Regisztráció Blogot indítok
Adatok
scorpiotattoo

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy emlékszem, korábban már említettem valamelyik bejegyzésemben - bár azt is lehet, hogy az rpg.hu fórumán írtam -, hogy jelenleg épp Bral Sziklájának a magyar nyelvre ültetésén dolgozom. Ha valaki nem tudná, ez egy aszteroidaváros, egy város a csillagok között... Úgy…..
[kalozpart.org] A Magyar Kalózpárt, az LMP támogatója aggályosnak tartja az ingyenes fájlcsere-szerverek tömeges lefoglalását, amire szerzői jogvédő szervezetek feljelentései nyomán került sor az elmúlt hetekben Budapesten.Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a rendőrségi…..
scorpiotattoo 2010.07.01 00:34:11
@gitáros: Édes öcsém..... Valahol nagyon el vagy veszve. Egy ÍRHATÓ cd/dvd hivatalos árának a javarésze a jogdíj. Valsz a zenészek még 10 százalékot sem kapnak KIADOTT cd-nként.

Nem baj. Hajrá vén komcsi zenészek akik a 3t jobbik oldalán álltatok! Ja hogy összehozták nektek az artisjust, csak ha bármi történne nektek a betevő meglegyen?
Javíts ki, ha jobban tudod, de az artisjust emlékeim szerint pár éve csak arra hivatkozva nem szüntették meg, hogy nem lett volna más szervezet amelyik a művészek -sic!- jogait védte volna. Persze ettől még törvénytelenül szedett be pénzt mindenkitől, aki bármilyen szellemi termékkel próbálta a nagyérdeműt szórakoztatni. A pénzek elosztásáról persze nem szól a fáma :D

Ne értsen félre senki, egy ilyen hivatal szükségességét belátom és elismerem. Azonban ez közszolgálat kellene, hogy legyen, ergo bárki számára hozzáférhető adatnyílvántartással.

Jah... Magyarország... bocsi nem szóltam :D
Kocsmablog Stex ház 2010.01.30 12:15:00
Helyszín: 1085 Bp., József krt. 55-57. Látogatás: 2010. január 25. 17:40-21:10 > Asztalok nehéz fából, a falakon egy letűnt korlenyomat, a pult mellett a vendégekbe belefáradt pincérhorda. Adatlap Elérhetőség: +36 1 318 5716 Web: http://www.stexhaz.hu/Facebook oldal:…..
scorpiotattoo 2010.04.20 17:11:59
@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX: ha tudnád, hogy mi mindent esznek a sikeres emberek :)
Az ORTT még sosem vizsgálta az Esti Showdert, de a január 14-ei műsorban elhangzott “paraszt picsa” és a “pénzes geci” kifejezések véget vetettek ennek. Fábry műsorát természetesen egy néző panaszolta be, a médiahatóság pedig egyhangú szavazással a…..
scorpiotattoo 2010.02.01 16:26:45
www.youtube.com/watch?v=mmZfYyctiuo&feature=related

Őt egy lelkész jelentette fel egy rádióadás miatt, mire ő teljesen jogosan: " Change the fuckin channel! "