Regisztráció Blogot indítok
Adatok
garfield94

220 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A flyeren láthattok mindent!A Koxx szervezésében roller verseny 2010 Feburár 6-án déltől háromig, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, Miskolcon!A roller verseny mellett mindenféle biciklisek, graffitisek, és még bulizás is. Aki egy kihagyhatatlan dolgról nem csak utólag akar neten…..
Hé, srácok! Figyeljétek csak mit alkottak Szabó Marczyék! Igényes, szép, magyar, roller. Gratula a szép munkához srácok! Következő szám Március-Április környékén. Jó szórakozást az olvasáshoz, és persze linkeljétek a barátoknak is a http://rollin.hu -t!..
Boldog karácsonyt, sikerekben gazdag újévet, kellemes ünnepeket, és trükk felejtés-mentes téli szünetet kívánok nektek!..
Végre Magyarországon is kaphatóak FrenchID pólók!          KATTINTSATOK IDE A MEGRENDELÉSHEZ!!! A póló mintája, olyan speciális anyagból készült, amely garantáltan nem fog betöredezni, és semmiképpen nem fog lejönni a…..
garfield94 2009.11.18 17:56:32
A Csillebérci Skateparkba forgatott Spengler Laci az ottani riderekről egy kisfilmet. Köszi Tamás, és Laci, hogy összehoztátok ezt a frankó dolgot.Az a 'medence' a skateparkba... beleszerettem.Pipó Bence pedig fogadja gratulációmat!..
Nagyon beteg ez a srác, BenJ Friant, aki egyébként igazi rolleren is egy szponzorált rider. És a vágás is nagyon tetszik. Igényes és ötletes...
Üdv Srácok! Kijött a piacra az új Razor Pro Model, ami a "Razor Ultra Pro Scooter", illetve az alacsonyabbik változata a "Razor Ultra Pro LOW" névre hallgat. Könnyű alumíniumból, nem önzáras nyakkal, széles kormánnyal, dupla falú lappal, és frankó…..
Matt MCKeen, mindenki tudja, hogy ki is ő. Szerintem nem is kell bemutatnom. a része a "TPCVJ9"-ben mindent elmond róla.. Jelani Abdus-Salaam, azaz Ejazz, készített számomra egy rövid interjút. Köszi érte mégegyszer Ejazz! Mióta rollerezel? Akkor kezdtem mikor 7.-es voltam.…..
 A fórumba egy külföldi rider belinkelte ezt az oldalt. Az oldal annyira igényes, és gyakran szerkesztett, hogy már teljesen elhiszem milyen népszerű is külhonban ez a sport. Ezentúl fogok jelentkezni a honlapról fordított cikkekkel, videókkal és képekkel gyakrabban...
Marczy, és SpeedyX jövőnyáron megmutatja, hogy mit tud. A másfél downsidewhipje Andrisnak, és Marczynak a fára ugrása szemet gyönyörködtető...
Extrém roller hírek Új videó! 2009.10.04 15:36:00
Új videó készült azokból a klippekből, amik amúgy kukában landoltak volna...
 Nem tudok hozzáfűzni semmit. Néhányszor mintha valami profi filmet néznék, néhányszor meg olyan hihetetlen trükkök, hogy a szám tátva marad. Abszolút favorit. Köszönet "zolikha"-nak a linkért...
Fejlemények történnek mostanában... A mai nap valamikor délelőtt szokásos YouTube rolleres videós szörfölésem során ráakadtam egy új srácra. Feka srác, feka stílussal. Be is linkelem a videót:   Mint láthatjátok a srác eszméletlen dolgokat vállal be... amilyen…..
Fejlemények történnek mostanában... A mai nap valamikor délelőtt szokásos YouTube rolleres videós szörfölésem során ráakadtam egy új srácra. Feka srác, feka stílussal. Be is linkelem a videót:   Mint láthatjátok a srác eszméletlen dolgokat vállal be... amilyen…..
Fejlemények történnek mostanában... A mai nap valamikor délelőtt szokásos YouTube rolleres videós szörfölésem során ráakadtam egy új srácra. Feka srác, feka stílussal. Be is linkelem a videót:A srác hihetetlen dolgokat vállal be, mint láthatjátok. A videót nézzétek meg,…..
Holnap (2009, augusztus 26-án) délután 1 órától verseny Sátoraljaújhelyben.   Nevezés: 2 csoki ;). Gyakorolni lehet kora reggeltől. A hangulat remek lesz, ezt garantálom. Ha érdekel az ottani park, nézd meg az új videót:   6:34től vagyunk az Újhelyi' parkba...
 Kérlek nézzétek végig, aztán lehet nyomni a véleményeket a fórumba =)...
Extrém roller hírek Egrix 2009 2009.08.23 22:12:00
Tegnapelőtt tértem haza az Egrix 2009ről, és mit ne mondjak. Hatalmas volt... ... Körülbelül fél 12 körül érkeztem meg a pályára barátnőmmel, aki fotózni jött a versenyre. Először körülnéztem, és nem igazán láttam rolleres arcokat, elsőre meg is ijedtem de aztán beljebb…..
Mint láthatjátok az http://extremroller.mlap.hu kicsit komolyabb vizekre evez. Remélem mindenkinek tetszeni fog :)...
. HOW TO METAL!!! 2008.11.15 23:49:08
Fuck off... =)..
. Még egy emo fajzat 2008.11.15 23:48:19
 Fúj.....
. Truckstand to double handflip 2008.11.15 23:44:46
Álom, álom, édes álom.....
. Gizmoz 2008.11.12 20:32:37
Gizmoz! Töltsd fel a saját képed, és szerepelhetsz egy filmben, animálhatod magad, és bármit csinálhatsz, amihez kedved szottyan!   Neked hogy tetszik? =) ..
. Belga-Gyaloglás vége remix 2008.11.09 19:57:42
Saját feltöltés...
Anynira nagyon rossz hogy....áá...képtelenség elemezni...vagyis...fölösleges... =)..