Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Justin Seattle

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Londonban járva a múlt héten, meglepődtem, hogy mekkora divat, az idei nyár slágere a cold brew, amire nem tudok magyar szót, talán hideg főzet lehetne a neve, a lényege, hogy nem forró, hanem hideg (vagy szobahőmérsékletű) vízzel készül a kávé. Ha megfelelő kávéból és…..
Nem mennék bele a részletekbe hogy miért érdekelnek a színek, a lényeg hogy a ciki 90es években jártunk anyámmal Patandzsáli jógára mert ő még babamama jógára oda járt és mivel a fizikoterapeutám kisebb koromba azt mondta hogy amíg növök kell valamit mozogni ami a gerincemet…..
Justin Seattle 2010.02.06 01:02:12
@ixdé: Ez a szájba köpés naggyon nagy. Múltkor egyik haverral nevezük Kunyónak voltunk ilyesmi házibuliba. :-D Két kis pitsa csókólozott a partyba. Meg is kértük, hogy kis nyálcsíkot kapjonbe már egyik a másiktól, nagyon jól nézett ki. :-)
Most ez bizonyos dolog ellen szeretném felemelni a szavam, ami a tudatos elnyomása a minőségi dolgoknak. Tudomásomra jutott ugyanis, hogy az index elnevezésű médián a blogok kikerülnek néha és így akkor sokan nézik meg ezeket az oldalakat. Namost kiváncsi lennék hogy vajh a minőség…..
Mivel az én asztalom ezen a stílusblogon kicsit érettebb fejjel olyan lehetőségeket összehasonlítani amik közül a választáshoz fontos a személyes tapasztalat és bizonyosfokú hozzá értés, most is egy sokakat talán érdeklő témát szeretnék kibontani, amit Erik már kétszer is…..