Regisztráció Blogot indítok
Adatok
preddy

0 bejegyzést írt és 735 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidesz vezető politikusai egyre nyíltabban beszélnek arról, hogy az ország akár el is hagyhatja az Európai Uniót, ha az érdekeik úgy kívánják. Korábban csak néhány szélsőségekre hajló pártember fejtegette a tagság feladásának lehetőségét, de most egy megfontoltságáról és visszafogottságáról ismert…..
preddy 2021.08.15 18:00:06
@Boldeone Bull: A normális gondolatmenet itt süket fülekre talál...
A birkáknak legelő kell és egy vezér a kolomppal, hogy tudják merre menjenek a lelegelt mezőn!
A napelemek hatékonyságának növelése fontos kutatási és fejlesztési terület. Itt a blogban is többször írtunk már arról, milyen irányokban gondolkodnak a tudósok – elég csak a világűrbe tervezett napelemekre gondolni. A svájciak azonban most egy nagyon egyszerű és kézenfekvő módot találtak a…..
A komenizmus házmestertempóba oltott önkéntes rendőrségének eddigi non plus ultrája a kurucinfo volt, az az online, izé, termék, amiben az ő szellemiségüknek meg nem felelő, a csőrüket piszkáló, bögyükben benne levő, tyúkszemüket taposó újságírókat, közéleti személyeket, mindegykiket, ún.…..
A túlképzettség miatti elutasítástól való félelem elő szokta hozni ezt az „opciót”. Nem ez az egyetlen megoldás a túlképzettségre, de néha ezt kell tenni. Fontos, hogy ezt mindig ideiglenes megoldásnak tekintsd! Alapvető, hogy az önéletrajzot úgy írjuk meg, hogy a céljainkat szolgálja, és ha most…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt munkahelyi terror szakértő! Szociális szférában dolgozom pontosabban gondozó vagyok, értelmileg súlyosan sérült gyerekek nappali intézményében, ahol olyan belső utasítás kaptunk, hogy…..
    Áder Jánosnak nincs választása. Az Alaptörvény S cikke szerint az Alaptörvény módosítását a köztársasági elnök öt napon belül aláírja. Pont. Nincs szó kivételekről. Megtehetné-e azt, hogy nem írja alá, arra hivatkozva, hogy őrködik az államszervezet…..
preddy 2013.03.13 06:44:41
@De hol van Columbo felesége?:

Biztos, hogy jobb Áder Schmittnél?
Skicc Pali korábban azért benne volt egy normális csapatban is...
Harminchatodik és harminchetedik vendégeim a német Curley Sue Kempe (26) Berlinből érkezett hozzám a barátjával, a kiwi Matt-tel (24), aki Új-Zélandon született és nőtt fel. A srác szakácsként dolgozik. A pár Új-Zélandon találkozott, Curley angolt tanulni utazott…..
Tudjuk, ki voltál. Tudjuk, ki vagy. Tudjuk, hogy ki nem leszel. Ne beszélj méltóságról...
preddy 2012.12.23 03:13:35
@gerdo:
... valamint hosszú volt a sor előttük és ők nagyon türelmetlenek voltak.
Nem akarták végigjárni a politika iskoláját, így nem is kellett, ez pedig most meg is látszik...
"A középiskolások véleményére összpontosítottam elsősorban (amikor megoldottam a fölsőoktatás problémáját, kiegészítés tőlem, Poldi), az egyetemistákat ugyanis nem érintik az átalakulások. Értem én, hogy mit mondanak, mit szeretnének, ezt majd a miniszter megfelelő szakmai…..
preddy 2012.12.21 10:01:26
@Pumpkin Jack: Azt hiszem, hogy fején találtad a szöget! Meg kellene teremteni ha nem is a jólétet, de először a normális közállapotokat és ez mindegyik párt felelőssége. Sokan sokat vártak Orbántól, sokat nem teljesített, sőt alulmúlta önmagát,. Sokan nem vártak semmi jót a szociktól, de legalább futotta a befizetéseinkből autópályára, infrastruktúrára, stb.
preddy 2012.12.21 13:15:41
@Foxtrotty:
Faszén a zokniban? K. büdös lehetett a lábuk...
preddy 2012.12.21 13:17:54
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Csak nem a Fidelitas osztogatta?
Kitelik tőlük...
Azon a svájci egyetemen, ahol jelenleg vagyok, névleges a tandíj, egyáltalán nincs felvételi, és rengeteg külföldi diák van. Európa egyik legjobb felsőoktatási intézményéről van szó, az elnyert európai grantokat tekintve a legjobb ötben van. Az egyetem állami támogatása…..
Bár a tegnapi események kapcsán sokan máris rendőrállamot és 2006-ot vizionálnak, fontos megjegyezni, hogy a rendőrség az idei diáktüntetések kapcsán egészen tegnapig mintaszerűen járt el és példás önuralmat gyakorolt. Annak ellenére sem nyúlt aránytalan eszközökhöz, hogy…..
preddy 2012.12.20 15:26:59
@Lajosforras:
Nekem tök mindegy, hogy lakatostól kezdve egyetemi professzorig voltak ott, a HírTV-ben élőben néztem, hogy a rendőrség nem háromszor, hanem vagy hússzor mondta be, hogy távozzanak békével, mielőtt akcióba lépett...
Láttam ám a kődobálást is!
A bunkó az volt, aki időben nem távozott!
preddy 2012.12.20 15:29:10
@Anti Anyag:
Antianyag, antianyag! A saját tévétekben élőben lehetett mindent látni!
Ja, hogy te már a kedvetekre, fazonra igazított felvételt nézted? Lelked rajta...
Egyébként a Gyurcsány kiscserkész a vezéretekhez képest, már ami a hazudozást illeti...
preddy 2012.12.20 15:46:38
@imperial:

Nem ezen múlott, hanem hogy nem bunkók vonultak!
Hatás - ellenhatás, már ha érted mire gondolok...
Szerda este a szervezett megmozdulás lezárultával a tömeg nem oszlott fel, hanem spontán tüntetés jelleggel a Lánchídra ment (1986. március 15, megvan?). Az eddig a tüntetőkkel, még a spontán szakaszban is együttműködő rendőrség innen több fiatalt bekasztlizott, bevitték őket…..
preddy 2012.12.20 12:19:30
@OrangeOrder: Milyen jó, hogy saját tulajdonságaitokat projektáljátok a másikra! :-)
preddy 2012.12.20 14:07:13
@házelnök:
Persze nem volt kés a diákoknál, mint azt azóta tudjuk! Nem szerepel a rendőrségi jkv.-ben sem, csak a HírTV vagy az Agyatlan Nemzet találhatta ki...
preddy 2012.12.20 14:09:00
@FilcTroll:
Csak egyben reménykedjünk: ezek a fiatalok ne orbánosodjanak el...
A történetnek még nincs vége, de néhány tapasztalatot már érdemes összegezni az Orbán-hatalmat láthatóan váratlanul érő diák- és hallgatói ellenállási mozgalom kapcsán.1. (És a legfontosabb.) A magyar kormány bizonyította alkalmatlanságát arra, hogy irányítsa ezt az…..
preddy 2012.12.20 05:00:06
@tábormegsemmisítő:

Hát, most hogy jöttél...
preddy 2012.12.20 05:01:41
@Poha:
Megjöttek az utóvédek...
A HVG híre szerint listázza egy Balatonalmádi gimnázium igazgatója a diákok politikai véleményét, majd ezt a listát el kell küldenie a kormányhivatalnak! Az, ami a napokban kezdődött csak úgy tarthat ki, ha együtt vagyunk, és megvédjük egymást. Ezért a Kettős Mérce…..
preddy 2012.12.19 09:14:40
@1bak:
... valamint Kádár a diktatúrától haladt a demokrácia felé, Orbán pedig a demokráciából a diktatúra felé!
preddy 2012.12.19 09:47:32
@1bak: Ezzel én is ugyanígy vagyok, borzadtam azoktól, borzadok ezektől, de én még borzadok azoktól is, akik azokat és ezeket kiszolgálták illetve kiszolgálják!
A mondás, miszerint "kis ország vagyunk és csak egy garnitúránk van" nem csak a hatalmat gyakorlókra, hanem a seggnyaló kiszolgálókra is vonatkozik...
preddy 2012.12.19 13:18:33
@t230e:
Aki meg nem tanult, nem vitte semmire és nincs munkája, az maradjon már itthon, mert az ő járulékaikból kell majd fedezni Orbánék nyugdíjalapját!
Gery Greyhound (a Mi éveink, és a Best of Gyurcsány videók készítője) egy hiánypótló és egészen elképesztő videót osztott meg a tumblr oldalán.Ez egy "egy szigorúan belső felhasználásra szánt dokumentumfilmecske" a 2009-es pécsi időközi polgármester -választásról, ahol…..
  A múlt héten fellázadt a "romkocsmák népének" utánpótlását nyújtó társadalmi réteg: az egyetemi hallgatók közössége. Emlékezetes, hogy a keretszám csökkentéssel egyidejű támogatáscsökkentést nem tudta ellensúlyozni az orbáni retorika, valamit a ködös Matolcsy…..
"A hallgatói önkormányzatok szintjén pedig az az érdekes helyzet állt elő, hogy azok a hallgatói önkormányzatok lépnek fel a felsőoktatási elképzelésekkel szemben, amelyeket nem is érint, hiszen a szabályozások a ma még középiskolába járókra vonatkoznak majd - nyilatkozta…..
preddy 2012.12.16 09:07:49
@ezu: Mi van az elfüstölt 600 000 honfitársunkkal? A jobboldal büszke erre a tettre és ezzel nem ártott az országnak?
A 200 000 doni magyarról már nem is beszélve...
Trianonért pedig Kun Béla a felelős, ugye?
preddy 2012.12.16 09:17:16
@ezu:
Te is a váróban csatlakoztál a csapathoz,már látom!
Valódi aknamezőre futott a kormánypártok diákok és a hallgatóság ellen folytatott kommunikációs offenzívája szerda este. Giró-Szász András kormányszóvivő tájékoztatója és Parragh László arra reflektáló –vélhetően nem túlságosan átgondolt – televíziós…..
preddy 2012.12.16 09:01:46
@villamos alóli kacaj:

Ez bizony politikai impotencia, szerintem gyógyíthatatlan...
preddy 2012.12.16 09:11:10
@Antonio Coimbra De La Coronilla y Azevedo:
Költői kérdés: ki fér hozzá a FIR-ben mindenki adatához?
Az összeütközés elkerülhetetlen - ezzel a hangzatos szlogennel, illetve a Csatt névvel hirdette magát az ATV új vitaműsora, melynek műsorvezetője, Rónai Egon még egy iszonyat cool reklámmal is fokozta az izgalmakat. Ebben az ATV Start műsorvezetője a találomra neki szegezett…..
A felsőoktatási keretszámok tervbe vett csökkentésének egyértelmű nyertese Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, akinek a plágiumszagú szakdolgozatáról a reflektorfény a lázadozó diákokra terelődött. A NOL stábja a parlamentben forgatott, és kormánypárti képviselőket…..
preddy 2012.12.15 06:42:06
@odson forja:
A helyzet az, hogy a politikusi lét torzítja az erkölcsöt!
Talleyrand óta tudjuk, hogy a politika a hazudozás művészete és így nem lehetünk büszkék arra, hogy milyen nagy formátumú politikusaink vannak...
A hírolvasó szinte teljes extázisba kerülve jelenti be a Nagy Örömhírt, sikerült, amit a Kedves Vezető eltervezett. Az ország pedig (nyilván) vele örül. Még szerencse, hogy mindez Észak-Koreában történt, így aztán mi csak jót szórakozunk. Az utóbbi napok egyik vezető…..
Az utóbbi napokban úgy tűnik a tandíj bevezetésének az ellenzői azt szeretnék, ha egyáltalán nem kellene fizetni a felsőoktatásért. Az előző rendszerrel csak a diákok jártak jól, az ország lehet, hogy nem. Az elmúlt években sokat lehetett hallani arról, hogy az egyetemeken a…..
preddy 2012.12.14 14:49:37
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Arról se beszéltetek te hazug féreg ( Copyright by you ) hogy Orbán mindezekre rátett pár nagy lapáttal...
preddy 2012.12.14 14:52:51
@Fot L' Mondó:

Ő az aki az átkosban mindig kiállt a TV riporter elé a piacon:
"Nagyon örülök, hogy pártunk és kormányunk felemelte az árakat, mert ez takarékosságra tanít minket!"
preddy 2012.12.14 14:54:59
@jarek:

Ezzel én is így vagyok, de azért legyen bennünk egy kis belátás azokkal szemben, akiknek most szarnak a fejükre, de azért üdvözülten dicsérik a tettest! :-)
Azt hittem, rosszul hallok a mai kormányszóvivői tájékoztatón! Legutóbb ilyet a Kádárék csináltak, valamikor 1987-88-ban. Az akkor egy döglődő diktatúra végnapjait jelezte előre..."...ne forduljon az elő, mint ahogy itt nézem, hogy van olyan hallgatói önkormányzati vezető, aki…..
Pénzkérdés Kasszafúrás 2012.12.11 14:08:08
A hétvégén a kormány benyújtotta a pénztárgépeknek az adóhivatallal (NAV) való online összekötéséről szóló törvényjavaslatot. Az elektronikus-naplós pénztárgépeket 2013 második felére kell beélesíteni, így azonban kétséges, hogy a jövő évre várt 95 milliárdos…..