort-statisztikáról. Az első a harci aktivitást mutatja az első három hónapban. Vízszintesen az idő látható napi bontásban, függőlegesen pedig az aktivitás. Ez utóbbi a…..
Tegnap este vagyis Zandagorti időszámítás szerint 5821. június 7-én megsemmisült az utolsó idegen flotta. Mivel 2781 bolygó, a galaxis több, mint 20%-a megmaradt, ez tekinthető az emberi faj első valódi győzelmének Zandagort felett. Gratulálok mindenkinek, aki…..
A Zandagort Kutató Intézet az elmúlt napokban gondos megfigyeléseket végzett a nemrég felbukkant idegen hajókkal kapcsolatban. Mivel a valószínűsíthetően felderítő flották egy része dezertált, lehetőség nyílt kísérletek és mérések elvégzésére. Ezek eredményét a ZKI…..
LordMatteo a múltkori interjú után bedobta, hogy mi lenne, ha egyszer kivételesen más kérdezne, és én válaszolnék. Így is történt... Szia Cucu! Először is arra kérnélek, röviden mutatkozz be az Olvasóknak, hátha van olyan játékos, aki nem ismer Téged! Rendben. Németh…..
zero_0 2011.05.19 15:24:54
Mit csinál Vash és Jachyra, ha véget ér egy forduló, és még nem kezdődik az új? Nekiáll sakkozni a flottákkal... (D 10 750, NY 15 000) ... UPDATE: október 14-én a meccs véget ért: ..
zero_0 2010.10.07 13:16:57
Tegnap este megérkezett az utolsó hullám, hogy végső csapást mérjen az emberiségre. A pusztítás mértéke kegyetlen: a bolygók 62%-a por és hamu. És mégis, az ellenállást nem sikerült megtörni! Most is több, mint százan vannak online, hogy mentsék, ami még menthető...