Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Agresszív Kamionsofőr

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem nehéz olyan lány adatlapot kreálni egy-egy netes társkereső oldalon, amire nem fognak írni elszánt férfiemberek, akik a szöveg- és fényképmentes adatlapokra is képesek valami sablonlevélkét küldeni! Fotós - méghozzá egyértelműen modellt ábrázoló, nagyon-nagyon-nagyon…..
Magyarország rosszabbul teljesít. A makroadatokon kívül ezt bizonyítják a legkülönbözőbb puha mutatók (mint a boldogság-index, a Gini-mutató meg még húsz), de különösen fájó a régiótól való folyamatos leszakadásunk, ami egyértelműen felveti a politikai felelősség…..
Agresszív Kamionsofőr 2014.03.04 14:25:03
@endike: Te szerencsétlen barom, te tényleg reggeltől estig azzal foglalkozol, hogy a diplomásokra fújsz, mint egy agyalágyult macska? Teljesen belegolyóztál abba, hogy nincs diplomád és nincs nőd? A sok gonosz diplomásssss bulizósfiatal meg az IMF miatt nem jutott neked punci? Ránts rá vagy szívjál gázt!
Kérdéseim nem a munkahelyi-, hanem a munkahelykeresési terrorhoz tartoznak. Lehet, hogy csak költőiek, de hátha kapok rájuk választ.   Azt tapasztalom a környezetemben, hogy - míg itthon egy diplomás, nyelveket beszélő ember 200-400 elküldött CV és 1-2 év felett is simán…..
Agresszív Kamionsofőr 2013.11.19 18:50:00
@Joco Nagy: Ismerem én az ilyen semmirekellő trógerokat mint te! Szájalni az interneten az megy, de a munka az már büdös... Egyszer kéne leülnöd egy 40 tonnás gép kormányához, beszarnál!
A Duna mellett húzódó budai kerékpáros fő csapásvonalon kezdték büntetni a kerékpárosokat. Az ok: letiltották a kerekpározást a Tímár utca HÉV-megálló felüljáróján. Ezen a gyalogos hídon lehetett átkelni a belváros és Óbuda között bringázóknak az Árpád fejedelem…..
Általános alapvetés: Magyarországon a politikát pártok csinálják. Következtetés: ha valaki politizál, akkor azt azért teszi, hogy valakit hatalomra jutasson. Teljesen ésszerű, ha valakinek így jár az agya, csak azzal nem számol, hogy ez nem az egyetlen lehetőség. A civil…..
Agresszív Kamionsofőr 2013.04.03 01:48:09
@rasztaszív: VÉRT!!
Teljesen értetlenül állok ez előtt a csoda előtt. Rafinált kattintásmágnes a hirdetőoldalnak? Bármilyen termék gerillakampányának első lépése? Valaki tényleg lakást keres dínózásért? Ki tudja...     Lakást keresek dinózásért cserébe   Több lakásod is…..
Trendi margitszigeti bringázást szervezett a Budapestre látogató uniós környezetvédelmi miniszterek számára a kormány. A pénteki protokoll eseményre több kerékpáros szervezet vezetője is meghívót kapott. Ők viszont azt mondták: ha már demonstrál velük a kormány, akkor akár…..
Egy bankár és 15 éves fia ült abban a VW Golfban, amely pénteken este belehajtott egy braziliai Critical Mass felvonulásba. A Porto Alegrében tartott demonstráción alig 120 résztvevő kerekezett, a sóför azonban hátulról belehajtott, és letarolta szinte az egész menetet. A VW a…..
Több orvosi szaktanulmány állítja, hogy a szenvedélyes kerékpározás hosszú távon rossz hatással lehet a férfiak szexuális teljesítményére, és akár terméketlenséghez is vezethet. Egy spanyolországi vizsgálat szerint a triatlonisták között azoknak volt a legrosszabb a spermium…..
Húsz évig regnáló polgármesterünk szép hagyatéka volt a poller indokolatlan elterjedése, a köznyelvben Demszky-karóként elhíresült fallikus szimbólumot majd minden utcában megtaláljuk Pesten, kerületenként, sőt, van, amikor sarkonként változó kivitelben. A közismerten…..
Drámaibb lett volna a cím, ha megtoldom egy "elveszett titkai"-val, de mivel ezek nem titkok, és legkevésbé elveszettek, csak éppen keveseknek áll össze a fejében, hagyjuk a szenzációhajhászást. A lentieket vagy tucatszor megírtam már kommentben, de többször már nem, csak…..
Agresszív Kamionsofőr 2011.01.24 21:38:08
@Boka1: Látom te is egy az egyben megkajálod ezt az ostoba magazinokban nyomott lúgos-savas szarságot! Öreg bazmeg, legközelebb azzal gyere, hogy oroszlánok sokat fussanak, kosok viszont bringázzanak, ússzanak és holdtöltekor ne egyenek a téliszalámi mellé almát, ha le akarnak fogyni. Hasonló női magazin színvonalú értelem van a két dologban. Nulla, baszod!!
"Ne nyissunk ablakot, még rövid szellőztetés erejéig sem, gyerekek, idősek és krónikus betegségben szenvedők ne menjenek utcára" - hangzanak a különböző hatóságok jótanácsai így ünnepek előtt és alatt, annak kapcsán, hogy nem lehetett tovább hazudozni: be kellett…..
Kerékagy Lehet télen biciklizni? 2010.12.21 22:52:00
A városi biciklizés a közkeletű elképzelésekkel szemben télen sem jár együtt a fázással, megbetegedéssel, és általános szenvedéssel. Nem kell meglepődni, hiszen jártunk már a világűrben, és űrhajósaink onnan sem tüsszögve, esetleg reumásan tértek vissza. Már az elején…..
Agresszív Kamionsofőr 2010.12.22 00:37:27
@sysspo: Az én filozófiám meg "élni és halni hagyni"!! Hadd hulljon el a köcsög kis biciklis, ha a járgányom kerekei alatt van kedve biciklizni... Akinek két kereke van, húzza össze magát! Nomac forever!!
Eldőlt, hogy A Margit híd déli oldalán nem valósítják meg az eredeti terveket, és nem lesz elkülönített kerékpárút.  UPDATE:  A biciklisek a járda mellett, az úttesten is közlekedhetnek. Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén döntés született arról, hogy a…..
 Ha véletlen egy UFÓ-nak kellene elmagyaráznunk, hogy mit jelent a kelet-európaiság, akkor mostantól könnyű helyzetben vagyunk. Egyszerűen ültessük le egy kényelmes székbe, és indítsuk el neki az alábbi videót. A debreceni gördeszkás srácok által készített film egyszerre…..
Jó kis felelősséggel kapcsolatos helyzetet küldött be Balázs, ami persze számára kevéssé jó, mert neki át is kellett élnie. Szerintetek a lenti esetben ki a baleset okozója? Az alábbi eset szeptember 21-én délután történt meg velem Budaörsön. Egy Renault Espace 3-at vezettem,…..
A Magyar Kerékpárosklub tavasszal kezdett gyűjteni, péntekig 1103827 forint jött össze, amiből fel tudták állítani Budapest első kerékpáros forgalomszámlálóját a Múzeum körúti kerékpársávon. A számlálót pénteken adták át, a forgalom alakulása a helyszínen és…..
Agresszív Kamionsofőr 2010.07.11 19:57:37
@Uglee: Ahelyett hogy ott helyben leblokkoltad volna a csajt, feljössz a netre és siránkozol! Életképtelen hulladék vagy, öcsém!
Vihar pusztított hétfőn Hajdúböszörményben, az erős szél gyökerestül csavart ki fákat. Egy férfi biciklizett, egy vízzel telt gödörhöz ért, ahol korábban még fa állt, de azt hitte, a víz alatt folytatódik a burkolat. Tévedett. A férfit kimentették, a bicikli sorsáról nem…..
Chez DuBarry Pamela öregszik 2010.06.11 20:55:00
 Nem újdonság, hogy ráncos korához képest Pamela Anderson. Nagyon rossz állapotban van a bőre, valószínűleg az állandó barnaságtól. Piás is, de attól inkább püffedt, mint pergamentszerű a bőr. Érdekes, hogy egy ennyire sokat plasztikázott nő a botoxot és a lézert…..
Agresszív Kamionsofőr 2010.06.12 10:46:05
@F. kisasszony: Kisanyám! Anyázni látom rohadtul nem tudsz de attól mást még jól tudhatsz!
Azt mondja OV, hogy vincit voluntas tua. A kiejtést hagyjuk, mondjuk azt, hogy egyházi latin volt (voluntasz tua, így, "a" hanggal "á" helyett? Viktor, Viktor...), bár ez nem igaz. És azt mondja utána OV, hogy "Győzedelmeskedjék hát a te akaratod!". Nem…..
Agresszív Kamionsofőr 2010.05.31 02:45:09
 Igen, igen, ismerek rendes férfiakat!Közvetlen környezetemben is, ezért nem lehet előítéletességgel, sztereotipizálással, nochdazu rasszizmussal meggyanúsítani, sem elítélni. Én csak a nem rendes férfiakkal tennék valamit, különíteném el őket, szüntetném meg…..
Piroslap Fogd rá a szocikra! 2010.04.22 06:00:00
Recept olyan egyszerű, szúrjál el valamit, majd mutogass a másikra. Persze ehhez kell néminemű orcátlanság és az emberi feledékenység. Nagykanizsán is erre operál a Fidesz. A zalai várost teleragasztották az alábbi plakáttal, melyen az olvasható: Marton István polgármester a…..