Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mik-sa

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Van, aki bélyeget gyűjt, más esetleg ritka sörösüvegeket, de ma talán legtöbben lájkot gyűjtenek munkaidőben megosztott poénvideók és subbaposztok alá – én egy ideje magyar vezetékneveket gyűjtök. Az alábbi pársoros baromi rég készül-bővül, többnyire véletlen…..
mik-sa 2011.08.19 12:42:56
Subba Mad Max 2011.07.15 09:21:00
Betűt se értek, mindegy is, hogy miért, de hatalmas utcai verekedés.   Грани-ТВ: Драка на Молодежной улице..
Azt már lehetett tudni egy ideje, hogy a Parlamentben népszerű az Apple tabletje, sok képviselő csak úgy a maga örömére vásárolt iPadet, Szájer József egyenesen a táblán írta az alkotmányt, valamint döntés született arról is, hogy a kormány tagjai helyettes államtitkári…..
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a…..
Tegezni foglak téged is, mint az emberek emberét, ami okoz ugyan nekem némi nehézséget, hiszen konzervatív lennék a kérdést illetően, én még a házunk elé piszkító ebet is magázom, kutya úr, talán szíveskedne más portája elé szarni, ha kérhetném, de a művészetek nagy…..
Kezdjük a jó hírrel: májusban egyszer biztosan nem hazudott Szíjjártó Péter, mikor megígérte, hogy "nagyszabású, minden eddiginél nagyobb és minden képzeletet felülmúlóan nagy közmunkaprogramokat" indítanak. Ez idáig a legrémisztőbb fideszes törvényjavaslat, nem…..
Biztosan sokan olvastátok a nemrég megjelent, ránk nézve picit szomorú felmérési eredményeket, a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) tagországainak lakói kinyilvánították, mennyire érzik jól magukat a bőrükben úgy általában. Amit eddig is sejtettünk,…..
Meglátjátok Feleim, jövőre már piros betűs ünnep lesz ez a mai nap. A Nagy Visszavétel napjaként fog bevonulni minden magyarok történelmébe kitörölhetetlenül. A MOL egy része ismét a miénk, hős kormányunk Kedves Vezetőnk vezényletével kiszorította a ruszkikat nemzeti -…..
mik-sa 2011.05.25 10:14:57
@CubΕ:
propeller.hu/itthon/1890296-fellegi-csusztatott-nem-vehettuk-imf-penzbol-a

A történet ugyanis akkor kezdődött, amikor 2000-ben az első Orbán kormány idején befagyasztották a gázárakat. Ettől elkezdtek zuhanni a Mol részvények, a cég sokszáz milliárdos veszteséget szenvedett, az osztrákok éltek is az alacsony árfolyam kínálta lehetőségekkel, és bevásároltak magyar Mol papírokból, amin aztán 16%-ot nyertek azzal, hogy eladták az oroszoknak. Mi ezt most tőlük 34 %-kal többért vásároltunk vissza - hangsúlyozta Mihályi Péter.
mik-sa 2011.05.25 10:23:23
@Orbán Diktor:
én ilyen szempontból - márhogy szoci bünti meg ilyenek - elég radikálisan állok hozzá a dologhoz:
aki '89 óta megfordult a parlamentben mint képviselő, kihajtani mindet a bronzcipőkhöz, és ugyanazt megismételni...
hátha a következő generáció okul a hibáikból.
Másrészt én már azzal elégedett lennék, ha a mindenkori kormány tagjai a nap 24 órájából kettőt nem a saját zsebük tömésével töltenének, hanem az ország érdekében cselekednének.
Tisztelt Munkahelyi Terror blog! A főnököm, aki egy 50 év körüli hárpia lassan kezd az agyamra menni. Számtalan idegesítő tulajdonsága közül az egyik leginkább kibírhatatlan, hogy állandó jelleggel azt állítja, hogy ő mondott nekem valamit, csak én nem emlékszem rá. Ez…..
mik-sa 2011.05.12 11:39:29
@Mindfield: jaja...nekem is mondott ilyet. válsz: bocs de nem akarom hogy folyton a véremet szívjad, hisz te mondod mindig hogy feledékeny vagyok...egyszerűbb ha rögtön jól végzem el, mint utána pótolgatni.
hálistennek ez már régen volt, és úgy hozta a sors hogy végül nekem jutott a megtiszteltetés, hogy közölhettem vele: "cégünk nem tart igényt a továbbiakban szolgálataira..." istenem dejó is volt:]
Holló jő a nyitólejenetben, és Brant látjuk két lábon, nahát. Álom, persze az egész, hiszen a kisklambó az ágyban fekszik odafent. A hollónak három szeme van, ettől én is rosszat álmodnék. Bran szegény ugye saját lábon nem tud haladni, a kerekesszéket meg párszáz évig még…..
    Talán nem csak a mi figyelmünket kerülte el, milyen erős tartalommal kényezteti a sokat szenvedett magyar médiapiacot a Magyar Jelen. Múlt héten láttam meg egy standon a fenti címlapot (itt nagyobb méretben is megcsodálható), és nem volt kérdés, hogy megveszem a…..
A Rogán-féle bérkommandó már korábban is borzolta az idegeket - szerintem egészen félelmetes, hogy mainstream politikus komolyan központilag meg akarja szabni, hogyan emelkedjenek a bérek a magánszektorban. Erről volt már itt szó, most egy érdekes mellékszálra hívnám fel a…..
Mosolyogtató a Magyar Nemzet Online és a HírTv egész napos, minden kattintásra igényt tartó akciója, mellyel Gyurcsány Ferencet igyekeznek démonizálni. Több kérdés vetődik fel, amikor Facebook-kommentekből címlapsztori lesz, amikor Gyurcsánynak MTI-közleményben kell…..
Meg aki ott dolgozik, így én is...Hiteles story alant:   Édesanyámmal közös munkáltatónál álltunk alkalmazásban. Édesanyám jogviszonya 1986-ban kezdődött, az én jogviszonyom 1994-ben kezdődött a jelenlegi munkáltatónk jogelődjénél. Idén március elején édesanyám…..
„Elolvastam ma Török Gábortól Piroslapig valamennyi blogbejegyzést a készülő új Alkotmányról.Homály,indulat.Mélyéről párolog a bögre.Nagyon." Ez volt Deutsch Tamás EP-képviselő úr átfogó, twitterén közzétett álláspontja: Részünkről megtiszteltetés,…..
mik-sa 2011.03.29 13:51:00
@Behajtó70: ha valaki egy pöcs, akkor el kell zavarni EP képviselőnek? Hogy egész Európa lássa: íme!!! nekünk ilyenek is van!!!
mi lett volna ha el kell mennie DOLGOZNI!!! nem mondom hogy havi 50 rugóért, kapjon 250 nettót. és utána számoljon be a nagy V-nek (gy.k.: itt a V nem öt) hogyan lehet megélni 4 gyerek + 2 felnőttnek ennyiből.
Azt eddig is tudtuk, hogy a kormány mohósága féktelen. Egészen mostanáig mégis reméltük, hogy a civil szférát, társadalmi szervezeteket, a kultúra, a művészet érdekképviseleti szervezeteit nem éri el. Hittük, odáig nem fajulhat a diktatúra a harmadik évezred Magyarországában,…..
Aki zsigerből rühelli a tower defense (aka. lövegtornyos) játékokat, nyugodtan zárja be a böngészőablakot, most ugyanis a műfaj egyik (ha nem a) legjobb szériája, a Gemcraft sorozat újabb darabjáról lesz szó. Emlékeztetőül: az első és második részről volt szó az előző…..
mik-sa 2011.03.19 10:05:11
Örvendetes, hogy Hollywood nagy nevei is beszálltak a sorozatbizniszbe - az HBO-ra idén érkező Luck című sorozatban ugye Nick Nolte és Dustin Hoffman is fontos szerepet kapott, a pilotot pedig maga Michael Mann rendezi majd, de ezenkívül sorolhatnánk a az A-lista alsó részébe tartozó…..
mik-sa 2011.03.04 15:58:31
A Filmmúzeum szerint „rengeteg néző folyamodott a kérés, könyörgés, fenyegetőzés, zsarolás, esdeklés és méltányossági alapokra való hivatkozás eszközéhez”, hogy ismételjék meg a szilveszter megmentőjének tartott, újraszinkronizált South Park nagyobb, hosszabb…..
Lassan vége a téli parlamenti szünetnek, azaz egyre közelebb lépünk a tavaszi ülésszak két meghatározó vitájához: az ígért reformokról és az új alkotmányról. A kormány hamarosan konkretizálni kezdi azokat a lépéseket, amelyeket ugyan soha nem fognak megszorításnak nevezni,…..
A J-20-as lopakodó vadászgéppel kapcsolatban is elcsodálkoztam azon, hogy a róla kiszivárgott fotók kikerülése mennyire az amerikai védelmi költségvetési vita egy fontos stációjához volt látszólag időzítve. Most itt vannak kikerült felvételek a kínai haditengerészet…..
mik-sa 2011.02.02 13:15:51
@Iustizmord: ez egy, a volt SZU-ban leselejtezett repcsianyahajó. az oroszok u.i. nem katapult rendszert fejlesztettek, hanem - ahogy te írtad - ferde fedélzetű anyahajókat építette.

Amúgy meg Kína nem egy agresszor beállítottságú ország. Igen támadtak már, de mindig sz**ul jöttek ki belőle. Az más kérdés, hogy sunyiban, "szakértőket" küldenek mindenhova...úgy 1 milliót. Kalasnyikovval...
mik-sa 2011.02.02 13:22:31