Regisztráció Blogot indítok
Adatok
uran

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amanda Palmer @ A38 Hajó, 2013.11.10. Amanda Palmer bármit csinál, az szupermenő. Nem volt ez másként budapesti koncertjén sem: pont szupermenő férje, Neil Gaiman születésnapján lépett fel, szupermenő csipkés melltartóban, fűzőben, kesztyűben és gigantikus hónalkutyával. Na…..
uran 2013.11.12 03:13:45
@Mr. Közbiztonság Szilárd: nincs, de direkt írtam énekest ami ugye nem-semleges :3 (félreértés ne essék, ezzel nem arra buzdítanám a cikkírókat hogy Eric Adams bikinivonalát elemezzék legközelebb. csak a miheztartás végett)

de btw ahogy az énekes tehetsége nem a borotválkozási szokásaitól függ, ugyanúgy nincs kapcsolat a cikkíró neme és hozzáértése közt...
A magyar metálrajongók már biztosan felfedezték, hogy a svéd Hammerfall a most megjelent Infected lemezén Send Me a Sign címmel feldolgozta a Pokolgép 1991-es Hol van a szó dalát. A Lángoló Gitároknak viszont a fülébe jutott, hogy az angol nyelvű verzió mellett van magyar is, amit…..
A Trónok harca című sorozat egyik legérdekesebb karaktere a szótlan nomád vezér, Khal Drogo, aki a klasszikus viccnek megfelelően inkább üt, mint kérdez, és nemcsak azért, mert akkora a karja, mint az én combom, hanem mert a dothraki nép nem az a beszédes fajta, hiába készült…..
Mióta Izlandon elkezdett töménytelen mennyiségű füstöt okádni az Eyjafjallajokull vulkán, és ezzel megbénította a légiközlekedést, azóta számos koncert maradt el világszerte. Van azonban pár zenekar/előadó, akiket ez nem állít meg. Elég csak Alan Wilderre gondolni, aki…..