Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zdzd

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Talán nincs még egy olyan nemzet a Földön, amely annyira rajongana Bud Spencer és Terence Hill közös filmjeiért, mint a miénk. Ha egyik filmjük megy a TV-ben, akkor bizony teljesen mindegy, hogy mi megy a másik csatornán, mert ilyenkor biztosan őket nézzük, még akkor is, ha…..
zdzd 2015.11.07 20:31:32
zdzd 2015.11.07 20:32:41
@zdzd: na jó értem, abban nincs Hill
Mint azt a rendszeres olvasók már megszokhatták, akkor írok a blogra saját posztot, ha valami nagyon felbosszant, kiakaszt, őrületbe kerget, felidegesít, kiveri a biztosítékot. Mivel alapjáraton nyugodt természetű ember vagyok, ilyen eset ritkán van, de most megint akadt egy. Az egész…..
zdzd 2011.01.25 18:58:56
@SilentSound: Honnan tudod ki a hunyó? Nem tudhatod, hogy mit küldött az alkusz, például megfelelő bónusz adatot, előzmény adatot. Nem tudhatod, a törlést normálisan intézték-e (a biztosító nem törölhet automatikusan, gondolj csak bele, nem döntheti el hogy ugyanazon ügyfél vagy-e).
Azért fizetsz egy csomó pénzt az alkusznak, hogy intézze helyetted!
Téveszme az a gyakran hangoztatott érv, hogy az egykulcsos jövedelemadó igazságos, mert mindenkitől azonos arányban vonják el az adót. Ez csak akkor lenne igaz, ha minden forint egyforma lenne. De nem az. A 80 ezredik forint nem olyan és nem is arra költik, mint a 800 ezrediket.…..
Gábor egy örök igazságra szeretné felhívni az olvasók figyelmét, vagyishogy használaton kívüli taximegállóban is megbüntetik az embert:A Fővárosi Vidámpark előtt van egy taxi stand, ami használaton kívül van ősztől tavaszig, mivel a Vidámpark zárva tart, ezért a taxik…..
A karácsonyi bejgli és pihenés mellé Bud Spencer és Terence Hill sem maradhat el. A televíziók - ahogy eddig - úgy most is kedvenceinkkel szeretnék megtartani vagy növelni nézettségi rátájukat. Nem titok, hogy egy BSTH filmet akár 1.5-2 millió néző szokott figyelemmel…..