Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-Zephyr-

71 bejegyzést írt és 328 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korán búcsút intett idén a rájátszásnak a Denver Nuggets. A bíztató alapszakaszt követően talán többre számítottak a csapat hívei a kieséses szakaszban, a blama viszont nem maradt következmények nélkül. Mint arról a blogon már olvashattatok korábban, több mélyreható…..
Az alapszakasz utolsó összefoglalójához érkeztünk, hiszen a héten véget ért az NBA reguláris szakasza. A Denver Nuggets kiemelkedő formában játszott az utóbbi időszakban és meglehetősen előkelő helyezést ért el a nyugati konferenciában. Lássuk, hogyan alakultak az utolsó…..
Az utóbbi hetekben bomba formában játszó Denver Nuggets folytatta menetelését az NBA-ben. Fontos szakaszhoz érkezett a bajnokság, most dől el, ki milyen pozícióban jut be a rájátszásba. Szerencsénkre a legjobb formánkat hozzuk most, lássuk, hogyan alakult az utóbbi néhány…..
Jó formában folytatta az All-Star szünet után a bajnokságot a Denver Nuggets. Vegyes mérkőzések vártak a csapatra a következő hetekben, hiszen könnyebbnek tűnő mérkőzések és rangadók is akadtak a kínálatban. Lássuk, hogyan sikerült venni az akadályokat.Összefoglalónkat az…..
Az All-Star gála lecsengésével, közel egy hét szünet után tovább folytatódtak az NBA küzdelmei. A Denver Nuggets csapatát nem a legjobb formában érte a pihenő, megszakadt ugyanis a győzelmi sorozata Karl edző legénységének. Remélhetőleg jót tett a játékosoknak, hogy…..
Az NBA szezont szokás két részre osztani, melynek első felét az All-Star gála szokta lezárni. A múlt hétvégi gála előtt azonban még komoly erőpróba állt a Denver Nuggets előtt, ugyanis egy kisebb keleti kitérőt tett a csapat.A keleti partra tett kiruccanás előtt volt még két…..
A legutolsó jelentkezésünk óta öt mérkőzést játszott le a Denver Nuggets. A csapat a jobbik arcát mutatta az utóbbi időszakban, szépen gyűjtögette a győzelmeket a gárda és stabil rájátszást érő helyet foglalt el a konferenciában. Ismerve a sorsolást, a most következő öt…..
Az utóbbi mérkőzéseken egyre jobb formába lendült a Denver Nuggets. Végre a sorsolás is kedvezően alakult, több hazai mérkőzés jutott erre az időszakra, ami ismerve a denveri mérlegünket, jó előjelnek számított. A következő összefoglalóból kiderül, hogy tudta e folytatni…..
2013 első napjaiban is sűrű volt a program a Denver Nuggets számára. Az év első napján megmérkőztünk a Clippers-szel, majd csoportrangadók következtek. Később a Lakers a Magic és a Cavaliers ellen léptünk pályára. Most következő összefoglalónkból megtudhatjátok, milyen…..
A naptári év utolsó hetei a legtöbb embernek a pihenésről és az ünnepekről szólnak. Az NBA-ben viszont továbbra is feszített tempóban zajlott ez idő alatt is a bajnokság. A Denver Nuggets mögött is kemény összecsapások vannak, utolsó helyzetjelentésünk óta ötször léptek…..
Még az Ünnepek előtt adósak vagyunk egy összefoglalóval a Denver Nuggets utóbbi néhány mérkőzését illetően. A csapat visszatért a keleti túráról és négy komoly találkozót játszott le a vasárnap hajnalban esedékes mérkőzésig. Találkoztunk a konferencia élcsapatai közül…..
Eddigi utolsó NBA-vel foglalkozó összefoglalónkból is kiderült, hogy a Denver Nuggets-nak nem megy zökkenőmentesen a játék, ha idegenben kell pályára lépni. Ez a tény nem sok jót vetített előre, hiszen az elmúlt napokban egy komolyabb lélegzetvételű túrára indult a csapat.…..
Hálaadás miatt egy nap szünetet tartottak az NBA-ben, de az ünnepnapot követően folytatódtak a küzdelmek. Természetesen a Denver Nuggets is folytatta a menetelését, a Warriors és Hornets látogatott Denverbe, majd egy három mérkőzéses nyugati turnéra indultunk, Salt Lake City, San…..
A csapat túltette magát a gyenge kezdésen és bezsákolt néhány győzelmet a múlthéten. A szurkolók joggal bízhattak a sikeres szereplés folytatásában még úgy is, hogy komoly ellenfelekkel kellett megmérkőzni a Denver Nuggetsnak.Péntek hajnalban a Miami Heat ellen vehetett revánsot…..
A hosszú nyári szünet és az offseason után eljött az idő, kezdetét vette az NBA 2012-13-as idénye. A Denver Nuggets rögtön egy komolynak mondható keleti túrával vág bele a küzdelmekbe. Első fellépésünk alkalmával a Philadelphia otthonába látogattunk, majd az Orlando és Miami…..
Egy mérkőzés hátrányban várta a Denver Nuggets a második hazai összecsapást az NBA főcsoport-negyeddöntőjében. Az első denveri találkozót fölényesen megnyertük, így joggal reménykedtek a coloradói szurkolók a sikeres folytatásban.A párharc negyedik mérkőzésére…..
 Véget ért az NBA alapszakasza, a Denver Nuggets bejutott a rájátszásba, ahol az első körben a Los Angeles Lakers ellen mérettetünk meg. Három találkozót játszottak le eddig a csapatok a párharcból, most ezek összefoglalója következik, de csak miután pótoltam a reguláris…..
Finisébe érkezett az NBA alapszakasza, a Denver Nuggets azonban nem dőlhetett hátra, mert komoly harcban vagyunk a rájátszásért és a lehető legjobb helyezés megszerzéséért. Több meccset is közvetlen riválissal szemben vívtunk meg az utóbbi időben, ezért sok izgalmas találkozó…..
Lassan a célegyenesbe fordulnak a csonkára sikerült alapszakasz küzdelmei az NBA-ben. A Denver Nuggets nagy harcban van a rájátszásba kerülésért és az elérhető legjobb helyezés kicsikarásáért. Lássuk, hogyan alakultak a csapat mérkőzései az utóbbi időben!Összefoglalónkat a…..
Miután a Denver Nuggets lezárta hosszú hazai sorozatát, rögtön bele is kezdett egy kimerítő túrába. Az első pár mérkőzést még a nyugati riválisokkal szemben vívtuk, majd átruccant a csapat a keleti partra és megmérkőzött jó néhány másik főcsoportbéli…..
Mozgalmasan teltek az elmúlt napok a Denver Nuggets háza táján. A csapat hazai sorozata a végére ért, közben még a csereidőszak vége előtti utolsó órákban komoly személyi változások is történtek az együttesnél. A következő összefoglalóban terítékre kerül a hazai széria…..
Az utóbbi hetek gyengélkedése után úgy tűnik, hogy a csapat formája javulni kezdett. A menetrend az elmúlt bő egy hétben is nagyon szoros volt, öt mérkőzést játszott a Denver Nuggets. A következő összefoglalóban ezekről a találkozókról olvashattok.Mai kiadásunkat a San…..
Hét nap leforgása alatt öt mérkőzést játszott a Denver Nuggets. A sérülésekkel és formahanyatlással sújtott csapatnak tehát kemény próbatétellel kellett megbirkózni az elmúlt hét folyamán.  Mindenek előtt február 14-én a Phoenix Suns szerepelt…..
Az utóbbi hetekben becsúszott pár vereség a Denver Nuggetsnek. A kiváló mérleg okán denveri fanoknak nem kellett aggódniuk, néhány zakó ellenére is a nyugati élmezőnyben tanyázott a csapat. A pályán mutatottak alapján viszont talán már sejthető volt, hogy hullámvölgybe…..