Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zigomer

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hülyeség sokféleképpen osztályozható (mint erre korábban már rámutattam), de amit most szeretett hazánk lakossága bemutat, az bármely kormánynak is becsületére válna. Minden drámában van valami személyes, így ebben is, hiszen úgy keveredtem bele a tegnapi havazásba, hogy…..
Zigomer 2013.03.17 01:33:39
@Balt: Az M1-esen most is Győrtől áll a sor, kb. 30 km-nyi ember fog megint a pályán éjszakázni a -6 fokban, úgy néz ki. Kíváncsi vagyok, megírják-e ezt az MNO-n azt követően, hogy a táltos vezér már megmondta, mindenkit megmentettek, a vészhelyzetnek vége van.

Rokonaim este 8 óta ott állnak a sorban, 1 km-re sem jutottak Győrtől, se előre, se hátra nem lehet menni. Azért hajtottak fel az autópályára, mert az autópályakezelő honlapján az volt, hogy járható az út - ahogy most nézem, 10-kor került fel a hír, hogy terelés van (azt csak éjfél után írták ki, hogy áll a forgalom!), ők akkor már két órája ott álltak a kocsisorban, ami már akkor egészen Győrig ért, tehát akkor sem sikerült még a hírt kiírni, amikor az autópályának már az 1. métere is bedugult. 8-kor pedig rendőr is állt a felhajtónál, aki nem állított meg senkit, tehát mindenki abban a tudatban hajthatott fel, hogy minden rendben van.

De gondolom, a Nemzeti Együttműködés Rendszerében ez is szuper szervezésnek számít, és minden kritika csak szánalmas komcsi hangulatkeltés megint.

Egyébként ezeket a bírálatokat ti közvetlenül a Kedves Vezető ellen irányuló, nemtelen támadásoknak tekintitek? Csak érdeklődöm, szeretném megismerni azt a lelkiállapotot, amelyben a napjaitokat töltitek.
Zigomer 2013.03.17 19:54:23
@Balt: Öreg, hiába másolsz ide egy egész regényt, tegnap este is 30-35 km-es kocsisort sikerült összehozni, Komáromtól egészen a győri felhajtóig engedték megtelni az autópályát, és jó pár hasonló kocsisort engedtek kialakulni két nappal előtte a hóban is - ha a rendőrség valóban útzárakat alkalmazott volna, ahogy te mondod, és ott, ahol kell, akkor, amikor kell, akkor ez egyszerűen nem történhetett volna meg. A normális útzár ugyanis azt jelenti, hogy amikor már ötven vagy üsse kő, ötszáz autó összetorlódott, és betemette őket a hó, akkor nem engedek oda még ötezret. Odaengedték? Oda. Ennyit erről. De folytasd csak a sikerpropagandát a vas és acél országáról, vagy az még a múltkori műsor volt?
Felkaphatták a fejüket ma a nyugdíjas rádióhallgatók, bár a hírek megnyugtatóan hangzanak. Nem lesz nyugdíjadó - tudhattuk meg Selmeczi Gabriella mindenvédelmi megbízott asszonytól, a kormánypárt szóvivőjétől ma minden hírcsatornán. Nem mintha bárki is be akarta volna vezetni…..