Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zokneenho

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elnézést kérek mindenkitől amiért tegnap nem volt képe a blogon, 24 órás ügyeletben voltam a kórházban és nem volt időm a blogot frissíteni. Amúgy még most is ott vagyok viszont most van egy szabad percem.Szóval a mai, vagyis a tegnapi, képen egy nagyon érdekes optikai csalódást…..
Határozatlan ideig sikerült egy partnert szereznem erre a blogra, nevezetesen a Skinzone.hu-t. Jobboldalt jelenik meg a bannere minden második oldallátogatásnál.Laptopodat tudod kinézetre feltuningolni, úgyhogy akit érdekel, vagy szeretett volna ilyet eleve, ajánlom a linket.A…..
A videó megjelenése óta folyamatosan kapom az e-maileket, hogy hol lehet kapni ezt a játékot? Ez azt jelenti, hogy igazából már sehol. Nem igazán tudom miért tűnt el annyira a boltok polcairól valamint miért akarnak ennyien Saddam ellen bokszolni? Mindenesetre aki továbbra is…..
Egy chat szolgáltató felvette velem a kapcsolatot, hogy biztosítanának egy RPCJS chatet. Ez az egész nem itt az oldalon volna [tehát nem chatbox], csak linkként. Én annyira nem vagyok a chatek híve úgyhogy részemről annyira nem is volna szükséges, de tény, ha megint tartanék…..
Ma 15 órától fenn leszek skype-on, kb egy 40-45 percet. Annyit kérnék, hogy írásosan szólítsatok le és tényleg csak akkor írjatok, ha van valami konkrét kérdésetek, mert elég stresszes párhuzamosan csomó emberrel társalogni, miközben egyesek koncepció nélkül csak…..
A következő labirintus teljesen normálisnak tűnhet, de van egy érdekes tulajdonsága, mégpedig az, hogy nincs benne zsákutca. Attól függetlenül csak egy helyes útvonal van, a többi körbe-körbe forgat.Valószínűleg már volt szó róla a blogon, elérkezett az idő, hogy elutazzak,…..
Zokneenho 2009.04.19 10:32:31
@Matyi12: az igen barátom,hajrá,fejtsd meg úgy;)
A kép nagyon jó!
@Devi:Jó szórakozást!
Zokneenho 2009.04.20 15:56:17
Szerintem már mindenki rájött magától is, hogy a videók között előbukkant olyan dolog, ahol hülyeséget beszéltem. Azaz hibáztam.Nincs ezen mit titkolni, nem vagyok Irate Gamer (tényleg, az létezik még?), hogy eltussoljam ezt. Természetesen senki nem dicsekszik azzal, ha valamit…..
Igen tudom emberek, hogy már jó pár hete nem volt Lula folytatás, de erre van jó magyarázatom. Már egy jó ideje utalgattam, hogy valami teljesen különböző projekten ügyködtem már gyakorlatilag december óta és főleg az utóbbi 2 hétben már napi szinten.Ma végre kijelenthetem,…..
Sokan megemlítették a Game Over-es jelenetet, ha most nyereményjáték volna, biztos azt mondanám, hogy készítsetek saját Game Over feliratot ;) Szerény photoshop tudásommal csak ilyen eredménnyel sikerült eltüntetni a "meggyilkoltak"-ot. Valamint az anyósok álmát is jobban…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.09.01 18:55:00
Nos kedves mindenki, most jött csak el az idő, hogy kicsit pihenjek én is, úgyhogy egy hétig szigorúan számítógép-nélküli vakációzás lesz. Előre betápláltam pár bejegyzést, de válaszolni, reagálni nem fogok tudni. Aki teheti, az legyen szíves ne írjon ez idő alatt e-mailt.…..
Zokneenho 2008.09.01 19:07:06
A következő videó más lesz mint a többi, ugyanis majd ki is próbálhatjátok a játékot, mert találtam egy honlapot, ahol ingyenesen/legálisan letölthető a játék. Igaz, csak 60 perces verzió, de ennyi bőven elég, hogy átérezzétek, hogy miért került a sorozatba. Személy szerint…..
Sokáig kellett várnotok, de most itt van. Voltak okok, amiért állandóan csúszott, de erről majd a nyertes többet fog tudni ;) Tölts le Alternatív link: wmv formátumban klikk Segítségül: A videó divx formátumba lett konvertálva (VLC Playerrel biztos nézhető) valamint ha…..
Zokneenho 2008.04.27 10:52:55
Zokneenho 2008.04.27 11:01:51
bende két nagyon jó képet képet küldött nekünk. Nem is tudom mikor volt utoljára ennyire hatásos illúzió az oldalon! A trükk a két képben ugyanaz, ha elég sokat vizsgálgatod őket elkezdenek mozogni...
Múltkor ugyan volt már egy olasz melós cikk, de ez egy másik. És szerintem egy lényegesen jobb írás. Köszönöm Tom Bizkitnek. Az általam bemutatott játékokról készült cikkeknek mindig örülök, egy másik véleményt olvasni tényleg érdekes. A szülinapi különleges videón…..
Az Airborne Hero videómban megemlítettem, hogy mi a fenét keres pár EVM-es borító közepén egy kék négyszög? Hogy történhet ilyen? Érdekes módon, amikor a Tesco átveszi ezeket a játékokat, akkor már rendesen néznek ki.(Ha már a játék szar, legalább az nézzen ki valahogy, nem…..
Kicsit megkésve, de azért meg kell említeni, hogy kis blogomat megemlíti a "Tallózó" nevű újság, amely az iskolákban jelenik meg. Mindig megtiszteltetés az ilyen, azt azért sajnálom, hogy valamit félreértettek, mert a bemutatott játékokat nem lehet letölteni a blogon.…..
Itt talán nem lesz olyan egybehangó az egyetértés, mint a Rebelsnél. Gondolom ezt azért, mert ezt a játékot jó sokan ajánlották nekem. Spiderman első részéhez is volt már szerencsém, ugyanis a film dvd-jén rajta van a játék demója is. Hát bizony az is elég volt, kezelhetetlen…..
Igen...Folytatom Néha adtok nekem játékokat, amelyeket aztán mégsem mutatok be, különböző okok miatt. A Panzer Elite-ről már anno írtam egyszer (a kedves tulajnak már fél éve próbálom visszaadni a játékot, de nem reagált egy e-mailre sem), aztán volt az RPM Tuning, amely…..
Az "olasz meló" nevű film 2002-es játék adaptációja. Égy játék, melynek egyes pályája kifejezetten élvezetes volt, de összességében (szerintem) sajnos megint csak egy rossz játék. Sok kedvem nem lenne újra végigvinni. Megint rengeteget kellett vágnom, új videót nem…..
Zokneenho 2008.01.24 17:52:15
Már sokszor láttam ennek a játéknak a borítóját. Ott van pl az EVM akciós játékai között, de valahogy sosem fordítottam meg. Micsoda hiba!Venyi és Sedrien fotózta nekem a piros hipermarketes kiadást és ez a szöveg valami eszméletlen!Aki ezt kitalálta, mehetne Hollywoodba. Egyből…..
Zokneenho 2008.01.20 10:27:45
Kicsit csúszott, de jobb később mint soha. Annyira nem is sürgős, a jelenetek úgysem újak. A Screwattack két nagyembere összeállított egy Top 10-et a legjobb jelenetekből, hát mit ne mondjak, születtek érdekes döntések... Például láncfűrész/bicikli rész benne sem volt... Csak…..
Zokneenho 2008.01.05 11:05:57
Zokneenho 2008.01.05 11:07:04
Football Generation óta ugyebár én vagyok a "Focisjátékok Gamers Association" tiszteletbeli elnöke, kötelességem egy jó kis összeállítást közölni időről időre. Kezdjük az egészet a jó öreg Football Generationnel Hmm...Ehhez nincs jó címem, ha valakinek van…..
Zokneenho 2007.12.30 14:27:10