Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lamia

0 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ezt a videót Spanyolországban, Granada tartományban vettem fel. Ott is van ősz meg köd, de a szép szürke andalúz lovakat a mediterrán életérzés segíti, hogy jól érezzék magukat (fehér ló nincs, csak a mesében, a fehérnek látszó lovakat a zsargon szürkének mondja, mert a…..
A Szkeptikus Klub következő rendezvényén Földvári Gábor szkeptikus, fakír bemutatóját nézhetjük meg. Előadónknak gyerekkorában volt egy nagy problémája, egy állandó hasfájás, ami megnehezítette az amúgy is nagyon „hosszú” tanórákat. Viszont kialakult benne egy képesség.…..
Lamia 2011.03.23 22:25:24
Homeopátiás rákkezelés kutyáknak:
www.haziallat.hu/allati-trendi/homeopatia-kedvenceinknek/daganatos-betegsegek-szelid-gyogykezelese/4513/

"A beteg reaktivitását stimuláljuk homeopátiás szerekkel, melyek hatására az immunrendszer képessé válik a rákos sejtek felismerésére, beindítva az öngyógyító folyamatokat. ... E gyógymód segítségével megakadályozhatók az áttétek. "
Újra hallatott magáról Gróf Spanyol Zoltán, egy állítólagos vízzel hajtott autó feltalálója. Ezúttal egy (2005-ben!) Nyíregyházán tartott előadásáról készült kisfilm keltett széles körben feltűnést az interneten. Nem új keletű témáról van szó, már több mint tíz éve nagyjából változatlan formában…..
Lamia 2011.03.10 21:35:48
www.youtube.com/watch?v=0v2xnl6LwJE

Kell egy ilyen a vízautóba. A vízesés alá lehet szerelni egy pici vízerőművet, ami termeli az áramot a vízbontáshoz.
A környezettudatosság ma kiváló marketingkifejezés. Ki ne lenne boldog, ha olyan terméket használhatna, amely egyrészt kíméli a környezetet, másrészt pénzt is megtakarít? Ha egyelőre vízzel hajtott autót még nem is láttunk, de már megvehető a vízzel működtetett ébresztőóra...
A béka marad Eddig és nem tovább 2010.11.21 15:20:00
Több mint két éve írtam itt a blogon a lúgosítás nevű áltudományos elméletről. Sokan szóltak hozzá pro és kontra egyaránt. Akkor úgy gondoltam, többet erről a témáról nem fogok írni. A minap azonban a kezembe került egy palack Sport pH>10 lúgos víz. 350 forintért vettem…..
Elnézést kérek minden kedves Cukiság olvasótól, de a fordítással akadt némi problémám, amint elkészülök vele, utólag pótolni fogom a filmhez kapcsolódó sztorit. Addig is hagyatkozzunk a vizuális élményre és kívánom, hogy mindenkinek fülig érjen a szája, akárcsak ennek a…..
A „10:23 – Nincs benne semmi!” kampány lényege ez volt: 2011. február 5-én (szombaton) 10:23-kor Budapesten, Székesfehérvárott és Szegeden homeopátiás túladagolást hajtottunk végre magunkon. Gyári homeopátiás szerből egy-egy teljes doboznyit fogyasztottak el…..
Lamia 2011.02.07 14:53:36
Szerintem nem lenne túl bonyolult állatkísérlettel vizsgálni a HP hatékonyságát vagy hatástalanságát legalább alapszinten. Csak pénz kéne hozzá, az mondjuk nem kevés. A homeobogyók gyártóinak azért ez nem lenne egy nagy összeg, és egy életre befogná a szkeptikusok száját, és valószínűleg nagyon megdobná a szereik forgalmát. Az, hogy mégsem próbálkoznak valami lelkesen, sok mindent elárul.

Biztosan van olyan HP szer, ami valami egyszerűen mérhető élettani érték befolyásolására találtak ki, például vérnyomás, vagy testhőmérséklet. Tegyük fel, hogy igazuk van a homeopatáknak, és a szerek tényleg csak akkor hatnak, ha az optimális értéktől eltérés van. Semmi gond, keresünk olyan patkánytörzset, aminek örökletesen magas a vérnyomása. (Ha konkrétan ilyen nincs is, egy halom más betegségre van, valamelyik csak alkalmas a kísérletre.) Aztán fogunk egy halom patkányt, amiknek valami gyógyszerrel emeljük meg a vérnyomását. Aztán fel kell kérni az ország legtekintélyesebb homeopatáit, hogy dolgozzák ki a szerintük tökéletes szert a patkányok vérnyomásának a helyreállítására. Aztán el lehet kezdeni a homeobogyót adagolni a beteg patkányoknak, egy másik kupac beteg patkánynak sima cukrot, egy harmadiknak meg semmit. Ha elég sok patkányt veszünk alapul, és a homeobogyósoknál mérhetően jobbak az értékek, akkor meg is van a várva várt tudományos áttörés. Ha nem, nos,a maga módján az is nagy áttörés lenne.
"Sziasztok!Küldök pár képet nektek Jencóról, a bociszemű patkányról! Jencó rendeltetésszerűen használja kis házikóját: az ajtón át közlekedik, és imád kikukucskálni az ablakon, ha új látogató érkeztéről értesül.Üdv: Panyi…..
Lamia 2011.01.22 13:03:09
@sorica123: Neked se volt még egered :) A patkány a hörcsög meg a többi csak szimplán pisiszagú, ha nem takarítják. De az egér az egy veszélyes biológiai fegyver, 30 gramm az egész állat és olyan szaga van, ami felér egy ivaros kandúrmacska jelölgetésével vagy egy kangörény alapszagával. Az egérszag az egy külön fogalom. Érdekes módon az egereknek közel sincs olyan rossz híre, mint a patkányoknak, pedig ugyanúgy kártevők, ugyanazokat a betegségeket terjesztik és gyakrabban előfordulnak az átlagember lakásában.
A Homár még nem találkozott a jelenséggel, ettől függetlenül nem kizárt, hogy tényleg szervizdíjat számolnak fel a parkolóautomaták a Westendben: Érdekes és egyben megdöbbentő jelenségre szeretném felhívni a Westendben parkoló autóstársaim figyelmét. Már több alkalommal…..
"Ez a tünemény itt az első és egyetlen patkányom, Maca. :)" – írta nekünk Kira.parent.ui.setFrameHeightByDocument(document);Köszönjük!..
Lamia 2011.01.18 14:22:21
Kedves gazdi, remélem hamarosan beszerzel még egy patkányt, mert ők társas állatok, és egyedül sokat unatkoznak!

@Takony_fősámán: Létezik farkatlan patkány, de nem egészséges állatok, mivel a patkányok a farkukon adják le a hőt.
Add, hogy idén jó legyen a szúnyogtermés! Add, hogy a gólyák látása homályosuljon el, amint közelednek felém! Add, hogy erre jöjjön egy királylány, aki megcsókol végre! Forrás: picshag..
 Csubi és Viki élettársi kapcsolatA pénzbehajtóFotosop ArtistaAlaposan dokumentált MILFNagyon CSÍÍÍÍZMama fekszikAlaposan dokumentált ember..
Subba Patkány vs Macska 2010.11.29 13:36:00
Lamia 2010.11.29 14:52:45
Lamia 2010.11.24 14:31:40
www.youtube.com/results?search_query=pitbull+sharky&aq=f
Ez tényleg pit bull és a fején ugrálnak a csirkék.
Kisegér megrémül egy pillanatra.Forrás: YoutubeKöszönöm Ági kolléganőmnek!..
Lamia 2010.11.14 15:52:04
Subba Szupercukiság: Vérhörcsög 2010.11.06 10:00:00
Egyik kommentelőnk szerint az állat veszett volt, és a videó készítője azóta el is hunyt. Állítólag van is anyag a neten erről, csak oroszul, ha valaki lenne olyan jó, hogy utánaolvas, hálás lennék!..
"Mellékelve küldeném nektek mindössze 5 hetes kispatkányom, Csipesz fotóját, aki kiskorából kifolyólag szinte 24 órában alszik. Gyorsan elsajátította az alvajárás, alvaevés és alvaivás művészetét, gyakorlatilag bármire képes csukott szemmel. Imád fejjel-lefelé lógni a…..