Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MrMiller0909

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ugye mindenki gondolt rá, hogy egyszer híres hadvezér lesz, és a gonoszok ellen fog küzdeni? Én igen... Aki szereti a stratégiai játékokat, annak ez nem lesz meglepetés. Ugyanis ma az Age of Empires: Rise of Rome kerül boncasztalra. Ki ne akarna Roma felemelkedésében…..
 Üdv! A helyzet a következő:Az alanyom már megvan, és már el is kezdtem kijátszani. Kijátszás után publikálom a játék nevét, addig viszont annyit elárulok, hogy fejlesztős, staratégiai játékról van szó.UPDATE: Kijátszottam a játékot, és nekiállok megírni a…..
Igaz szokták mondani még én is az vagyok. Gyerek! Na de amiket látni szoktam az utcán, városban, vagy egészen máshol, na az már egészen aggasztó! Komolyan mondom, hogy a mai gyerekek azok olyanok mintha nem is emberek lennének. Pár példa: már most cigizik, iszik némelyik, furcsán…..
 Egy barátom figyelmeztetett, hogy szar a játék. Nemhittem neki, és lám-lám, megváltozott hamar a véleményem.    Bizonyára ismerjük már a City Interactive gárdát, akik elég szar játékokat dobnak piacra. Egyik művük, a Villámcsapás Hadművelet névre keresztelt…..
 Amikor először játszottam a játékkal, le voltam nyűgözve, hogy milyen részletes és eseményben gazdag az univerzum. Ez a játék nem más, mint a Space Rangers.   A játékot az New Game Software fejlesztette, és a 1C Company adta ki. 2004-es a játék, és világszerte…..
 Nos igen, újult erővel, de visszatérek, és megpróbálom elmondani a véleményemet, erről a játékról is. Kezdjük is egyből a történettel, ami szerintem egyátalán nem lett túlbonyolítva. Történet: Az alapsztori az az, hogy a főhősünk, Carl Johnson visszatér 4 évvel…..
 Nos, kezdjük is el. Mai naptól 2010. augusztus 25. 19:02-kor beszüntetem a CoD2 Rovatomat. El is mondom az okát. Egyrészről: Már nem játszom a CoD2-vel, de az edig készített videóim még kinn vannak a blogon. Másrészről érzem, hogy nekem ez túl sok volt, mármint a Filmezés, a…..
 Sziasztok! Ezennel a CoD2 témája a DX9-es teszt. Kipróbáltam Full Grafikán játszani DX9-el.Először is betettem az árnyékokat, DX9-et, és feltettem a felbontást 1280x1024-re. Nagyon szép lett így a játék, de a megszokott 250 FPS helyett maradt összesen 90... Utána megnéztem,…..
Nos, elkészült a második Call of Duty 2 videóm! A rovat témája most a Német és Brit harcmodor.   Extra: Egy kis leírást is készítettem. Németek oldaláról veszem fel a jeleneteket. Briteket ölik, ahogy tudják, közben egy jó kis kísérőzenét raktam alá, ami illik a…..
Üdvözlöm a blogolvasókat! Először is szeretném elmondani a véleményem az első Call of Duty 2 Rovatban, a játékról. Ez a játék nagyon is jól sikerült. Szép a grafikája, jók a fegyverhangok, viszont tele van buggal, amit nem javítanak ki. Ez elég nagy hiba az Activisiontól.…..
Üdv mindenkinek! Ez lesz a Call of Duty 2 Rovat. Ebben a Rovatban olyan képeket, videókat, gameplayeket teszek közzé, amely elég érdekes, sőt olykor multaságos is, és többször lesz mulatságos, mint érdekes. Azért ezt a játékot választottam, mert a Multiplayer változatában elég…..
Üdvözlök mindenkit, és köszönöm, Dft98-nak, hogy felvett, és erősíthetem ezt a blogot. Megpróbálok majd megfelelni nektek, de ehhez kell a ti segítségetek is. A blogról eddig az a véleményem, hogy piszok jól sikerült. Dft98-ról pedig az, hogy nagyon jó fej, és értelmes is.…..