Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Teszter1997

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vákuumzacskóban lassú "tűzön" főzés számos előnyéről írtam már a múltkor is, most jöjjön még néhány érdekesség a témában. Bár alapvetően a húsok tűnnek a legfontosabb szuvidálni valónak, és tényleg hihetetlenül jó eredményt lehet elérni akár a legolcsóbb…..
Teszter1997 2013.12.21 00:03:27
@Mckinley: nem szabadalmaztatnád? Engem az is érdekelne, ha megosztanád velem, hogyan kell 15 ezerből megcsinálni! Még fizetnék is érte Neked, mit szólsz?:)
Teszter1997 2013.12.21 16:17:45
@protézisesh: Szerintem menj el olyan étterembe, ahol ilyen ételeket kapsz és egyél!:)
A modern gasztronómia fejlődésében van néhány szereplő, aki soha egyetlen felsorolásból sem maradhat ki. Ők azok, akik nélkül más éttermekben, más ételeket ennénk, olyanok, mint a fizikai történetében Newton vagy Galilei, munkájukkal, felfedezéseikkel, fejlesztéseikkel hatalmas befolyást…..
Teszter1997 2013.11.16 22:09:19
@Daró: a fekete?:)))) Megértem a japánokat.:)
A szerintem legjobb technológiai magazin, a Wired nagyon lelkesen mutatta be a Finex nevű cég öntöttvas serpenyőjét, ami nem kevesebbet igér, mint a több ezer éves klasszikus újrafeltalálását (vö: újragondolás). De a kommentelők nem fogadták igazán lelkesen az újítást, pedig…..
Teszter1997 2013.11.13 19:11:55
@Before: már 3. éve vadásztam rá és valamelyik netes adok-veszek oldalon találtam. Nem használták és működik, ráadásul nem annyi volt, mint az új.:)))
Teszter1997 2013.11.14 19:06:44
@Before: Köszi, ez egy zseni! Még tanulom, de amit betápláltam, mindent elkészített profi módon. Helmut a neve, Schmidt után.:)
Nemrég szép titokban megkezdte működését egy orosz étterem, ahol szerintem nagyon jól működik a konyha, a hangulat és a dizájn egyensúlya. Azaz éppen megfelelő arra, hogy a kíváncsiak (vagy éppen a nosztalgiázni vágyók) az orosz kulinária szépségeivel ismerkedjenek. A…..
Teszter1997 2013.11.12 20:22:40
@világevő: köszönöm, mert az összes receptem 1 tojás/10 deka lisztet ír, vagy kevesebb tojást, de vízzel. Nekem meg EZ ízlett, ilyent Moszkvában ettem utoljára egy pelmenyire szakosodott sztalovajában. Pont ilyen színe és állaga volt.:)
„Nemzeti válogatott”-am Tekintettel arra, hogy a jelenlegi demokratikus ellenzéki pártok nem tudnak/nem akarnak/nem képesek egy listát közrebocsátani azokról a politikai pártokról, civil szervezetekről és független személyekről, akik jelképezik az összefogást, a szövetséget…..
világevő Mit eszik egy szumós? 2012.09.04 18:52:37
Mára azért mindenki látott már nagydarab, szőrtelen japcsikat pelenkában lökdösődni hosszas készülődés után, úgyhogy a sport lényegére nem térnék ki, de nekem óriási meglepetés volt, amikor Tokióban elmentem szumót nézni, hogy mennyire izgalmas és sokrétű sportágról van…..
http://ketcicakonyhaja.blog.hu/2010/11/29/marhagulyas_extrak_nelkul Marhagulyást, extrák nélkül! Mert a reformkorban ez még reformételnek számított: a világszerte jól ismert gulyás, pörkölthús vagy paprikás elterjedése nem csupán a pásztor- és paraszti hagyományoknak köszönhető.…..
Fájó szívvel, de most már tényleg el kell engednem az Édesapámat. A tiszteletére elindított, és a Lucullus blogján bemutatott cseresznyepálinka-projekt folytatódni fog, most már 'csakazértis végigviszem. (Annál is inkább, mivel elkezdett kiforrni a gyümölcs... ) Az…..