Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BanyiX

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már többször nekifutottunk a témának, de a jelek szerint nem javult drámaian a helyzet, és nem csak a kisebb internetszolgáltatókat érinti, ha még a UPC-nél is lehetnek olyan területek, ahol a vonal kapacitásához képest túl sok előfizetőt kötöttek be, ezért mindenkinek rossz.…..
A sátán személyreszóló üzenetét kódolhatták ki a Sony Ericsson szervizében, amikor meglátták Endre interneten vásárolt telefonja garanciapapírját. Az üzenettől annyira megrémültek, hogy még válaszolni is elfelejtettek naiv ügyfélnek, akinek mondjuk korábban kétszer már…..
Maradandó, azaz leszedhetetlen, szó szerint szemét hirdetésekkel szennyezi a Praktiker a lépcsőházakat. BKV-figyelő fotódokumentuma súlyos retardáltságot feltételez. Ezek tényleg azt hiszik, hogy a negatív reklám is jó reklám? "A házadba szarunk, mert most olcsó a…..
Már nagyon régen túl vagyunk azon, hogy a baglyok nem azok, aminek látszanak. Már a bukszák sem azok, de nem a szó 'luvnya', esetleg 'bőr' értelmében. Most éppen egy vadonat friss gerillakampányról kaptunk fényképes hírt, aminek az a poénja, hogy pénztárcákat hagynak szerteszét,…..
Lajosék találták ezt a csodálatos szépségápolási terméket, ami az egy mondaton belül elbizonytalanodó vásárlókat szeretné megerősíteni helyes választásukban: A párom mutatta az imént az egyik Garnier termékének címkéjét, amely nemigen hagy kétségeket funkciójáról... no…..
BanyiX 2007.09.21 20:31:16
A Homár ezt még nem hallotta, phoenix is csak Prágában, hogy a húszkoronást kivonták a forgalomból egy ideje. A Keletiben azonban még fut az ilyen:Egy napos prágai utazásomhoz vettem 520 koronát a Keleti pályaudvari Gyorspénzváltó Kft-nél. Prágában felhívták a figyelmemet, hogy…..
Végre pozitív naivügyfél, és nem is akármilyen, hanem proaktív! Respekt herodesnek a leveléért, amit fogyasztóvédelemnek írt, amiért alulírott Agip-kúton sehol nem volt feltűntetve a boltban kapható terméke ára - nyilván minden 100-200 forinttal drágább is volt, mint máshol:…..
BanyiX 2007.09.19 17:09:27
A napokban fut egy zseniális nem szemkifolyatós hirdetés minden kütyüblog anyján. A Gizmodo nyitóképrenyőjét naponta egy kisebb vagyonért deszaturálja egy nyomtatógyártó, hogy aztán néhány másodperc alatt szép fokozatosan visszatérjenek rá a színek. Egyetlen szépséghibája,…..
BanyiX 2007.08.30 01:14:35
Valami azt súgta, hogy nem fognak mumifikálódott vevőhullát találni a hipermarket zöldségosztályán, és tényleg. Az előbb hívtuk újra Kaszás alezredest a tarjáni rendőrségtől. A kollégák nemrég értek vissza a misszióból, de az állítólagos halálos kígyómarásról senki…..