Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stefankrisz

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megmondta az elején, hogy meredek lesz. Az lett. Most láthatja mindenki, újságíró, politológus, mennyire naiv is volt, amikor bizonyos - megalapozottnak tűnő - jelekből kiindulva azt prognosztizálta, hogy békülékeny, a hazai ellenzéknek és a nyugati világnak gesztusokat…..
stefankrisz 2012.02.07 20:38:01
@DillingerEscapePlan: Van,ilyen,hogy Fideszes? Tűzön-vízen? Kritika nélkül? 20 éven keresztül?
ezt mondta ma:
"A politika nem a balettáncosok világa, nem Aleszja Popova, hanem Mohamed Ali szokott eszünkbe jutni a politika világáról, bár mindkettő táncos lábú."

szerintem inkább bábfigurák, ripacsok világa a politika.
Rossz döntés volt rájuk szavazni. Én megbántam. Mert már tényleg jobbat/mást akartam 2éve, de ezt semmiképpen sem. Az elmúlt 2 év "kormányzása" után és ha csak az elmúlt 2 hónap kudarcait nézzük akkor ez az évértékelő iszonyú mélypont. Az önkritika ismeretlen a szótárban.
stefankrisz 2012.02.07 20:51:22
@DillingerEscapePlan: a nyájat már elhagytam. Nem vágyok újabb pásztorra. Nagyon szkeptikus leszek az biztos. Első körben azért elvárás lesz,hogy legyen számon kérhető programja (ami ugye 2010-ben nem volt,vakon kellett támogatni). De 2014 még nagyon messze van,addig még lesz néhány pálfordulása a jelenlegi politikusoknak és lesz még néhány tüntetés ,sok minden fog (ki)alakulni.
Mert ugye egy kép többet mond ezer szónál. Két kép meg még annál is többet. MTV Híradó fél nyolc vs RTL Klub Híradó fél hét. Az MTV vagy egy másik tüntetésen járt, egy másik Operaház előtt, egy másik tér-idő kontinuumban, vagy inkább a köztévé pár sarokkal elvétette a…..
stefankrisz 2012.01.03 21:02:06
@neuromanc: hát igen van is a közmédiával baj. Mondjuk elfogult és egész nyilvánvalóan. 29 szíjjártó riport nem egyenlő 2 ellenzéki riporttal. Nem túl kiegyensúlyozott. Aki látott mostanában híradót az láthatta,hogy mi megy: a mai napon háromszoros túljegyzés volt kincstárjegy aukción, de azt nem mondjuk be mennyire magas kamaton. Siker propaganda? Közpénzen. Ha a mondat másik fele lemarad az csak féligazság. Esetleg ,hogy tegnap már 10 évre csak 10% felett hozam mellett finanszírozták Magyarországot. Benne volt a híradóban. Le fogom csekkolni...
Modorosblog Kedves Martin Gore! 2011.12.22 06:00:00
Mint a Depeche Mode zenekar több évtizedes hű rajogója, a közelgő karácsony alkalmából fordulok most Hozzád. Hosszú évek alatt beszereztem az összes stúdió- és válogatásalbumotokat sok-sok euróért és forintért, DVD-ket, kottát - számtalan koncerteteken voltam itthon, de…..
stefankrisz 2011.12.22 16:01:16
Itt azért elsősorban nyitottságról van szó. Aki nem hallott még róluk azzal nagyon nincs mit kezdeni. A barátaim közül többen így voltak vele nem tudtak vele mit kezdeni,hogy más miért szereti a DM-t, aztán ha mostanra nem is lettek fanok ,mert az egy attítűd ,de nem kapcsolják el a rádiót. Sőt ők mondják melyik számot kellene meghallgatnunk mert az olyan jó.
Azért 60M eladott lemez az nem egy kezdő zenekar szintje. Egy-egy turnén 2M -an vesznek jegyet,az kétszáz full házas Aréna. Ha csak régi dalaik lennének az is tök mindegy lenne,de ráadásul új albumokkal próbálkoznak. Nekem azok is bejönnek. Minden változik,nem lehet valakitől 45-50 évesen elvárni,hogy úgy szerezzen zenét és olyat mintha új éves lenne. De még csak 50évesek és semmi gond sincs ezzel Bródy, Mick Jagger,bármelyik jazz zenész túl a hatvanon miért ne lehetne aktív. Elvégre ez a szakmájuk. Ha nagyanyám holnap ír egy jó slágert az is tetszeni fog, nem a név számít. A depechenek van legalább 30 slágere 30évnyi zenélés után. Ez el is várható. De ezt úgyis csak azok hallják meg akiket érdekel. A sláger persze szubjektív kategória. Hetente fedezek fel (hála a youtube-nak) jobbnál jobb együtteseket. De hogy egy együttes már 30 éve együtt van azt érdemes a helyén kezelni.
A Kiscsillagnak is van szerintem ennyi slágere és a Kispálnak is volt. Aki sp-t szereti szerintem ő is talál már vagy 10 slágert. Ez is okés.
Ezt felesleges túlpörögni.Csak kamasz korban érdemes másokra csúnyán nézni a zenei ízlések és egyéb hitkérdések miatt. Szerencsére ízlés cenzúra még nincs! Viva la musica! Pont ennyi! Szevasztok!