Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cdav

57 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Halihó!Történt vala, hogy Csibész Dóci belevágott az éjszakába, riksáját szélsebes paripaként lovagolva, némi szőlő alapíú bio-üzemanyag bevitelével. Vettem vagy 4 sört a sárgáktól, meg megittam az említett fehér bort, de nem akart hatni. Na meg két sört lepasszoltam egy…..
Sziasztok!Csak életjel, hogy rendben vagyok. Sokat melózom, amikor nem, akkor vagy alszom vagy eszem. Mióta haza jöttem a fesztiválról bulizni is csak éppen jutott kis idő, bár az inkább csak ivászat volt a beach-en! Igen, a tengerpart mostanában elég pöpec. Szőke topless lánykák,…..
Na végre itt vagyok!  Megérkeztem egyben, talán inkább kettőben... ; Történt még az érkezésem első napján, hogy Zoli (másnéven Papa) mesélt nekem erről a nem mindennapi fesztiválról, ami itt északon minden tombolni vágyó fiatalt idevonz. Említette a jegy árát is, akkor…..
Kedves Barátaim! Letudtam a vizsgáimat, az egyikből (history of matek) elkaszáltak, elég esélytelen tételt húztam és inkább a másikra tanultam, amiből még nem tudom az eredményt; remélem meg lesz! De nincs para belőle!A Roskilde fesztivál már elkezdődött; 4 bemelegítő nap van,…..
Kedves Barátaim, Rendesen beindult az élet, most először érzem magam úgy igazán a top-on mióta itt vagyok, meg kb nyér vége óta is... de az a top eléggé ott van...  Hol is kezdjem?  Talán onnan indult minden, hogy Ákos és Béla meglátogattak, majd Béla egyszer itt aludt.…..
Hali! Csak így ömlesztve kissé kifejtve a mostani történéseket! Tudom, rendesen el vagyok maradva, de higyjétek el, nem azért mert nem lenne miről írni, mert elfeledkeztem Rólatok .. nem azért mert eltűntem, hanem azért mert még ide sem merem leírni... viccelek, tényleg pörög a…..
Szép Hétfő reggelt! Éppen most búcsúztattam hétvégi látogatóim (B. Ákos és K. Béla) Béla nevű tagját. Csak két napra jöttek, megpróbáltam mindent belesűríteni ebbe a röpke hétvégébe. Nem sikerült, de majdnem, viszont lett villanyos, kis versenyautós pályám. (most van…..
Hali!Szeretném átadni az életérzést amit a riksás éjszakáimon tapasztaltam. Azt hiszem azt már leírtam hogy egy olasz srác (aki éppen riksát tekert) leszólított , hogy nem vagyok-e olasz. Aztán beszédbe elegyedtünk és elvezetett a riksagarázsba, hát így lettem söfőr!…..
Udv! Ez egy ekezet nelkuli bejegyzes lesz, mert sajnos nem lehet atallitani a billentyuzetet magyarra...  noh mind1, az a lenyeg hogy porog a szeker az egyetemen is. Most mar ket targyam van az egyik a History of Mathematics a masik pedig a Datanet. Az elobbirol tudok meselni kicsit, mert a…..
Üdv! Legyen ez egy audiovizuális bejegyzés! Feel & feed it:      ..
Üdv! Azért érzékelitek hogy ritkán írok, ennek több oka is van. Egyrészt elkezdődött a 4. negyedév és most elég sokat kell(ene) egyetemen lennem, gyakorlatilag a kedd csütörtök az rámegy erre. Viszont csüt estétől vasárnap reggelig folyamatosan dolgozom meg alszom.…..
Úgy alalult egy kung-fu-ról ismerős leány élete hogy Koppenhágában próbál szerencsét. Mivel Ő is értesült a blogomról ezért felvette Velem a kapcsolatot, és azóta együtt keresünk munkát, meg néha kolbászolunk a városban egyet. Ebből is látszik, mennyire nincs lehetőség…..
No végre, itt is vagyok! Hol is kezdjem. Amint azt már említettem a közlekedés piszok drága, minden zónákra van osztva (van vagy 90)... viszont minden hónap első vasárnapján ingyenesek az S-tog vonatok, amik itt Koppenen belül, meg néhány környező városban közlekednek. Ráadásul…..
Sziasztok! Szeretnék már valami olyasmit is írni, ami azt próbálja bemutatni, hogy én itt valami hasznosat is csinálok, és az adófizetők pénze nem vész kárba. (ja igen, mellékesen megjegyzem, hogy a csehek, majdnem kétszer annyi hozzájárulást kapnak Erasmus ösztöndíj néven,…..
Csak hogy jól induljon a hétfő reggel: dolgozóknak, tanulóknak, hétalvóknak. Ezt a gyöngyszemet az előző szállásom hűtőjén találtam, mint kiderült még az előző tulaj hagyta ott... akár csak a tibeti ima zászlókat! (Akit érdekel mi is az a tibeti ima zászló,…..
 Volt ugye ez a pizzaparty szombat este nálam, viszont utána nem kellett volna buliba mennem... vagyis fene tudja. Egy pszichológus és szociológus egyetemi buliban kötöttünk ki, jobban mondva én mindkettőbe elnéztem, mert a szoci nem volt messze a pszichós pisilő-helyemtől…..
Sziasztok! Először is bocsánat, amiért kicsit hanyagolom a blogolást mostanság. Rengeteg minden történt Velem mostanság, ebből próbálok egy kis ízelétíést adni. Árplis 9-ig kellett leadnom a 2. beszámolómat, és az jóval bonyolultabb volt mint az első. Ugyanis itt adtak neked…..
Noh végre eljött az idő hogy erről is írhatok!   Történt még jó régen, (vagy egy hónapja)  hogy SzájklingSzáráh meghívott egy múzeumlátogatásra, méghozzá egy sörgyáréba. Elég közel van hozzám (5 perc), meg hát neki nehéz ellenállni, meg egyébként is…..
Jó reggelt! Csak azért írok, hogy meg ne ijedjetek, még élek és virulok, csak péntekre  (negyedév záró) le kell adnom egy durva házit (olyasmi mint a múltkor, csak egy kicsit nagyobb falat) szóval eléggé el leszek vele foglalva, a hétvégém meg már most teljesen be van telve,…..
Üdv! Úgy alakultak a dolgok, hogy ami biztos meló lett volna (a szórólapozás), az csak egy hétig tartott, mert a főnök úgy gondolta, hogy felvesz egy másik embert, persze nekem erről egy szót sem szólt. Utálom amikor valaki sunnyog és várja hogy a dolgok majd elévlülnek, és…..
Ez most egy a terven kívüli meglepi, nyugodtan nyámmogjatok rajta, és szerintem elég ha a felét elhiszitek. Szóval az úgy történt, hogy mocskosul untam magam az első műszakban az ajtónál jegyszedőként... Bár egy 50 es dán faszi, aki annak ellenére hogy tudja mekkora szar otthon a…..
A Studiról mondtam pár szót, de most még egyszer utoljára. Szóval a hely neve StudenterHuset, ami annyit tesz hogy Studenthouse, vagyis Studi, mert így rövid és egyszerű. Igen, ez nagyjából nekünk szól, valami olyasmi mint otthon az Új Vár volt. Diákok tartják fent,…..
Újabb informatív poszt, az itteni árakról és a fogyasztásomról! Mióta ugye "egyedül" lakom, vagyis egyedül vezetem a saját kis szobámat, meg élelmezésemet, nagyjából le tudom mérni, hogy mennyit is fogyasztok, mennyibe kerülök :) Így egy hónap távlatából az…..
Halihó!Tudom, hogy kicsit elmaradtam az írásokkal, nagyon is. Sok mesélni valóm van, elöljáróban az elkövetkezendőkről: (csak kedvcsinálóként, nehogy elveszítsem lelkes olvasóimat)Hillerodi Kastély túraEgy ismerős magyar lányAz első műszak pultoskéntCarlsberg múzeum…..
cdav 2010.03.22 21:23:03
@Judik Dávid: Igen a kulcsszó a volt...
cdav 2010.03.22 21:23:36
@norczyee: Volt skype, még lesz is, nem értettük hogy szarhat be... miért nem telepítetted újra?