Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Naidefigyeljenekemberek

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pangea Orbán Viktor földgömbje 2019.11.20 16:05:57
Nemrégiben jelent meg az Indexen egy poszt az Orbán Viktor miniszterelnök várbéli rezidenciájában található földgömbről, amiből azonban nem derül ki, hogy milyen glóbuszról van szó. Idő közben Kolozsi Ádám tollából egy másik cikk is született az Indexen a földgömbről, amelyben a Pangea szerkesztői…..
Irgalmatlan vereséget szenvedett az ellenzék az országgyűlési választásokon – de nem megsemmisítőt. Sőt, az adatokban még a remény is megcsillan a változásra. De ehhez keményen kéne dolgozni és nem a sebeket nyalogatni...
Nagyon sokan nem tudják, és rengeteg tévhit is él arról, hogy mi számít értékes és mi számít elvesztegetett szavazatnak. Az itt elérhető tanulmányban matematikai precizitással igyekeztünk meghatározni, hogy egy pártra adott listás szavazat és egy párt jelöltjére adott egyéni szavazat mennyit ér,…..
A kormányváltás kulcsa a magas részvétel, továbbá az, hogy bármelyik pártra szavazunk is listán, egyéniben a legesélyesebb ellenzéki jelöltre adjuk a voksunkat. A Viszlát, kétharmad! következetesen ezt képviseli október óta, és most már erről beszélnek az újságírók és a politikusok is. Jogos kérdés…..
Közel egy évtizede képezi vita tárgyát az eddig példa nélküli vegyes pártnak a létjogosultsága. Az egyik tábor az önfeladást és a beolvadást látja ebben, míg a másik az együttélés harmonikus megteremtését. Az, mondjuk, sokat eláruló tény, hogy hasonló formációra – tudomásom szerint – nincs példa a…..
Miközben a mainstream nyilvánosságot a jogállam maradékainak felszámolása köti le, mint a CEU-ügy és a civilek megbélyegzése, ezek egyáltalán nem befolyásolták a pártpreferenciákat...
Gratulálok Láng Zsoltnak, hiszen megnyerte a II. kerületi időközi választás első fordulóját. Bár már Láng a parlament tagja, ha november 27-én megnyeri a választást valaki mást juttat mandátumhoz... de, hogy kit, senki sem tudja...A győzelem megérdemelt, hiszen Láng…..
Az alábbi a remek festmény a nyíracsádi természetesen az önkormányzat által fenntartott Malom Galéria legújabb kiállításának exkluzív darabja. Az időszaki kiállításra egy értékrendben jól képzett festő, Dr. Dóbus György amatőr festőművész roppant színvonalas képei…..
Naidefigyeljenekemberek 2011.03.28 22:22:29
@hitomi: Egy ilyen irtózatosan fölösleges festményről való
iirtózatosan fölösleges sajtóreklám alapján induló
irtózatosan fölösleges "beszélgetés" helyett
érdemi vitát szerettem volna generálni a festményből kiindulva,
de a témáról továbblépve.

Nem sikerült!
Piroslap Mi van veled MSZP? 2011.03.09 16:05:00
Nagyon fontosnak tartom, hogy beszéljünk egy picit arról, hogy na most mi van ezzel az MSZP nevű izével. Azt hiszem eljött a kijózanodás ideje abból a mámorból amit, a pálinkagőzös forradalmi hevület okozott. És az a társadalmi állapot állt elő, amiről kb. egy éve írtam, hogy…..
Az egészben az a szomorú, hogy az EU-Parlamentben ott van egy Morvai Krisztina, aki állandó jelleggel lejáratja magát. Ő az egyik politikus, aki képviseli az országunkat, és így képviseli. Iszonyatosan alacsony szinten képviseli, és joggal röhögik körbe az ottani képviselők. A…..
Naidefigyeljenekemberek 2011.03.04 18:29:23
@anyátok:

Haza tudtál menni az Astoriától! Nahát! Pedig azt hittem eddig, hogy mind a
100 000 embert letartóztatták és megverték!
:)
Naidefigyeljenekemberek 2011.03.05 10:53:38
Üdv! @preston:

Természetesen én is tudom a Wikipédia korlátait.
Csak hirtelen leakasztottam egy minimum "gyanút ébresztő" jelzést
Lukács György "tanácsköztársasági" ténykedéséről.

Komoly kutatók alapos elemzése volt már a kezemben, ami jóval többet bizonyít.
Az előkeresése időt vesz igénybe.

Természetesen azt is tudom, hogy akik valamiben hinni akarnak,
azoknak bármilyen bizonyíték hamis.

Nagy tömegek dicsőítik ma is például Sztálint.