Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elsueco

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hujber Ferenc újabb ámokot futott a Mokkában, viszont a ma reggeliről már világosan kiderült, hogy csak egy szopatás az egész, összefüggéstelenül beszélt mindenről, ami eszébe jutott, vallás, Orbán a magyarok királya, a fehér király, a fekete király, mittudomén, aztán jött egy vízió is, Eurovízió,…..
Fotó: Vargosz/ÉLETképek Annyira ismerős. Mintha tegnap láttam volna valahol. De aztán lehet, hogy tényleg csak gyerekkoromból emlékszem a sárga keramitkockákra? Ha tudjátok merre találni ilyet Budapesten, osszátok meg velünk! Szia!Egy szomorú hírrel kereslek: úgy tűnik el…..
A 20. forduló után kezdjük Real Madrid-számba venni a Real Madridot, meghagyva a fanyalgóknak, hogy keseregjenek a spanyol bajnokság színvonalán, az ellenfelek gyengeségén és megengedve a spanyol foci szerelmeseinek, hogy a fenti címen emlegessék azt a bajnokságot, ahol egy fordulóban…..
Elsueco 2010.02.01 21:39:56
@rizla: Egyet azonban elfelejtesz, igen lehet, hogy xavi passzsávjait ismerik, de tudhatod, hogy ezt a játékot emberek játszák, ezáltal a kaka-ról kifejtett kicsit szürreális véleményed ugyanúgy igaz xavira is. Nem hiszem hogy krativitás terén értelmes vitába lehet keveredni xavi és kaka kapcsán.