Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ökocsaj

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljesen kizárt, hogy december 6-án ne Finnországba vezessen az utunk (ezúton is üdvözlöm Joulupukkit, remélem, mindenkinek hozott valamit – nekem virgácsot hozott, amiért annyira elmaradtam a levelek megválaszolásával, de megfogadtam, hogy mihamarabb utolérem magam), úgyhogy ma…..
Na, például ezért hasznos dolog a jogállam. A UPC kiküldött egy semmi korábbihoz nem fogható levelet felhasználóinak, hogy ha ráutaló magatartással nem csinálnak semmit (mint a nyugdíjpénztárnál), akkor a régi szerződésüket megeszik és kötnek egy formailag sokkal…..
Van egy valóságshow, amiben olyan elmebeteg szülőket mutatnak be, aki saját idióta, és minden bizonnyal soha be nem teljesített vágyaikat élik ki szerencsétlen gyerekeikben. A téma az amerikai tinifilmekben oly sokszor visszaköszönő szépségverseny, amire nem az anyukák…..
Egyre többen osztják azt a nézetet, hogy az igazi profi prostitúció nem is a szemétégetőnél, a 10-es úton, a lányosházakban vagy akár Dubajon zajlik - hanem civilizált, társadalmilag is támadhatatlan mintacsaládokban: legyen az lakótelepen, polgári lakásban vagy…..
ökocsaj 2011.10.18 11:40:18
@altoid: ez mindent elmond a férfiak szellemi szintjéről :-)
 Deák István, a Columbia University New York történészprofesszora Semjén Zsolt Trianonra emlékező mondatai kapcsán emlékeztet azokra a tényekre, melyek az Osztrák-Magyar Monarchia első világháborús vereségéhez és a történelmi Magyarország felbomlásához vezettek. Az…..
ökocsaj 2011.10.17 13:58:11
@Picurigor: köszönöm, hogy leírtad! Vége egy világos és valós összefoglalás a helyzetről!! Sajnos ez a Semjén-féle banda képtelen tanulni a történelmi hibákból, pedig minden vezetésnek tanulnia kellene azért, hogy az ország előbbre jusson.
Az állítás meredek, de egy tucat kérdés és öt szempont vizsgálata alapján a Newsweek ezt állítja. 165 országban kutattak. Izlandi nőnek lenni a legjobb, csádinak a legrosszabb. Magyarországnál 111 jobb hely van a nőknek!  Öt szempont köré csoportosították az adatokat,…..
ökocsaj 2011.09.23 12:39:11
@kewcheg: mennyire nagyon tévedsz.
Ha Madách ma írná Az ember tragédiáját, a homousion-homoiusion ellentét helyett bátran használhatná az emberiség-emberiességet is, egyforma ürügy mindkettő arra, hogy jobb sorsra érdemes emberek essenek egymásnak. A két fogalom fölötti böstörködésnek már köteteket megtöltő irodalma van, amit…..
ökocsaj 2011.09.18 17:32:36
@Zigomer Trubahin: ez nem nyelvészeti, hanem jogi kérdés, olvasd el a korábbi hozzászólásokat.
Régen volt szó a homeopátiáról. Pedig az áltudományok, az álorvoslás és az alternatív gyógymódok királya igazán több szót érdemelne. Nemrég jelent meg egy cikk, melynek szerzője Peter Fisher homeopata és amely valami "plauzibilitási elfogultság"-ról beszél. Szinte azonnal válasz is érkezett, Steven…..
ökocsaj 2011.08.29 13:35:53
@mcs: nem hiszem. Ha beadnak nekik valamit és hirtelen jobban lesznek (fájdalom csökken, láz, kiütés elmúlik), akkor valamilyen hatásról beszélünk. 4 hónaposan meg nem fog placebónak bedőlni, mert nem ért semmit. Én nem vagyok homeopátia fan, sőt, ellenkezőleg, csak érdekel ez a kérdés.
ökocsaj 2011.08.29 13:38:40
@sDm: a Föld teljesen lapos, mint egy tányér elmélet (középkor) és a föld gömbölyű és a nap körül kering elmélet között egyedül ellentétet látok.
ökocsaj 2011.08.29 14:44:03
@qwertzu: mondjuk én majdnem meghaltam másfél évesen kruppban, mint ellenpélda, de nem is homeopátiával kezeltek :-)
Örülünk, Vincent? Sz@rbor 2011.07.22 11:24:00
Strasbourg megvédte a borszarozáshoz fűződő alapvető emberi jogunkat. Ennyivel is beljebb vagyunk. Mégis csak volt értelme csatlakozni az EU-hoz. Ha a médiatörvényt, a munkavállalói jogokat, az ombudsmant, a népszavazást, a független bíróságokat és az Alkotmányt nem is, de…..
A héten a Homár posztjai között egyszer már összecsaptak a pizzarendelők a futárokkal, de ez annyira különlegesen durva eset, hogy itt is legyen nyoma. A Mit ettem ma blog gazdája 80 perc várakozás után többfrontos pszichológiai hadviselésbe keveredett a pizzéria…..
Tétényi Éva Másképp 2011.03.14 22:43:00
English | Deutsch | Français Eltelt öt hónap, és a történtek azt mutatják, hogy a helyi Fideszes képviselők betartották ígéretüket, ami szerint fél évig nem adnak bizalmat nekem, és betartottak minden jobbító szándéknak is. Sőt, a politikai csatározássá silányított…..
Munkahelyi (T)error Durr, egy pofon 2010.02.03 06:00:00
Kedves Despota!  Körülbelül fél éve sikerült elhelyezkednem egy cégnél. Nevet nem írok, mert nem szeretnék gondot sem nektek, sem magamnak. Már közel három éve nem volt munkám, ezért nem nagyon válogattam, örültem, hogy akadt valami.  Mindenkivel hamar sikerült…..
ökocsaj 2010.02.03 11:26:19
@Babette: így van!! All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing. Nagyon fontos gondolat.