Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Idióták!

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai napom egy kicsit félre sikerült…Reggel a Mokka c. műsorban kezdtem, mert behívtak egy olyan témában, amiről azt hittem sok embernek segíteni fog, ha beszélek. Hát! Nem így történt. Beültettek élő adásba, ahol egy teljesen más témával kezdtek el foglalkozni,…..
Idióták! 2010.03.10 14:12:15
@mykee: egyszerűen irritáló ennek a nő(?)nek a butasága.
Idióták! 2010.03.17 18:36:01
@mykee: igen. Többek közt abból vontam le ezt a következtetést.
harminc Petőfi jobbikos lenne? 2010.03.14 15:00:00
Nem tudom letenni azt a gondolatot, hogy mi lesz március tizenötödikén, hogy megint kivonul minden párt és mindegyik ugyanazzal az öncélú retorikával sajátítja ki magának 1848 első igazán balhés napját, meg hát az egész szabadságharcosdit. Mindenkinek egyértelmű, hogy lesz ott…..
A Köztársasági Elnök aláírta a holokauszt nyilvános tagadásáról szóló törvényt. Ez alapján bárki, aki nyilvánosan tagadja, kétségbe vonja, vagy jelentéktelen színben tünteti fel a holokausztot, és ezzel a holokauszt áldozatának emberi méltóságát megsérti, akár három év börtönbüntetéssel is…..
A múlt heti elhanyagolt csecsemő után megint egy játékhoz kapcsolódó, szörnyű halálesetről kell beszámolnunk: Amerikában, a Tennessee állambeli Wilsonban Countyban egy hároméves kisgyerek, Cheyenne Alexis McKeehan mostohaapja pisztolyával agyonlőtte magát. A kislány csak…..
... két figura kapja az A38-ról, akik tegnap este ott voltak sok egyéb, teljesen normális fiatalon kívül.A Hét Szararca-díjat felnőtt kategóriában az a csirkecsöcsű fiatalember kapja, aki az utolsó sorok egyikében állt barátnőjével, és szisztematikusan lökdöste el azokat az…..
Subba WTF: Utcán kurelő pár 2010.03.04 14:00:00
Egy utcán kurelő pár látványa fogadta a hajnalban ténfergő embereket vasárnap Németországban. Elmondások szerint legalább tíz percig tolták, egy motoros által leadott kép alapján keresi őket a rendőrség. ..
Idióták! 2010.03.04 20:27:50
Nagyszerű olvasmány következik, tomboló apával, kisfiúval és 30 másodperc alatt hihetetlenül ÓRIÁSIVÁ, ERÖTELJESSÉ és VASTAGGÁ váló, szó szerint a szemed elött LENYÜGÖZÖ méreteűvé növekedő pénisszel. Az alapkonfliktus az, hogy Miki egy jojatek.hu-s mailcímről kapott…..
Idióták! 2010.03.03 12:15:36
@Miki, a felháborodott apuka :-):

Ha valóbn te tartod el azt a szerencsétlen kölköt, akkor csak részvétemet tudom kifejezni a srácnak.
A negatív IQ-dal meg ne akarj versenybeszállni... :D
Régebben bosszantott a dolog, de aztán beazonosítottam, és most rátaláltam a jelenség "hivatalos" megnevezésére is. Bevallom, imádom, mert nagyon szórakoztató. Főleg, ha olyan területen jelentkezik, amelyhez professzionális, de akár csak az átlagembernél magasabb szinten…..
Idióták! 2010.03.02 14:39:16
@TH: én írtam, sőt... néhány évig programozóként kerestem a kenyerem, de ezzel nem boldogultam. Igaz, ennyi év kihagyás, ráadásul se COBOL, se Magic nem szerepelt a választható nyelvek közt... :)))
Subba Vasárnapina: Itt a tavasz 2010.02.28 11:30:00
 KatonadologAlettaMost online cset Tawny Party LichelleHármanRebecca  ..
Mai hír az Indexen, hogy embert ölt egy gyilkos bálna Floridában. A cikk utal arra, hogy nem először történt ilyesmi, a Tilikum nevű állat korábban is gyilkolt. „A SeaWorldben szörnyű haláleset történt 1999-ben is, amikor egy férfit, aki egy este zárás után a parkban…..
Idióták! 2010.02.25 14:47:48
Tegnapi jelentésében a brit alsóház Tudomány és Technika bizottsága azt javasolta, hogy vonják meg a homeopátiás kezelések, a homeopata kórházak támogatását, és ne törzskönyvezzék gyógyszerként a homeopátiás szereket. Miért? Mert nagyon úgy tűnik, hogy az általános hiedelemmel ellentétben ezek a…..
Régi kérdés - hiszen régen a kérdések is jobbak voltak - hogy az Index szabadszájú, laza, fésületlen, kamaszos, vagy egyszerűen beteges, trágár férgek gyülekezete? Kicsit meg vagyok rendülve, mert éppen most bizonyosodott be, hogy az utóbbi. A kérdés a mocskos szájú címlapos…..
Ede saját középiskolai szép emlékeit felidézve meséli el nekünk, amit a középiskolás gyermekétől az iskolai WC-ről megtudott. Megdöbbenve tapasztalta, hogy már a WC sem az a hely, ahol a diák a jól megérdemelt cigijét elszívhatná, hanem az idő múlásával a WC társadalma is…..
Már a könyökünkön jön ki a feltöltőkártyás csalás, de amit és V. és L. végigcsinált, azt mindenkinek hallania kell. Hosszasan szívatták a két idiótát, akik félelmetes alapossággal próbálták elhitetni a hülye picsát játszó csajjal, hogy ők a T-mobile emberei és még azt…..
A macskák már régóta úgy gondolják hogy, okosabbak, mint a kutyák - és most lehet, hogy a gazdáikra is igaz lesz ez; ugyanis a University of Bristol kutatói szerint a macskatulajdonosok okosabbak, mint a kutyatulajdonosok. Azt hiszem, azért óvatosnak kell lenni azzal,…..
Szerencsésen megérkeztem a Totalcar Nagy Szerkesztőségi Szarpasszírozásáról a tiszafüredi wellnesshotelből. Este persze nem mentem futni - különlegesen undorító idő volt, és ahogy a sötétben ki tudtam venni, lehet ugyan, hogy az a bizonyos bicikliút ott lapult valahol a hó alatt,…..
Hat órán át volt a sílift foglya egy síelő az ausztriai Kaltenbach-Hochzillertal sírégióban a helyi hatóságok közlése szerint. A fiatalembert kíhűlés miatt kórházba szállították.A 22 éves német férfi 20 perccel a szombat esti zárás után szállt fel a lanovkára. A jármű…..
Idióták! 2010.02.14 19:32:51
@Seth Gecko: gondolom, síelni indult, nem egésznapos kinntartózkodásra készült.
 Nehéz ennek így neki kezdeni. Gondoltam pihentetem egy napig hátha valami jobb fog kisülni ebből, de előre is bocs, ez nem jött össze. Nem tudom, hogy az érdektelen és béna jelenetek random egymás mögé dobálása, vagy Federer szervájának erősségével a pofánkba vágott…..
Idióták! 2010.02.06 18:31:31
@butcher511: íme egy avatar rajongó. Csak úgy, a rajongók szellemi színvonalának demonstrációjaként...
Kihalóban lévő szolgáltatást igénybe venni annyira sem méznyalás, mint sima Naiv Ügyfélnek lenni. Gy. analóg kábeltévé előfizető a UPC-nél, és azért lázadozik, mert egyre kevesebb csatornát kap ugyanannyi pénzért. A szolgáltató, nem titkoltan, a digitális csomagok felé…..