Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tdani

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csáp Géza Igazi kis balos punkok 2006.11.22 15:22:00
A szatirikus punk pont az a műfaj, amiért érdemes ilyen versenyeket indítani. Itt nálunk a kisemberek is megmutathatják, hogy mit tudnak, a punk pedig tényleg semmilyen tehetséget nem igényel, viszont annál jobb, minél inkább politikai töltetű a szöveg. És valóban, az unokáim…..
Hát az, hogy megújult volna a Kész átverés, inkább a vicc kategória, de értjük mi, úgy mégse lehet beharangozni egy műsorvezetőváltást, hogy kedves nézőink, egyik bolond lecserélődött egy másik bolondra, ezért kérjük, nézzék meg a Szombat esti láz promóját. (Merthogy…..
Ez itt vagy a leghülyébb magyar nő, vagy az ország legnagyobb színésze. Erzsi, az ideges lány másodszor a Balázs showban (aki az elsőről lemaradt, most pótolhat, ebben a klipben abból a szereplésből is vannak részletek), ezúttal még nagyobb dühvel a szívében. Őszintén…..
tdani 2006.11.17 22:23:51
comment:com Röhög a nagycsoport 2006.11.03 18:05:00
Azt ismerik, hogy "Olyan tuskó vagy, hogy lefullad a fejedben a motoros fűrész"? Naná, hogy ismerik, mert biztos találkoztak már olyan szerencsétlennel, aki kockás füzetbe gyűjti a poénokat, előfizet a Szaft című erotikus humormagazinra vagy egyszerűen csak az óvoda óta…..
Az a szomorú helyzet, hogy RTL-es forrásaink szerint egyik idős komikusuk rendszeresen összeszarja magát, ami meglehetősen nehézkessé és büdössé teszi a vele bonyolított forgatásokat. Korábban a Csáó Darwinos vendégszereplésekor is voltak gondok, de a probléma…..
Végre megértettük mire gondolhatott a művész amikor azt írta, hogy "Gyere kislány gyere, a discóklubban vár már a zene". Nagy Feró korai remeke a sziget talán legprogresszívebb helyszínén, a Silent Discóban nyert végre értelmezést, ahol zenét…..