Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sunsertes

0 bejegyzést írt és 111 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elsőre sokaknak nem biztos, hogy világos, mire jó ez az eszköz. A rendkívül pici, beépített akksival rendelkező bluetooth vevő egy olyan 3.5mm jack kimenettel rendelkező eszköz, melynek segítségével bármilyen hangszóróból, fülhallgatóból bluetooth-os verziót varázsolhatunk…..
Sunsertes 2016.07.20 12:34:13
@petya2525: De,pont arra alkalmas. A telefonod az adó és a kütyü a vevő.
Bréking nyúz, mondhatnám. Meg felemlegethetném a debileket, akik szerint hülyeség a robogórendszám. Mert ellopták. Igen, a kék szutykot, ami miatt kiröhögött a szerkesztőség és azt állították, ennél 25 ezer forintért sokkal jobbakat vehettem volna. (Igaz, közben a kezük bent…..
Helmut Newton korunk egyik legjelentősebb fényképésze 1920. október 31-én, Berlinben született. 1936-ban félbeszakította gimnáziumi tanulmányait, mert már ekkor is az úszás, a lányok és a fényképészet érdekelte. Ezután Berlin egyik ismert fényképészénél, Yva Else Simonnál…..
Sunsertes 2012.10.31 09:13:16
Alább végignézhetitek Boldizsár Péter és stábja animácós vizsgamunka-klippjét, amely a Manic Mosquitoz Demon Cottage Inn című dalához készült. A modern horror és anime hatása végigvonul a klippen, legalább is nem emlékszem olyan magyar animációs munkára, amiben lett volna…..
Sunsertes 2012.10.10 15:06:03
A napokban ismét lapátkerekes gőzös szelte a habokat a Duna budapesti szakaszán: az Osztrák Vasúttörténeti Társaság (ÖGEG) által megmentett és üzemeltetett "Schönbrunn" századik születésnapját ünnepelendő érkezett hozzánk: A hajó 1912-ben épült a bécsi Erste Donau-Dampfschiffahrts-Gesellschaft…..
Majdhogynem megszokott dolog, hogy a fém dolgokat ellopják a közterületekről. Korábban csak az ezüstöt (igen ilyen is volt Budapesten - de erről majd később), aztán a vasat, az alumíniumot, a rezet miegymást végig a periódusos rendszer összes elemén. De amilyet egy kedves olvasónk…..
Régenmindenjobbvolt-rovatunk mai adásában elmesélem, hogy nagyjából másfél-kétévente rendszeresen előveszem a Starcraftet, és újra végigjátszom. Kívülről tudom már az összes pálya minden pixelét, hogy Kerrigan mikor mit mond, melyik átvezető animáció melyik pálya után…..
Sunsertes 2012.06.22 14:53:24
Mióta van motor, van motorbaleset is. Már a századeleji újságok is szorgalmasan beszámoltak a hírekről, halálesetekről, amelyet a tapasztalatlanság, a rossz utak és kezdetleges technika okoztak. Azonban arról, hogy a magyar irodalomba is bekerült a téma, nem tudtam – a vonaton…..
Sunsertes 2012.06.13 12:04:52
Sunsertes 2012.06.13 19:47:24
@@Azazuma:
Radnótit én is nagyon szeretem, de van más költő is mint köztudomású ...
Esetleg tőlük. :)
Nem véletlen a nyár és a nyaralás szavak közti hasonlóság, ez a pár hónap a kikapcsolódás, utazás, pihenés időszaka, a legtöbben azért kuporgatják drága szabadnapjaikat, hogy nyáron egy-két hétre maguk mögött hagyhassák a megszokott környezetet, és lazítsanak, távol az…..
Kisautó blog A győzelemre hajtunk 2012.05.18 06:17:00
Még decemberben zajlott le a Carrera-bajnokság magyarországi döntője, amelyet egy iskolás kissrác, Tóth Benjámin nyert meg, megelőzve sok felnőtt vetélytársát. Beni ezzel a Carrera világbajnokságán való részvételre is jogot nyert, amelyre most szombaton kerül sor a…..
Sunsertes 2012.05.18 08:08:03
Egy 2010 szeptemberében (két héttel az önkormányzati választások előtt) készült orvosi lelet terjed az interneten arról, hogy a páciens "genetikai vizsgálata során nem találtak roma és zsidó népcsoportra jellemző genetikai génváltozatot". A genetikai vizsgálatot…..
A szlovákiai Híd magyar politikai szervezet megszüntetné a kerékpárosokra vonatkozó zéró toleranciát, mert alkoholfogyasztás teljes tilalma csökkenti a turista forgalmat. Egy szlovák képviselő szerint a hatályos szabályozás elüldözi a kerékpáros turistákat. Nemrég számoltunk…..
Sunsertes 2012.05.11 15:09:10
@dr. Ez is csak egy nick:
Mind a két félen vannak elmeroggyantak,csak az autós nagyobb kárt tud okozni.
A lényeg, hogy Te egyikbe se tartozzál.
Miközben készült, azon gondolkodtam, miért nem volt jó nekem egy közönséges japán robogó. Miért akartam mindenképpen Vespát? Persze aki Csikós mellett ül, előbb-utóbb irtózni fog az egyszerű és logikus megoldásoktól. Az is biztos, hogy ha csak a retró forma vonzott volna, a…..
Subba Subba Warning! 2012.04.23 20:07:00
Autósok.ha nem akartok büntetést, nézzétek meg a kocsiban lévő egészségügyi csomag, doboz, láda lejárati dátumát! A rendőrök kirajzottak az utcára és csak ezt nézik, semmi más nem érdekli őket! Ha a rajta lévő dátum szerint lejárt, akkor a helyszínen 50.000,- Ft bírságot…..
A fenti képet a mátyásföldi Erzsébetligetben lőttem.Elsőre furcsa, hogy mit keres vagy 3-4 méter magasan egy földről olvashatatlan szöveg a fán. Nos íme a megfejtés: Persze jogosnak tűnhet a kérdés, hogy egy ilyen tábla nem okoz e még nagyobb forgalmat a…..
Ne gondoljon most a kedves olvasó, valami új, technikai csodára, a kétéltű, szárnyas kamionra még kicsit várni kell. A mellékelt videón a forgószél kapott fel egy kamiont, majd ejtette le, a távoli Texasban, még a múlt héten. Texasról nekem két dolog jut eszembe: a bólogató…..
Sunsertes 2012.04.11 15:18:02
Subba Meanwhile in Budapest 2012.04.05 00:23:46
Like a boss.via<3..
A cottbusi tornász Világkupán egy nagymama mindenkit megszégyenítve felpattant a szerekre. VIDEÓ!Ezekhez a képekhez és videókhoz nem tudok mit hozzáfűzni, bocs... :) Csak annyit, hogy a mamit Johanna Quaas-nak…..
Megszokhattátok, hogy nyereményjáték-ügyben kicsit lassan őrölnek az IDDQD malmai, de a múlt hónapban meghirdetett hummeres photoshopverseny esetén még a szokásosnál is lassabbak voltunk. Ennek oka egyszerű: lusták vagyunk 119, azaz egyszáztizenkilenc pályaművet küldtetek be, és…..
Nem tudták megmenteni azt a zuglói férfit, aki Széchenyi Pihenőkártyájával szerette volna rendezni étkezésének árát. "Először interneten keresztül próbálkozott, de nem talált a közelben olyan helyet, aki hozott volna ételt. Aztán nekivágott a városnak. Nem hittük…..
Timelord Budapesti omnibuszok 2012.03.19 15:57:00
„Mi szabad nép vagyunk, s habár politikai tekintetben e pillanatban gúlában tartjuk is fegyvereinket, társadalmi tekintetben elszántan védjük jogainkat, s e téren még a nyugat befolyásának sem engedünk. Igaz, hogy sokszor gyerekeinket, feleségünket, sőt magát úri személyünket…..
Sunsertes 2012.03.20 09:39:19
  Mihalik Enikőből viszonylag vad motoros lett. Bőr szerkót húzott, tetkós pasik közé keveredett és motorra ült - mindezt persze az áprilisi német Vogue 'Wild Mild' divatanyagában tette. Bár mi inkább szelídnek érezzük ezt...A fotókat Camilla Akrans készítette a…..
Sunsertes 2012.03.19 07:59:26
Bikegirls Csajos bringás divat 2012.03.05 16:51:00
Aki eddig azt gondolta volna, hogy a bringás viselet az szegényes és a latex nadrágra vagy a felgyűrt szárú farmernadrágra korlátozódik, azoknak itt egy kis ötletbörze. A merész társításoknak köszönhetően nem csak feltűnő, de a férfi tekinteteknek is roppant vonzó…..
A holland designer Berber Soepboer olyan ruhákat tervez, amelyeket bármikor könnyedén átalakíthatunk és ripsz-ropsz új ruhát gyárthatunk magunknak. Van színezed saját magad ruha, számos alakítsd úgy, amilyen kedved van épp ruha, és persze az alábbiak a kedvenceim mind közül, a…..