Regisztráció Blogot indítok
Adatok
védőanygyal

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két héten belül eltávolítják valamennyi, a kormány hatásköre alá tartozó közintézményből az Orbán Viktor aláírásával ékesített Felcsút SE-plakátokat, valamint a felcsúti Puskás Akadémia focistapalántái által készített, Schmitt Pált, a Szent Koronát, illetve a…..
védőanygyal 2010.07.05 12:08:07
pld
Miért is? Hát azért, mert a frufru fiatalít és majdnem mindenkinek jól áll. Ez egy olyan trükk, amivel egy csapásra 5 évet fiatalodhatsz! Ha pimaszul fiatal vagy, akkor viszont olyan bájt kölcsönöz a megjelenésednek, ami ellenállhatatlan. Szerintem mindenkinek ki kell próbálnia,…..
  Az Európai Unió többé-kevésbé egységes, új banki adó(ka)t kíván bevezetni tagországaiban, mellyel célja, hogy finanszírozza a mostani és az esetleges jövőbeli bankválságok költségeit. Az új adó indokai között előszeretettel említik, hogy így nem a lakosságnak…..
védőanygyal 2010.06.24 23:58:34
Alaphangon tízmillió forintot kap Nagy Feró, Geszti Péter, Keresztes Ildikó és ifj. Malek Miklós az RTL Klub ősszel induló tehetségkutató show-jáért – írta a vasárnapi Blikk. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója a bulvárlapnak nem akart konkrét összegeket mondani…..
Michael Knight A törvény urai 2010.06.15 21:46:00
Non omne, quod licet, honestum est - vagyis nem minden tisztességes, ami szabad. Ez a latin bölcsesség (köszönet T.-nek) tökéletesen jellemzi a Fidesz tetteit. Mert kétség se férjen hozzá: semmi törvénytelenség nincs például abban, ahogyan köztársasági elnököt választ a…..
védőanygyal 2010.06.16 11:19:17
@Devil: Én a balkánon éltem és jó volt 15 évig. Béke szeretet emberi kapcsolatok, Viszont akkor még nem ismertem az élősködő, mocsok ld-t aki tönkretette azéletemet.
  Kerületi rendelőintézet, nőgyógyászat Tudom, lúzer vagyok hogy nem magánrendelésre járok, de mivel a fogamzásgátló feliratásán és az évi egyszeri rákszűrésen kívül más teendő nem igen volt eddig velem, sajnáltam rá a pénzt. Az idei rákszűrés leletem azonban…..
Bárki.Bővített mondatban: bárki, akire Orbán Viktor rámutat."Egy, csak egy párt van talpon a vidéken, meddig a szem ellát puszta földön égen". Ez az egy pedig úgy érzi jól magát, ha kontroll nélkül tehet meg bármit, amit akar. Legalábbis minden jel erre utal az utóbbi…..
Praxis Négy nap, 350 ezer forint 2010.06.11 06:00:00
Kedves Dr. Morcz és Szerkesztők, kedves Blog! A mi esetünk nem annyira szörnyű, és tragikus, mint az itt megszokottak, de azért szerintem botrányos. Mivel semmi maradandó (kop-kop) károsodást nem szenvedtünk, nem is tervezünk jogi lépéseket, de azért szeretném, ha más előre…..
védőanygyal 2010.06.12 07:00:48
@adamantium: Ez a kor borzasztó amiben élünk. Most láttam, hogy a X.Y. kórház kapujára ki van irva, hogy kamerával ellenőrzött - kutyákkal védett terület!!!. Hol élünk? Ha éjszaka ki akar menni a beteg a 30 fokban levegőzni, rárontanak a kutyák? Vagy mi van? Mint a börtön.
Vagy a betegektől kell óvni egyes orvosokat? Ne menjen be inkább senki,nehogy meglássák mire valóak a kórház létesitményei........
Lassan mondom, hogy mindenki megértse: el-ké-pesz-tő. Éppen a múltkor váltott ki nagy vitát a 36 éves nyugdíjas kommandósról szóló poszt, melyben feketén-fehéren olvashatóak voltak a számok: a 3 millió nyugdíjasból több mint 600 ezer korhatár alatti. A 276 ezer korhatár…..
Szimbolikus lépés volt Horváth Ágnes nagy ötlete a kórházi ágyak mellé kötelezően beszerelendő széfekről. Remekül szimbolizálja a mára már kimúlt párt egészségpolitikáját: valós, de nem lényegi problémákat kiragadva, azokra inadekvát megoldást adni, s farvizen állami…..
Nagyobb térképre váltás Budapest legfontosabb sportlétesítményeinek szerencsés konstellációját ajánlották figyelmembe a minap. A felfedezés egyáltalán nem új - ez a poszt például majd egy éves -, de azért megörültem neki és nem csak az olyan szellemes kommentek miatt, hogy…..
védőanygyal 2010.05.21 17:51:05
A katasztrófák azok a pillanatok, amikor kiderül, mennyit is ér az állam, mennyire számíthatunk a vezetőinkre. (Fotó: Barakonyi Szabolcs/Index) 70-80 éve nem volt példa olyan özönvízszerű esőzésre, mint az elmúlt napokban. Nem csoda, hogy számos magyar település…..
védőanygyal 2010.05.18 09:16:41
@kovi1970: Bocsánat, de biztositással is foglalkozom. Elnézést a szegény, munkanélküli emberektől, de egy vidéki kisebb ház biztositása kb. max. 6 doboz cigaretta ára, vagy kb 15 üveg söré. Életemben nem ittam, nem dohányoztam, nem kávéztam, nem drogoztam. Biztos nehéz lemondani ezekről azoknak akik hozzászoktak, de még teljesen le sem kell mondani, csak csökkenteni, és máris meg van a biztositás dija.
A sok munkanélkülivel száraz időben lehetne gátakat épiteni, környezetet szépiteni, megelőzvén az ilyen katasztrófát. Ha csak a napi élelmüket kapnák meg, már nem éheznének, ráadásul szerintem minden embert örömmel tölt el, ha látja, hogy munkájának van értelme. Ez a virtuális agybutitó világ csak arra jó, hogy tönkretegyék a népet /lásd pl. provident, direkt kisbetüvel, mert egy mocskos államilag fedezett uzsorás cég a bankokkal egyetemben. /
Ebben a világban az ellenség az ember, de nem pusztitják gyorsan ki, mert akkor nincs aki a gyógyszergyárakat, bankokat gazdaggá teszi. Különben már semmi szükség ránk. Csak gondold végig!
Bizonyára sok Zugügyvéd blogfogyasztó örülne, ha valaki pontosan megmagyarázná, mit jelentenek az alábbi tételek.Tisztelt Zugügyvéd! Fel vagyok háborodva a parkoló társaságok tevékenysége miatt.Mellékelten küldök egy-két parkolójegyet, ahol bizonyítottan be van fizetve a…..
killtheradical The Gring Reaper 2010.05.06 13:44:00
Ezt már én sem bírom. Annyira készen van, hogy azt tanítani kéne. Vagyis várjunk… asszem tanítják is. Azt mondja a püspök úr – s itt ugye nem általánosíthatunk, mert míg minden ateista zsebében összecsukható guillotine-nal járkál mindig készen egy kis népirtásra, addig…..
védőanygyal 2010.05.06 21:10:10
@Seravy: Nem tudom kikre gondolsz, de igen is PEDOFIL MOCSKOS ROHADÉK az az orvos, aki -mivel nem tud hálapénzt adni- a kiskoru 12 éves, a "természetben hajtja be a jussát. 36 éves egy 12 évessel! És mindenki ismeri ezt a paraszt sebészorvost! Gratulálok a barátainak! Még büszkék is rá. Gratulálok magamnak is, hogy 3 évet, mint a szerelme lehuztam vele,- igaz ezt csak a vége felé mesélte el nagy büszkén! Még engem fenyeget meg életveszélyesen,ha nem kotródok el - miután 40 évi félrebaszás után lebukik otthon !
Csak 8 milliómmal tartozik! No comment. A borzasztó, hogy nem lehet kitörölni ezt a 3 évet!
"Az én jóslataim szerint a pedofil-ügy folyománya a következő lesz: a katolicizmus kiszorul Európából." (Bánki Éva)"Fizikai nonszensz egészséges fiatalemberekről feltételezni, hogy életük végéig nem nyúlnak nőhöz. Külön kellene már választani a…..
(frissítve 2010.04.27 17:06) Hány politikus-bűnözőnk került be a Parlamentbe képviselőként 2010-ben? Kik ők? (Potenciális) csapataink 4 évre (ismét) megfogyatkoztak, jelenlegi listáink alapján másfél csapatnyi taggal, azaz 18 fővel :-(  Miután megszaggattuk szakállunkat,…..