Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Waco

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem fogunk csalódni. Fiala új reggeli műsorán az ember még a fokhagymás pirítóssal a kezében és egy korty tejes teával a szájában is úgy elalszik, hogy legközelebb csak Szily Nóra hangjára riad föl, aki Fialát követi a műsorrendben. A Kelj fel Jancsi a vény nélkül…..
Amióta van ATV, azóta velünk van, minden vasárnap, csak a fikuszok fejlődnek a háttérben, a lényeg ugyanaz marad. Ez az a show, amiért az egész ATV Friderikuszostól, emelt díjas telefonos játékostul még létezik, ez a lényeg, a többi csak körités. Persze nem hiába,…..
Ahogy már említettük, Barcs Miki, rock and roll-frontemberhez illően lehengerelte az indexes-velvetes női kart. Ennek talán a legplasztikusabb bizonyítéka az alant olvasható, erősen töredékes Flash-koncertbeszámoló Barbara tollából. Ha olvasás közben Önbe beköltözik a bugi, a…..
A Táncdalfesztivál sátorban a vizespóló-verseny éjfél előtt egy észveszejtő csavarral, pár pillanat alatt Fásy-mulatóba csapott át, és rövid idő alatt több dolog is történt. Mivel valahogy a színpad szélén álldogáltam, engem hívott oda egy lány, hogy szerezzek neki…..
Waco 2006.08.14 01:10:26
Hiller Istvánnal a Gecizők együttes koncertjén találkoztam, szombat este nyolckor a Zúzda színpadnál. A kulturális miniszter már kissé bizonytalanul mozgott, ami közepes fokú etilalkoholos toxikáltságra látszott utalni, és gyanúnkat csak erősíthette, hogy a pogózást…..
Barcs Flash Miki elérkezett programnemajánlója területi csúcspontjához, amiben saját zenekarát diszkréten "nagyon ajánlja" vasárnap este 10-kor a Bahia-színpadon: Augusztus 13. vasárnapTankcsapdát nem ajánlom. Ghymest 13 éven aluliaknak kifejezetten ajánlom, följebb…..
„Iggyre nem megyek ki, mert 6000 a jegy. A sajátomra kimegyek, mert az ingyen lesz. Ha valaki ad egy ingyenjegyet rá, akkor kimegyek az Iggyre is. A Prodigy is érdekel” – kezdte szigetajánlóját Barcs Miki, a Csáp Géza all time kedvenc együttese, a Flash zenekar…..