Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Borisz

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Checkpoint 5x07: Stormregion 2019.04.21 21:42:23
A Checkpoint szívügye régi magyar játékfejlesztő stúdiók sztorijainak előásása. Volt már itt a Digital Reality egykori vezetője, de beszéltünk a Philos egyik volt igazgatójával, volt Black Hole-osokkal vagy legutóbb a Zen Studios két tagjával, és akkor még régi novotrade-eseket nem is említettünk. A…..
Borisz 2019.05.03 07:52:16
@Everyl: miért vagy csalódott?
Különösebb csinnadratta nélkül érkezett el a századik nem Mini adásunk, amit külön nem terveztünk megünnepelni, mert ezt a száz adást vegyesen adták össze mindenféle retrós és kurrens témák, de még besztofok is, szóval csak annyiban emlékeztünk meg a jubileumról, hogy újra meghívtuk legelső…..
Régóta levelezünk mostani vendégünkkel, aki nagyon kedvesen válaszolgatott nekünk, de a személyes találkozót folyton halogattuk, ugyanis ő nem Magyarországon él. Végül úgy döntöttünk, távinterjút csinálunk, úgyhogy köszöntsétek szeretettel Nagymáthé Dénest, egyenesen Londonból (illetve…..
Van, aki szereti, van, aki ki nem állhatja. Van, aki megveti, van, aki csodálja (Megígérem, nem fogok rímekben beszélni). Sokan költöznek Amerikába egy jobb, és újabb élet reményében, hogy megvalósítsák az álmaikat, majd fejüket vesztve rohannak hazáig. Az amerikai életstílus nem való mindenkinek. A…..
Loius C.K., az amerikai stand-up-világ egyik legfényesebb csillaga, emellett a Lucky Louie és a Louis című sorozatok alkotó/főszereplője idén nyáron olyan közel jön hozzánk, mint még soha: Prágában lesz fellépése, augusztus 22-én. Jegyeket itt lehet venni, holnapól. Hogy miért nem sikerült akkor már…..
Az év ezen szakában nem csak a Golden Action Boy szavazás indul útjára, hanem megejtjük a filmrajongói körökben elengedhetetlen Oscar-tippelősdit is. Mivel most, sok-sok év után végre hazai versenyző is rajthoz áll a legjobb idegen nyelvű film kategóriában, különösen nagy figyelem övezi az évek óta…..
Borisz 2016.02.27 16:10:13
Dr. Cox a mai napig a tévétörténelem egyik legjobb karaktere.  ..
Borisz 2015.08.06 17:26:33
+1
Stephen Amell tavaly, amikor Monte-Carlóban jártunk, már emlegette, hogy odateszi magát a felkészülés során, mármint ami Oliver Queen karakterének megformálásához szükséges, de akkor csak pár fekvőtámaszra gondoltam, megy hasonlókra, törzskörzés ímmel-ámmal, helybenfutás,…..
Az ember az ilyen képeket mindig megdöbbenéssel szemléli, és nem gondolja, hogy ő valaha belecsúszhat hasonlóba. A mészkövet kimarja a savas talajvíz vagy egy hirtelen víznyomásváltozás következik be, esőzések vagy csőtörés miatt, és máris megnyílik a föld. Hamarosan…..
Jó, nem kell ahhoz nagy jóstehetség, hogy megtippeljük, az HBO be fogja kérni egyik legtöbbet hypeolt sorozatának 4. évadát is, de ezt egyelőre hivatalosan senki nem erősítette meg. A sorozat egyik színésze, a Tywin Lannistert alakító Charles Dance viszont nem nagyon foglalkozik az…..
Borisz 2013.03.05 16:53:56
Az ember, ha Toszkánában van, akkor folyamatosan azt kérdezi, hogy már Toszkánában van-e? Hiába mutatja a térkép, ott lapul benne a pánik, lehet, hogy nem veszi észre, hogy Toszkánában van, és kimarad belőle. Az ember, amikor Toszkánába ér, egyből azt várja, hogy rászakad a…..
Tavaly nyáron, amikor a blog már egy éve frissült folyamatosan, és már volt rajta nagyjából hatvan bejegyzés, elkezdtem azon gondolkodni, hogy jó lenne majd könyv formájában is megjelentetni a szövegek egy részét. Persze fogalmam sem volt, hogyan találjak kiadót, magánkiadásra pedig nem volt pénzem,…..
Clandestino Acapulco, végállomás 2012.07.04 14:21:00
A népszámlálásokat nem az olyan élethelyzetekre tervezték, mint amilyenben tavaly ősszel voltam. A 2011. októberi magyar népszámláláson elvben az október elsején, 0 órakor fennálló állapotot kellett volna beírnom a kérdőívbe, ez viszont alapos fejtörést okozott. Abban a pillanatban ugyanis a…..
Hollywood ezen a héten egy dologtól hangos: mi lesz vajon a Modern család sorsa - annak fényében, hogy a szereplőgárda a negyedik évadra jelentős fizetésemelést kér. A sitcom harmadik évadának munkálatai múlt hét elején fejeződtek be, a szereplők pedig úgy gondolták, ideje a…..
budapest Aki tudja, énekelje velem 2012.03.08 15:49:00
 Mert lesz ez:   Ez mindig lesz:   Azért, mert ilyen vagyok:  Aztán kicsit majd megfáradok, tehát biztos lesz ilyen is:  De tudom, nem vagyok egyedül, majd beszélgetek másokkal:  Aztán utána majd jövök, szóval majd ez is…..
Akik eddig figyelemmel olvasgatták, nézegették az amerikai háborús plakátokról szóló minisorozatot, feltűnhetett, hogy eddig csak a legfontosabb haderőnem plakátjai hiányoznak. Úgy van, a U.S. Army, vagyis az amerikai szárazföldi csapatok posztereiből következik most egy…..
Geekblog The Darkest Hour-előzetes 2011.08.03 22:08:31
Nagyköltségvetésű, többé-kevésbé eredeti ötlettel operáló scifi? Hát persze hogy Bekmambetov keze van benne! ..
Természetesen úgy kezdtük, hogy szarrá fikáztuk az új logót, mert kiderült, hogy valami londoni fánkimánki találta ki a designt és azért az mindenkinek kurvára fájt az előzőek idején, hogy megint van egy újabb sztori arról, hogy valaki azt mondja, hogy legyen 1 meg 2 meg 3…..
Borisz 2011.04.28 17:00:08
@saphancs: zúúúúúúúúg, zúúúúúg (és nem a Volga vagyok :)
Ehhez azt hiszem felesleges bármit is hozzáfűzni.  ..
Borisz 2011.04.04 17:14:28
harminc Megjöttem 2011.01.16 17:07:00
Minden tele van ikeás kék szatyrokkal, pizzát eszem és egyből belőttem a netet. Klasszikus.Az már sokkal kevésbé, hogy természetesen iszonyatosan berúgtam tegnap is. A másnapos költözés azt hiszem egy kiváló büntetési forma. Bár bizonyára ma elég sok másnapos és életben…..
Elég nehéz anélkül erről beszélni, hogy ne mennék át valami borzasztó Oscar átadós, vidám vasárnapos együtt örülésbe, szóval csak ennyit, így férfias hátbaveregetésként, úgy Billy Mack módra: Tegnap este tizenegykor értem "haza" - na ezen mennyit röhögtünk az…..
Minden fontos dolog ott van az előző két bejegyzésben, ezért csak pici összefoglalás az elmúlt évről, majd tervek idénre.A tavalyi, hasonló posztban ezt írtam: "Ha 2009 volt a fennsík, akkor 2010 vagy jégcsákányos hegyoldal, vagy meredek szerpentin lesz". Lényegében…..
Aznap harmadszorra csinálsz mindent, amit még kétszer fogsz csinálni a héten. "A hét" nevű fogalom öt napot takar, mert a hétnek pénteken vége, hiszen akkor kezdődne hétvége, amiről viszont szerda reggel halálos biztonsággal tudod, hogy soha nem jön el. A hetek szerdán…..
Vidéki angol kúria kellemes parkjában nyitunk, a kertben egy idős úr sétál (a népszerű Roger Moore alakításában) és mondja magnóra önéletrajzát. A 3. kötet 74. fejezete következik éppen (ha kiadják, valszeg hosszabb lesz, mint a Háború és béke), izgalmas világháborús…..
Ace22 kolléga nem az az idegbajosan kapkodó típus: a lőfegyverekről készült sorozatának nyitódarabját márciusban olvashattátok, s ahogyan ennek legvégén megígérte, elkészült a második rész, amelyben a XVI. század elejétől a napóleoni háborúkig tekinti át a lőporos…..