Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Buffalo boy

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szlovénia nagy arányú győzelmet hozó, de egyáltalán nem hibamentes mérkőzésen verte 8-3-ra Dél-Koreát a negyedik fordulóban. A mérkőzés után nyilatkozó szlovénok többsége már elsősorban a pénteki döntő felől közelített a szerdai teljesítményhez, és természetesen a…..
Buffalo boy 2010.04.23 08:45:19
@Thomas_AV: Menünk mááááá!!! Irány Ljubljanába irány az A-csoportba!! 10:00 GO Hajrá Magyarok
A magyar válogatott története egyik legjobb harmadát produkálta a lengyel meccs utolsó húsz percében. A divízió 1-es világbajnokság második játéknapjának második meccsén egy harmad alatt négy gólt lőttünk a Szlovénia ellen még bivalyerős Lengyelországnak. Mivel negyven perc…..
Jégkorong Jarmo Tolvanen távozik 2010.03.27 11:44:00
Távozik a magyar bajnok Sapa Fehérvár AV19-től Jarmo Tolvanen vezetőedző – derül ki a Fejér Megyei Hírlap cikkéből. A finn mester, akinek irányítása mellett Palkovicsék először jutottak be az EBEL rájátszásába, a pénteki szezonzáró csapatebéden búcsúzott el a…..
Buffalo boy 2010.03.28 04:52:26
@csatoimi: Hát mit ne mondjak az Árpi sem az a passzoló gép.Bár neked lehet hogy igen mert csak öt látod a pályán....
Ted Sator, válogatotunk szövetségi kapitánya kijelölte a világbajnoki felkészülést kezdő keretet. A listán 36 név található. Vannak komoly hiányzók, a legnagyobb meglepetés a svájci vb leggólerősebb csatárának, Peterdi Imrének a mellőzése. Mindhárom UTE-játékos kimaradt,…..
Két harmadban is döntetlent játszott a Dab.Docler a Sapa Fehérvár AV19 vendégeként az OB I. döntőjének második mérkőzésén, de a középső harmad minden kérdést tisztázott. A megbetegedett Sevela hiánya miatt egy kapussal kiálló Acélbikák az első percben első lövésükből…..
Buffalo boy 2010.03.22 15:33:07
@Lazlee: @Enzo Molinari: Köszönöm szépen hogy igazat adtok így vagy úgy de benne van amit én próbáltam sugalni de....:P hagyjuk
Buffalo boy 2010.03.22 15:36:21
@Raon: Korrekt!!! És kösz hogy te is értesz!!!
Buffalo boy 2010.03.22 16:30:17
@Thomas_AV: na erről ne is beszéljünk... ez az amit valahogy nagy elmével kitaláltak.De ha ezt meg magyarázza valaki hogy 4:2-nél mi a búbánatért azt obégatják,hogy nééégy:nulllaaa na akkor minden elismerésem.
Jégkorong Vienna-Fehérvár 6-5 2010.03.02 22:04:00
Őrült mérkőzést játszott kedd este a Vienna Capitals és a SAPA Fehérvár AV19. Állta edzője szavát a fehérvári alakulat, és igyekezett elrontani a bécsiek ünnepét. A házigazdák szereztek vezetést az első harmadban, a sok Volán emberhátrány ellenére történetesen egyenlő…..
Vasárnap nem sikerült megvalósítanunk azt, amit szerettünk volna, mondta blogunknak Énekes Lajos, a SAPA Fehérvár AV19 edzője. Elsősorban a speciális helyzetekben mutatott játékban volt nagy a különbség, ez döntött a bécsiek javára. A fehérváriak úgy utaznak Bécsbe, hogy…..
Nem sokan fogadtak volna arra, hogy a Sapa Fehérvár AV19 valóban megoldja a lehetetlennek tűnő feladatot, de Jarmo Tolvanen tanítványai a lehető legjobbkor győztek EBEL-történetük során először Bécsben. A fehérváriak túlélték azt is, hogy a második harmad közepétől…..
Buffalo boy 2010.02.22 21:42:50
@Szoljanka: igy van én is ott leszek ha helyet kell csinálni
Buffalo boy 2010.02.23 01:29:10
@Dreamliner25: na nyomika ha te odarakod exL:1 helyére Sammy Schiltet akkor én elhivom neki Jason Ststham-et...www.indavideo.hu/video/Sammy_Schilt_VS_Jason_Statham
jó lesz?
Jégkorong Jégbe zárt csoda 2010.02.18 09:13:00
A szapporói csoda és az A csoportos vb-szereplés megihlette a szegedi Boros Tamást, aki kedvenc sportágunkról 2009-ben elkészítette Jégbe zárt csoda című, 33 perces művét. Az alkotást a 2010-es filmszemlén is levetítették. Ott kevesen tudták megnézni a kisterem és a délelőtti…..
A jegyzőkönyvek szerint roppant idegesen ért véget a Vienna Capitals–Sapa Fehérvár AV19 EBEL-meccs, pedig az eredmény alakulása a harmadik menet közepéig túl sok izgalomra nem adott okot. A bécsiek nagyjából tízpercenként ütöttek gólt, ezzel 5-0-ra elhúztak, ám az 53.…..
Buffalo boy 2010.02.06 01:24:56
@Thomas_AV: hát erre ne fogadj hogy "odapiszkáltak a kis bécsi virsli szurkolóknak...."
Viszont egy kis nosztalgia visszatérhetne a pályára a szurkolás terén.
Ha egy kicsit tökösek lennének a mai szurkolóink akkor jöhetne vissza a
... azok a régi szép idők :D
Buffalo boy 2010.02.06 14:06:43
@M.Lac: Mintha egy kicsit úgy érezném hogy beleléptem a lelkedbe.Az erőszak valóban erőszakot szül amiben egyetértünk hogy nem a jégpálya mellé való.A tökös legények továbbra is járjanak a focimeccsükre ebben is igazad van.
A tökösséget nem kell azonosítani a fizikális megvalósulásban.A tökösség ott és akkor is előfordul amikor az ellen nem számít rá.Ez pedig a szurkolás MÉG VESZTES állásnál is, ugy hogy a csapatunk büszkén veszitsen mert ilyen szurkoló tábora van!De úgy kell annak szólnia hogy az ellenfél és a szurkolótábora össze sz.rja magát.Egy csarnokban közel egy helyen egy csapatnak szurkolunk!!!
A nosztalgia: ugye írtam hogy "Viszont egy kis nosztalgia visszatérhetne a pályára a szurkolás terén." Ezzel kapcsolatban lehet hogy a régebbi rigmusokat is elő lehetne halászni mert ami a jelen szurkolásban van az olyan mint egy cd lemez hogy elindítom és tudom hogy mi után mi jön és amikor már lement 1-2 alkalommal akkor meg marad már a nagy csönd.Szóval elevenítsük fel csak azokat a régebbi dalokat is...
A BLL szokta is ezeket énekelni de nem követi sem dob sem az éneklő tömeg :P
Ennyit szerettem volna csak és bár nem akartam megbántani senkit remélem elfogadja a BB ezt a magyarázatot.
Buffalo boy 2010.02.06 14:29:03
@M.Lac: :D ez a taktikai értekezlet ez tetszik. A mai napon viszont nem leszek ott mert BP-re kell mennem.De egy másik alkalommal talán részt veszek majd. Viszont ha a BLL és az Ördögi Kör is képviselteti magát akkor ők majd tudnak tájékoztatni a HB-ben a vasárnapi meccs után. Ja és egy sör nem sör!!! :)