Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bilbull

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Playbackgyanú A Dalban 2015.02.10 08:00:00
Normális esetben az ellenségünktől sem kérnénk olyat, hogy hallgassa meg a Spoon nevű, x-faktoros tákolmány bármelyik előadását is, de ebben az esetben kivételt teszünk. A Bors kapargatta meg A Dal múlt szombati adásának egyik továbbjutóját, pontosabban az előadásukat, ami…..
Nem nagyon nézünk Fábry Show-t, mióta a humorbonbonok, humorlabdacsok, humorpetárdák és humorröppentyűk egyetlen, hiteles magyar nagymestere átment az MTV-hez,  hogy ott celebek helyett a Fidesz-holdudvar tagjainak szavába vágva szórja a 20 éve is ciki, spicces…..
Ha azt hallom egy közel hétmilliárdos állami fejlesztésénél, hogy 60%-os a készültsége és gyönyörűen halad a munka, de még nem tudják mire is fogják használni az épületet, akkor rosszul leszek. Viszont a Várbazár kivétel. Ez nem Városliget, ez nem Bálna, még csak nem is…..
„A Török Zsoltot cáfolni látszó honlapot a nyilatkozata után hozhatták létre, a domént egy Hír Tv-s műsor oldalát is bejegyző cég kezeli″ – áll az Index címlapján. A cikkben aztán Széky János ÉS-rovatvezető csütörtöki írására hivatkozva állítják,…..
MaNDA Radics, a hősi halott 2012.10.26 08:59:10
A fényképek tanúsága szerint szép őszi idő volt, amikor 1982 novemberében Radics Béla koporsóját leeresztették a Megyeri temetőben. Közismert, eme szomorú esemény előzményeként a gitárkirály is tetemes mennyiségű alkoholt eresztett le a torkán szisztematikusan és nagy…..
Ehhez nem sok kommentár szükséges. Nyilvánvaló, hogy a Ferrari tulajdonosa nem számított ekkora verésre, amikor odagurult mellé a nyolcvanas évek végéről ránk maradt, nem különösebben szép állapotú, E30-as szériából származó BMW 3-as. Ennek a sorozatnak a legerősebb tagja a…..
Vlagyimir Putyin orosz elnök ellátogat a hét végi Eurovíziós Dalfesztiválon Oroszország színeiben óriási sikert arató udmurt nagyikhoz, a Buranovszkije Babuski együtteshez. A Kreml szerint az elnököt "lenyűgözte az a tehetség és lelkesedés", amelyről a hat idős…..
14 éves az Auchan és ebből az alkalomból nyereményjátékot hirdettek: minden 5000 Ft feletti vásárlás után kaparós sorsjegyet kap a kedves vásárló (ahányszor 5000 Ft-ot vásárolt, annyit), aminek hátulját lekaparva vásárlási utalványt vagy loch ness wellness hétvégét is…..
bilbull 2012.05.10 10:41:04
A Kolin a napokban kétszer is fellépett a dán LSD On CIA-vel itthon, egyszer az A38-on, egyszer pedig Pécsen. Utóbbi koncertjét viszont kénytelen volt az ötödik szám után abbahagyni a csapat, mivel Linczényi Márk énekest a színpadon annyira megütötték, hogy le kellett állniuk. Az…..
Nem elegáns úgy beszólni a konkurenciának, hogy közben a saját csatornánkról még véletlenül sem mondunk negatívumokat, és az sem feltétlenül szimpatikus, ha valakit úgy buzizunk le burkoltan, hogy nincs jelen - az RTL Klub Roast című műsora ráadásul hiába igyekezett vicces vagy…..
A törvényhozás mai ülésén - várhatóan kora este - módosítja az Országgyűlés munkájáról szóló törvényt és az ehhez szorosan kapcsolódó határozatot, amely a Házsszabály rendelkezéseit rögzíti. Utóbbi dokumentumból idézek: Az országgyűlési képviselőcsoportok A…..
Kevés olyan, igazi gyökér van a rockvilágban, mint az ötvenedik életévét nemrég betöltő Axl Rose. Az egykori indianai parasztlegény hosszú, keserves szopásokkal teli, rögös utat tett meg azért, hogy feljusson a csúcsra, ahol aztán eltöltött pár, mániákus egoizmusával a…..
Megérkeztek hozzánk is a Dora Abodi 2012-es tavaszi és nyári kollekció lookbook fotói, úgyhogy mutatjuk is őket rögtön, hiszen nagyon érdekes és nosztalgikus világot idéznek az új kollekció darabjai. Ahogy a cím is mutatja, a ruhákra a klasszikus szabásvonalak, nosztalgikus…..
bilbull 2012.04.12 08:16:59
MyCatWalk Dora Abodi SS 2012 2012.04.11 16:44:00
 Már korábban beszámoltam nektek Abodi Dóra őszi-téli kollekciójáról, ami kicsit furcsán is jöhet ki, hiszen a tavasz-nyáriról egy betűt se, képet se láthattatok idáig a blogomon, de ami késik, nem múlik! :)  A kollekció az ötvenes, hatvanas évek hollywoodi…..
bilbull 2012.04.12 08:13:20
comment:com Tévétorna Hesnával 2012.04.07 16:34:00
Egészen megdöbbentő érzés, ha a köztévén olyan produkciót lát az ember, amitől nem önti el a mások helyett érzett szégyen, a tehetetlen düh, az információk lecsekkolásának kényszere, vagy minimum a halálos unalom. Al Ghaoui Hesna első saját műsora, a Bábel ilyen, sőt, alig…..
                      ..
bilbull 2010.02.26 21:58:43
@ponytale:
Ja!
Most látom ő nyerte a I. Díja!!!
Van a site-n sok jó video, díjátadás ceremonia: www.igedo.de/IGEDO/website/deutsch/cpd_2009/07_foerder/dar_abodi.php