Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Metrós Ryder

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha csak a szervírozott espresso minőségét nézzük, akkor is kiemelkednek a mezőnyből ezek a kávézók, de ha hozzávesszük azt is, hogy ezekben valódi baristák dolgoznak valódi kávékkal, amiről még érdemi információkat is tudnak adni, akkor nem lehet kérdés, hogy ezek közül…..
Metrós Ryder 2014.07.18 12:08:00
@világevő: Annyira erősödött a mezőny, hogy a legjobb kávézó Budapesten jelenleg a Barako a Török utcában.
Metrós Ryder 2014.07.18 13:23:32
@világevő: Mármint legjobb, a kávé minősége alapján. De lehet, hogy mind a kettő. :)
OrangeOrder Rettegés az ARD-n 2013.01.28 21:35:09
Hajsza az értelmiségiekre Magyarországon - Veszély a demokráciára? Kirekesztés, zsidógyűlölet, Gyöngyösi Márton, diktatúra, kultúrkampf - a kiegyensúlyozottság nevében Fischer Ádám és Konrád György is mesélnek (Gleichschaltung!), ők hogy látják. ..
Metrós Ryder 2013.01.29 08:27:59
Hölgyeim és Uraim, tartozom egy vallomással - egy kicsit félek. Félek, mert nem beszélhetek nyíltan, őszintén arról, amit gondolok. Nem tehetem - és hozzám hasonlóan sokan nem merik megtenni -, mert egy szűk véleményformáló réteg által felhergelt csőcselék onlájn és…..
Metrós Ryder 2013.01.28 18:40:47
@Engem a keresztény hitem miatt támadnak: A Kálmi itt vastag bérrettegést mutat ki, ez is mi, ha nem fizetett MSZP propaganda: jakabandor.blog.hu/2013/01/28/a_nepirtas_8_fazisa
Nagyon profin tolják ezt a Jakab Andort, imho beleteszik a pénzt is rendesen komcsi oldalról, és nagyon sokan olvassák.

Még a Sör Kálmán lesz a kötsög, mert elolvasta és kielemezte egy olvasott (bár vlszg nemlétező) blogger bérrettegését.
Metrós Ryder 2013.01.29 08:24:42
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Ez a lényeg a kommentemből, nem az MSZP felől érkező pénz.
Annak kéne utánanézned valahogy, Kálmi!
A kormányzati szektor GDP-arányos hiánya 0,2%-ra csökkent Bravó! Tündérmese vagy sem? 2012 harmadik negyedévében tovább javult az államháztartás pozíciója, miután a KSH által csütörtökön közzétett adatok szerint a kormányzati szektor GDP-arányos hiánya 0,2%-ra…..
Metrós Ryder 2013.01.28 19:18:29
@nagyjoco: Mindenkinek jó, ha sokan dolgoznak.
Állításom, hogy egyetlen párt van itthon, aki elemeiben felvállalja a jobboldali gazdasági értékeket: ez pedig a Fidesz. Miért? Mert támogatja és részben tehermentesíti az adózó közép- és felsőosztályt: ez az egykulcsos személyijövedelem-adó és a családi adótámogatás.…..
Metrós Ryder 2013.01.28 19:07:25
@EgyetemistaPartyzán: Túladóztatás. Amikor heti 60 órát dolgozol cégnél vagy vállalkozásban, és amit megteremtenél, elmegy adóra.
Csupán annak lehet meglepő Laborc Sándor és a korábbi, MSZP-s kötődésű nemzetbiztonsági vezetők legújabb, a baloldali sajtó által feltűnően agyonhallgatott botránya, akit eddig is sikerült a sötétben tartania és manipulálnia a botrányosan elfogult magyar…..
Forrás: ELADO.RO. Az MSZP sikerembere, aki a XIII. kerületben Tóth Jóskával kettesben képes volt behúzni a körzeteket még 2010-ben is. Szerintem több Szanyi Tiborra lenne még szükség. ..
Forrás: SanomaBP.hu A 2010 utáni adatok is érdekesek lesznek - várjuk a folytatást! (Lelövöm a poént: csökkent, és folyamatosan csökken - hiszen Fidesz-kormány van.) ..
Metrós Ryder 2013.01.28 19:00:55
@Engem a keresztény hitem miatt támadnak: "Próbáld akkorára képzelni, mintha 78,6% magas lenne. Jelentősen kisebb ez a 82,5%-nál? Három egész kilenc tized százalékpont a különbség."

Hát igen, lófasz az a 4%, nem eredmény - miért nem csináltak 40%-ot? Hogy a gecibe képzelték ezt az egészet?
Úgy néz ki, az NFÜ-nek vége - örüljünk vagy bánkódjunk? Az NFÜ működését egyféleképpen lehet megítélni: az elérhető (megítélt) támogatásokból mennyi pénzt sikerült lehívni. Sajnos a szocialisták által létrehozott hivatal nem áll túl jól ebből a…..
Metrós Ryder 2013.01.28 18:56:52
@V mint...: Nyilván nem volt egyszerű egyik pillanatról a másikra bezárni, de ott volt a Vezérünk listáján ez is, áldja meg a Mindenható.
Emelj! A dagadtak társadalma 2012.12.01 21:55:20
- Adhatom nagy menüben? - Hát persze! Jogod van túlsúlyosnak lenni - viszont nincs jogod, hogy hülyeségeket beszélj genetikáról, meg arról, hogy te jól érzed így magad. Rosszul vagyok, amikor valami celeb arról károg, hogy ő elfogadta magát kövérnek, és a…..
OrangeOrder Miért lettem fideszes? 2010.12.26 13:30:00
Nem érdekelnek a pártok, a kampány, a szerintem nevetséges aktivisták - soha nem éreztem úgy, hogy nekem bárhova be kéne szállnom és ingyen vagy akár pénzért velük dolgoznom. A Fideszt se tartottam soha kifejezetten hitelesnek, mivel a 90-es évek elejétől rendszeresen néztem…..
Metrós Ryder 2011.01.23 23:00:55
@iovianus: Véletlenül sem azt halljuk meg, amit a kommunisták meg ilyen Schiff András-félék kiprovokálnak. ;)
Nem bírom tovább a nyavalygást. Ez egy elfogult blog lesz szűklátókörű posztokkal, ellensúlyként. Vitázni teljesen felesleges, vélemény lesz, de hangulatkeltés, pánikolás vagy hisztéria nem.Az MSZP és az egykori SZDSZ szavazóit mikor gyűlöltem meg nagyon? Leginkább…..
Metrós Ryder 2011.01.23 22:54:30
Macskapcsolat Állatkert otthon 2010.10.29 06:28:00
  Gyakran halljuk a következő Gandhi-idézetet: "Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik." Ennek egyik mércéje az adott ország állatpolitikája is lehet, állatvédelmi törvényi szabályozásának és…..
Metrós Ryder 2010.10.30 01:57:30
Varánusz Áve, imperátor Viktor ! 2010.05.29 08:00:00
A régi vicc megvan?- Mi lesz ma ebédre édesanyám?- Kirántott asztalfiók, kisfiam...De ne szaladjunk ennyire.Ma a parlament új kormányfőt választ. Lázas az izgalom, óriási a várakozás. Vajon sikerül-e 194 egybehangzó szavazatot szerezni a jó pillanatban? A hívek rojtosra karmolják…..
  Ergé kollega hívott fel minket csütörtök este, hogy azonnal kapcsoljuk be az internetet, mert a parlamentben szopatják a szocikat. Ekkor zajlott ugyanis a határon túli magyarok kettős állampolgárságáról szóló törvénytervezet általános vitája, amely leginkább arról…..
Metrós Ryder 2010.05.25 21:16:44
@El Topo (Sgt. Elias): " azok, akik kúrogatják őket egy dekával sem jobbak, mint ők, sem erkölcsileg, sem képességeiket tekintve."

Kezdjünk már bele egy kis szőlőbányázásba, mert mást nehezen lehet ráhúzni az Orbánra, még azt is igen nehezen. A pártjában meg nyilván van gyenge láncszem, de nem mindegy, hogy MSZP-s stílusban pótkocsis Kamazzal hordjuk ki a pénzt és ez a norma, vagy hogy létezik egy nagyon moderált korrupció, mint minden országban.
Orbán Viktor szombaton benyújtotta a "kormányprogramot", vagy ha úgy tetszik a Nemzeti Együttműködés Programját. A program 5 területtel foglalkozik részletesen:  a gazdaság rendbetételével, a közbiztonság helyreállításával,az egészségügy megmentésével,a…..
Kisregény hosszúságú, de pompásan megírt, a feszültséget mesterien adagoló, néhol humortól csillogó levelet kaptunk Évától, aki egy külföldi nyelvtanfolyamokat közvetítő cég ügyvezetője, és egy felejthetetlennek szánt római hétvégével lepte meg a szüleit 70. és 75.…..
Lehet szlovák rendszámmal autózni és Szlovákiában is adózni. Ügyesek vagytok.Adót nem akartok fizetni (ide), de az állam szolgáltatásai (ingyenes óvoda, iskola) jól jönnek.Nincs ezzel gond, csak akkor a gyerekeiteket inkább Szlovákiában járassátok óvodába és iskolába.Talán…..
Metrós Ryder 2010.02.02 13:17:09
@besz@rok: Aha. Az eszedbe jutott, hogy ezt meg lehet előzni, ha rendbeteszik az adóterheket itthon? Fasznak sincs kedve azzal bajlódni, hogy Szlovákiába adózzon. Ha itthon emberi mértékű adók lennének, ez a probléma egyszerűen nem létezne.
Orbánék 1998-ban is a nyugdíjak reálértékének megvédését ígérték. Így az akkor bevezetett (svájci) modellel a gazdasági növekedés éveiben kevésbé kellett emelni a nyugdíjakat. A Fidesz most ismét a reálérték megőrzését ígérik. Már amikor el akarja terelni a figyelmet…..
Metrós Ryder 2010.02.02 02:19:24
@eroica: Inkább egy jó gazdasági helyzet óvatos nyugdíjemeléssel, mint a szoci pénzosztogatás ész nélkül. Rövid ideig sokkal jobb úgy élni, hogy iszol, kurjongatsz, meg tömöd a hegedűs zsebébe a deákokat, de rossz arra ébredni, hogy elittad meg eljátékgépezted a havi fizetésed. Ez most nyilván egy metafora a szoci gazdaságpolitikára. Sokáig isszuk még az SZDSZes és MSZPs köztörvényes bűnözők károkozásának a levét.
Révész Sándor szerkesztett összefoglalójával felelevenítjük a 8 éve történteket. Így megtudhatják: Miért Grespik László az Orbán-kormány Szalai Eleonórája? Hogyan spórolt a hajléktalanokon a kormány? Ki mondta egy szerzőről, hogy "tisztességes helyen…..
Egyre többen kezdik felismerni, hogy válságosra fordult a természettudományos tanárok képzése, hamarosan nemhogy jó tanárok nem lesznek, hanem tanárok sem.A piac törvényei szerint ekkor a jó tanárok keresetének emelkednie kell. Node ott van az ősközösségi társadalomból…..
Metrós Ryder 2010.02.02 01:49:29
@adótfizető: Nagyon sok foglalkozás nem is létezett, amikor pl. én egyetemre jártam tíz éve. Ha most valaki fizikát tanul az ELTÉn, lehet, hogy öt év múlva egy újonnan kialakult hiányfoglalkozást fog űzni, nagyobb társadalmi benefittel, mint azt tanárként tenné.

Ezért, bászd meg.
És még mindig csak január van ... A jó Nyakó Pista szavait szeretném idézni: "Az MSZP a következő parlamenti ciklusban sem támogatja a központi ingatlanadó bevezetését. Ingatlanadó nincs és nem is lesz, az MSZP akaratából biztosan nem. Az MSZP ezeket a döntéseket…..
Metrós Ryder 2010.02.02 01:40:25
@egogegó: "Én nem tudom, hogy mit pöcsölnek az ingatlanadóval, ahol én lakom elvétve volna 30 millás kéró.Nem túl sok hely van az országban, (gondolom) hogy egy egyszerű lakóingatlan elérné ezt az értékhatárt.Az én békaperspektívámból így látom.De nyilván egy frekvetáltab helyen laknék, nagyot csodálkoznék!"

Sajnos jól mondod, átlagos vagy enyhén prolesz budai környéken is hátast dobnál, nagyon drágák az ingatlanok (Pesten is sok környéken nyilván). Amúgy meg eszem-faszom megáll, lehet-e nagyobbat hazudni? Kurvára kapar az MSZP, nehogy elhigyje a sok tróger. :))
"Kedves MDF-es képviselőjelöltek! Választmányi ülés előtt kérem ellenőrizzétek, hogy minden szükséges felszerelés meglegyen! Hideg élelem, váltásruha, több liter folyadék, töltő a mobiltelefonhoz, töltő a laptophoz, több golyóstoll, és egy kacsa. WTF?! Miért…..
Vasárnap délelőtt nagy retrobuli volt Budapesten: az MSZP Nyugdíjas Szolidaritás címmel tartott agymosást a Millenáris Teátrumban. A párt Propagandaügyi Főosztálya szerint 800-900 fő, sajtósok szerint "csak" 600-800 nyugdíjas vett rajta részt, de végülis teljesen…..