Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Buci25

2 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újra kaptam exkluzív videót!Ez az übermosoly és playbackorgia lenyűgöző. Ha ráadást szeretnétek, a manus internetcíme fellelhető.  ..
Buci25 2008.08.26 14:22:33
ROFL-net Ennél nincs lejjebb 2008.06.11 10:07:00
Vasárnap este a focimeccs szünetében kapcsolgattam és a német DMAX nevű csatornán találtam ezt a műsort. És most képzeljétek el, hogy EZ ment több mint 2 órán át! Ennél még a Bp TV is színvonalasabb. Mindezt az Animal Planet készíti... Legjobb, hogy volt kommentátor is, aki…..
Budapest Tv-s hét után új témába fogok belekezdeni egy héten át. Legbénább zeneklipek! De itt nem csak maga a videók lesznek rosszak, a dalok is. Kezdésnek egy videó, amit "KisZöld" küldött. Könnyen lehet, hogy az egész egy paródia valamire, de akkor is kaki. ..
Buci25 2008.05.22 21:16:26
Itt talán nem lesz olyan egybehangó az egyetértés, mint a Rebelsnél. Gondolom ezt azért, mert ezt a játékot jó sokan ajánlották nekem. Spiderman első részéhez is volt már szerencsém, ugyanis a film dvd-jén rajta van a játék demója is. Hát bizony az is elég volt, kezelhetetlen…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.03.16 12:32:00
Na, megint elszaporodtak a "Mikor jön új videóóóó?" kommentárok. Így jöjjön egy kis állásfoglalás: Már felvettem a jeleneteket, a kis saját monológot is. Csak még nincs összevágva, "szinkronizálva". Nem nagyon volt rá eddig időm,türelmem. Valamint a játék…..
Na, ezt nem vártátok mi? :) Aki esetleg lemaradt volna az első, második részről, nézze meg előtte. Az alternatív viccre nagyon büszke vagyok, igaz rettentően tönkretette a hangom... Remélem tetszik nektek. 1:41-nél figyeljétek meg, ahogy a labda átszakítja a hálót.Ahogy lenni…..
Nos, technika ördöge mindenképp meg akarta akadályozni, hogy megjelenjen, (9:08 perces videóm elmentve, konvertálva 101 MB volt, ami kemény 1 MB-al nagyobb mint megengedett.Kivágtam, belőle egy 10 mp-es részt, elmentem, konvertálom 103 MB. O.o Na jó, akkor mentsük el rosszabb…..
Rossz PC játékok sorozat Jön... 2007.11.07 18:05:00
Tudom, nagy volt a szünet az utóbbi napokban, de annyit elmondok nektek, hogy nem voltam tétlen. SŐT.Egy olyan bestiát fogok "rátok uszítani", hogy ez után senki nem fog már Big Rigs-el jönni...Eszméletlenül munkaigényes volt, olyan hosszú mint 2 videóm, tényleg nem akarom…..
Pár száz "drágalátos tüntetőnek" köszönhetően nem tudtam ma reggel elmenni ahová akartam, szóval inkább befejeztem a második videót. Kicsit "szakmaibb" lett mint az első része, így itt (szerintem) kevesebb a poén, de informatívabb. Mint mindig, az otherworld…..
Nem tudom, ezt most illik-e ide beraknom, aki írta, és ezt most olvassa, ne vegye személyes sértésnek.Amerika titkos hadműveletei:egy hiba van FreddyD!amikkor a bush mongya hogy harcolnia kell van rajt sisak de amikor mongya hogy nem kap sisakot már nincs ssisakHa már itt vagyok, és még…..
A sötét nagyúr masszív támadásba kezd, hogy ellepje bolygónkat a határtalan szenvedéssel!Mindezt a Campona hülye boltjában kezdi, Legato nevű apokaliptikus harcosunk viszont leleplezte tervét, és fel vagyunk készülve!Már hívom is Dick Assmant, ő az utolsó esélyünk!..
Egy modern kori agyrém, amikor minden 5 perces trendnek kell egy külön játékot készíteni.Ami nincs megemlítve:-A zene állandóan ismétlődik!-Ha az ember egy pályán nem tudja teljesíteni a feladatot, kezdheti LEGELŐLRŐL!Soundtrack:Scooter - Faster,harder,scooterPennywise - God save…..
Gondoltam bemutatom a mester friss videóját, amíg az enyim készül.Már az első videóknál elhatároztam, hogy nem fogok bemutatni olyan játékot, amit a Nerd már bemutatott (lett volna rá alkalom), hogy ezzel is tudatosítsam, hogy más a stílus, és nem fogom másolni őt. (Aki látta a…..
Sajnos nem kerültem a Goldenblokk "Klipszemle" kategórialistái közé, mindenesetre köszönöm a lehetőséget, és akik benevezték a Big Rigset :)Majd legközelebb...Remélem a táncoló rendőrök nyernek ;) Mondjuk azok úgysem fogják átvenni a díjat, ha nyernének..
Rossz PC játékok sorozat iwiw 2007.08.17 13:11:00
A nagy érdeklődésre való tekintettel fenn vagyok.Az első aki megkérdezi mit írjon be a keresőbe nem lesz visszajelölve ;)..
Lassan tényleg lehetne csinálni egy Rossz PC játék-borítók sorozatot...Józsefnek köszönet a képért, ha nektek is van hasonló gyöngyszem, küldjétek el nekem :)..
pont az haha 2007.07.11 01:01:00
blablabla..
Buci25 2007.07.11 14:43:43
Hiába dicsértem többször az egész EVM koncepciót, ha ilyen röhejes bakikat csinál, nehéz megvédeni...Főleg mert nem ez az első alkalom.A képet "Sinter" küldte nekem, külön köszönet, amiért kiemelte a lényeget :)..
Buci25 2007.07.11 00:49:14
Buci25 2007.07.11 00:49:54
:)
pont az simpsons 2007.07.11 01:06:00
simpsons ..
Sokszor böngészem kedvenc dvd-online boltomat (xpress.hu, hogy hadd reklámozzam már őket), amikor észrevettem valami nagyon érdekeset:Most mondhatnám, hogy "nézzétek már, micsoda véletlen ez a cím", de teljesen biztos vagyok, hogy az én videóim hatására fordította a…..
Nos, megtaláltam a beküldőnek az e-mailjét, és írtam neki.Úgyhogy most már tényleg vége! :)A videóban sajnos nem lehetett túl jól elolvasni pár szöveget, ezért mindenképpen ajánlom, hogy töltsétek le a képeket.Páran panaszkodtak, hogy nem kommentáltam a videóban. Ha jobban…..
Nos, a negyedik update-et kezdem egy rossz hírrel, jövő hét szerdáig biztosan nem lesz új videó.Még lesz két vizsgám, ezek az utolsók, nem engedhetem meg magamnak, hogy ne sikerüljenek. Szóval nem fér bele egy új videó (ami kb egy napnyi munka).Remélem megértitek.A Stella…..
 Ha megkérhetlek benneteket, ne nevezze mindenki Stella-nak a képét ;)..