Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FlyingDutchman

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hollandia Akkor megint Utrecht 2010.05.23 11:53:47
Meglepődtem, amikor egy csütörtök reggel felhívtak a munkaközvetítőtől, hogy hétfőn már kezdhetünk is. Gyors pakolás, buszjegyvásárlás és búcsúzkodás a családtól. Másnap már útonvoltam Hollandiába. Ismét Utrechtben kaptam munkát, húst kell pakolni. Sok meló van, addig…..
Hollandia Het is Biertijd 2010.02.22 13:18:00
A sörrovat második posztja egy kevésbé népszerű, ám könnyen hozzáférhető sörről szól. Egy bevásárló központban 340 JMF-ért jutottam hozzá egy üveg Hoegaardenhez. Ez nem mondható drágának, bár ennyiért más fajtából 1 litert is kapnék. De adtam a minőségre, hiszen ez az…..
Hollandia Lakás és ház árak 2010.02.10 16:53:00
Hollandiában, mint oly sok minden, a lakás és ház árak is magasabbak, mint Magyarországon. A különbség az, hogy odakinn még ilyen burtálisan magas árak mellett is hamarabb és nagyonbb eséllyel lesz az embernek saját lakása mint Magyarországon, ahol egyébként vicc ami folyik.…..
A holland luxusautó-gyártó, a Spyker veszi meg a General Motorstól az évek óta veszteségesen működő Saabot. A 400 millió eurós költséget az Európai Beruházási Bank kölcsönéből kívánja fedezni a zeewoldei központú cég. Egy, a matekban remekül működő elvet kívánnak a…..
Szóval blog. Ma szinte már mindenkinek van blogja így én sem maradhatok ki belőle. A blog nem titkolt szándéka, hogy Hollandiáról és minden vele járójáról szóljon. Jelenleg még Magyarországon tartózkodok, azonban már éltem odakinn s nemsokára újra a tengerszintje alá tervezem…..