Regisztráció Blogot indítok
Adatok
groggil

0 bejegyzést írt és 349 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr De drága vagy, Gyuri! 2012.04.13 10:32:00
2012 első negyedévében 452,1 milliárd forintot költött kamatkiadásokra az állam.2011 első negyedévében 413,9 milliárd forintot költött kamatkiadásokra az állam.2006 első negyedévében 237,5 milliárd forintot költött kamatkiadásokra az állam.Csak kamatra. Egy negyedévben. 452…..
groggil 2012.04.13 12:51:37
Vidéki! Az ebben leírtakhoz mit szólsz, te mongolidióta narancs-tálib? Mi? Megmagyarázod ezeket is, te zsugorított agyú előgerinchúros?
hvg.hu/velemeny/20120412_de_mi_nyerjuk_legtobbet
hvg.hu/hvgfriss/2012.15/201215_nyertes_holdudvar

Képes vagy megmagyarázni, hogy ennél nagyobb maffia-kormányt még a föld nem hordott a hátán, miközben az IMF kamatnál 2x akkora kamatra vesszük fel a piaci hiteleket? Te húgyagyú lakáj! Miközben a maffiavezér azt ígérte 2010-ben, hogy ennek vége? Hogy "nem lesz többet következmények nélküli az ország"? Itt most ne gyere a Smit Plág lemondással, te nyomorult, mert a nyilvánvaló csalót már tényleg muszáj volt elengedniük. Ipari méreteket öltött a lopás, miközben már az "adó adójáról" beszélgetünk, röpke két év alatt? Mikorra fog beszakadni megint a forint szerinted, te szerencsétlen? Mert a piacok egyre világosabban kezdik látni, hogy itt nem lesz IMF megállapodás...te szellemi nyomortanya, őszintén: ezt a szart, ezt a szemétséget vártad, óhajtottad 2010-ben? Te gombaspóra!
groggil 2012.04.13 13:05:03
@Vidéki:
"Az EU potentátjai nem is fogalmaznak már meg konkrét kifogásokat, csak annyit tanácsolnak, hogy nyerjük el a pénzvilág bizalmát. "

Hazudsz, narancssárga ondófolt, hazudsz!
groggil 2012.04.13 13:18:51
@Vidéki:
"Az EU potentátjai nem hajlandók velünk szemben a minimális jóindulatot sem tanúsítani,..."

Miután lángeszű vezéred, ez a két lábon járó mellszobor odatolt egy VIM-es doboz méretű kábelt a fehér abroszra ("kipateroltuk az IMF-et", stb. pl. már decemberben kérte az EU, hogy ne nyomják át sürgősségivel a törvénymódosításokat, dec. 23-án mégis megszavazta a narancsparlament), mégis mit vársz, te bumeráng? Csodálom, hogy egyáltalán szóba állnak velünk, te imbecillis!
Tobin-adó: James Tobin közgazdászról nevezték el, aki ötletével akkor állt elő, amikor 1971-ben az Egyesült Államok felfüggesztette a dollár árfolyamának az aranyéhoz kötését. Tobin eredetileg csak a devizaügyleteket terhelte volna meg, azért, hogy mérsékelje a spekulációt…..
groggil 2012.04.12 15:20:26
@Gunther: Szerintem Messit vagy Pepét (vagy Talapa Jánost) szerződtessük le pénzügyminiszternek (ennél gyökerebb módon már ők sem csinálnák, legfeljebb becsúszva érkeznének a sajtótájékoztatóra, az akkora baj?), a Kusza Szem nevű vérszívó mocsári szúnyogot meg labdaszedőnek megye 3-ba egy ultrahangos labdafelismerő rendszerrel a látászavarok kiküszöbölése érdekében...de olyan extrával, hogy ha pénztárca felé közelít, egy tápegység mérjen elektromos ütést a heréjére...

Vidéki!
Hogy rohadjál meg te álszent, könnyen felejtő, cinikus, hazug fideszes faszvirág! Az ilyen fajta tetű, mint te csak úgy jöhetett világra, hogy apád rágecizett a függönyre, a legyek odaköptek, te meg a napon kikeltél, te legalja narancstörmelék!
Van pár szerencsétlen, akik még ebből a viszonylag pofonegyszerű ügyből is szarul jönnek ki, hiába, ha kézközelben van a szopóálarc, könnyen felugrik az ember fejére ...Societas-performansz, Ferihegyi-repülőtér, tegnap 23:00:A videót már felesleges is megnézni, sikerült majdnem…..
Gyorsan letépte a sebtapaszt a SOTE doktori tanácsa, 16:2-es szavazással Schmitt Pál köztársasági elnök doktori címének visszavonását javasolták.Hogy mit jelent mindez? Semmit. A nálunk "demokratikusabb" országokban ugyanis az ilyen "ügy" el sem jut a doktori tanácsig, mert az…..
groggil 2012.03.29 18:09:06
Egyébként a kutyát sem érdekelné különösebben Smit Ernö (vagy Ede, nem emlékszem pontosan) doktorija -szerintem nem is vizsgálta volna senki-, ha legalább egy (azaz 1!!) kikúrt törvényt nem írt volna alá, vagy legalább egy nyomorult törvényt visszaküldött volna az elmúlt 1,5 évben (jó, tudjuk ezt a szoftvert nem telepítették az aláíróprogram és a zongorasimogató program mellé). Mert így én igazándiból a gerinctelen orbáncsicska bukásának örülök, Smit Ernö személye nem jelentős. Olyan köztársasági elnöke van az országnak, akit az ember inkább arrébrúgna, mint megkerülne, ha előtte téblábol egy golyóstollal a kezében.
Az eszem megáll: mi az, amit OV irányításával nem kúrt még el a fideszmaffia, amihez csak hozzányúlt? Kokárdaviselés, közt. elnöki intézmény, alkotmánybíróság, bíróság...soroljam még?

@3dom'f'speech: "a lompos szadesz-utódpárt TÖRVÉNYSZEGÉSSEL próbál aláírásokat gyűjteni a nyomorult népszavazásához"

Ja, mert egy Smithez hasonló fideszbérenc, kretén, kesztyűbáb testület (OVB és Legfelsőbb Bíróság) ezt állapította meg? Hagyjuk már...le lehet itt nyúlni minden posztot, de akkor utána ne sértődjünk már meg azon -álszent fideszgyökerek-, ha senki sem fogja pártatlannak és elfogulatlannak gondolni a döntéseit.

Vizi E. Szilveszter Úr! Ha kurvák közé megy, nem csodálkozzon, ha Önt is megrépázzák. Ezt tartsa fejben, mert Ön -még- végletesen nem szúrta el a renoméját. Megéri elszegődni bio-aláírógépnek?
A Magyar Köztársaság jelenlegi elnöke 20 évvel ezelőtt csalt és lopott, most, 2012-ben pedig minderről hazudott. És erről az elnök úrnak immáron hivatalos papírja is van.A kormánypártok szerint ezzel a "Schmitt-ügy" lezárult, pedig dehogy zárult, még csak most kezdődik.Lassan…..
2011. április 16-án a rendvédelmi dolgozók tüntetésén több tűzcsapot is megnyitottak.  Hallatlan ... nemhogy örülnének, hogy egyáltalán tüntethettek! A rendőrség akkor megígérte, hogy fel fogja kutatni a bűnösöket, mert ez a gaztett nem maradhat büntetlenül.Az…..
groggil 2011.09.26 16:16:58
@Vidéki:
"Vastagbőr szándéka átlátszó: bagatellizálni a garázdaságot, támogatni a káoszt, az anarchiát."

Erre már csak annyit tudok mondani: Azt az álszent kurva anyádat, te cinikus nyomorult narancsbunkó! Hogy rohadnál meg: amikor a vezéred kordont bontott, az mi volt, te húgyagyú fideszes narancsgyökér? Ja, akkor az szabadságharc, talpnylókám? Nem csokis még a szád széle?
groggil 2011.09.26 17:03:35
Vastagbőr Gazdasági előzetes 2011.09.02 15:31:00
Tűkön ülve várom a szerdát, hogy kiderüljön, mit főztek ki a kormányzati boszorkánykonyhában Matolcsyék, miből tervezik betömni a vártnál kisebb gazdasági növekedés miatt a 2011-es költségvetésben jelentkezett 100 milliárdos lyukat. Szerencsére a miniszterelnök úr mint egy…..
groggil 2011.09.03 00:06:40
@Viktus:
Mondom: nem de. 10h-i bejelentéssel, hanem háttértárgyalásokon; igen, az EU (és az eu-i anyabankok) bebuktatásával zsarolva...
groggil 2011.09.03 00:07:34
groggil 2011.09.03 00:27:59
@Viktus:
Ebben nem fogjuk egymást meggyőzni; megnézném, amikor az IMF pénzéért az osztrák és német és stb.. állam ma, 2011-ben gigantikus bankmentésbe kezdene; előbb lobbizna mellettünk az elengedésért, amikor szembesülne a bankmentés cechjével...

@Tapogatott Kukorica:
Ja, vagy a bátyád megfinanszírozott egy 1/2 centi asztallábat az egyik ALKOTMÁNY ASZTALából...(csupa nagybetű, természetesen)...innen is lehet nézni, hívd fel a figyelmét!
  „Forrás oda megy ebben a térségben, akit én jóváhagyok. Akit én nem hagyok jóvá, oda nem megy forrás. (...) Figyelj, te ezzel az írással, ezekkel a dolgokkal ezeket a csapokat elzártad magad elől, ezt vedd tudomásul.” – Balázs József, Gyöngyös és…..
groggil 2011.07.22 09:54:02
@manager2008:
Nektek, narancsburnyákoknak, van tükör odahaza? És azt látjátok is a narancsszínű ködtől? És ha véletlenül látjátok is, nem köpitek telibe magatokat?
Az Mszp kormány alatt az összes hangfelvétel jó volt, amikor meg a fideszes pippant vele, akkor "felháborító, hogy a tudta nélkül rögzítették"? Ha a Szíjjártó egyik nap kiadja nektek parancsba, hogy az orbáni fing parfüm, akkor másnap ti azt fújjátok magatokra?
Már rosszabbak vagytok, mint az Ávó-sok!
Nem tűnik fel nektek, hogy a Fidesz ugyanaz, mint az Mszp (Pintér cégei sorozatban nyernek a legdrágább ajánlattal, Balázs J. fenyegetőzése= Lampert M. és Veress János, stb.), liberálisabb, mint az Szdsz (Hitgyülit még az Szdsz sem emelte a katolikus egyház szintjére, pl.)? És még nektek van pofátok nemzeti politikáról szajkózni?
Ennyire ostobák vagytok, vagy tolnak nektek is egy kis koncot fizetségül a vakságért? Ettől még az Mszp is azért volt jobb -pedig esküszöm, vártam már, hogy takarodjanak 2010-ben-, mert ekkora fanatizmust, ilyen elvtelen lojalitást, ennyire álszent dumát nem várt el a "kis támogatóitól", mint a Fidesz. Ez ténykérdés. Sőt, továbbmegyek: ekkora ostoba idiotizmust a Jobbik sem vár el a támogatóitól. Ott több a kritika, az önkorrekció, mint ebben a "Lenyúlás és Cinizmus Rt."-ként viselkedő Fideszben.
Gyöngyöspatán a Jobbik jelöltje győzött – a hír láthatóan sokakat meglepetett. Következik ebből valami? Lehetséges, hogy mégis inkább jobbról kell keresni a Fidesz potenciális váltópártját? Lehet, hogy Vona Gábor a magyar Fini, aki szélről indulva, de óvatosan befelé…..
groggil 2011.07.20 12:43:18
@aszekelyek: "@graycivil: Hol olvasható, hogy ez az együttműködést úgy képzelő újsü tetű személyét és munkáját becsmérlő írást tett közzé? tényleg hogy működjön egy ilyen illetővel együtt, aki úgy kezdi, hogy rárúgja az ajtót? Mi szükség volt arra az írásra? Érdekes, Tiszavasvárival meg jól kijönnek... Akkor biztos nem Juhász oszi szúrt el valamit? Ez nem fenyegetés , amit közölt az index. Ez kérdőre vonás egy becsületsértés/jó hírnév megsértése ügyében. Teljes joggal. Válaszoljon oszi, az újsü tetű, hogy ez milyen antré. Klasszikus 'az úgy kezdődött, hogy a képviselő úr visszaütött..."

Ha látnád a narancssága ködtől a tükröt, szembehánynád magad? Hát ennyire gerinctelen féreg hogy lehetsz? Ha egy ugyanilyen hangfelvétel hangzott volna el 2010 előtt egy Mszp-Fidesz relációban (ahol az mszp-s a Balázs József Fidesz, a fideszes meg a jobbikos, gyengébbek kedvéért), mekkora Fidesz-ajvékolás lett volna Szíjjártóval az élen?
Ebben az esetben -alapfokú magyar nyelvismerettel egy gyrosos török számára is- egyértelműen átjön a fenyegetés, a zsarolás, a bosszú beígérése. Ja, hogy a 2010-es ígéretekből a Fidesznek csak e három maradt? De hogy ehhez önmagukat nemzetinek valló (nicknevedből erre következtet az ember) fanatikus narancsbirkák bégessenek...hát, egészen elképesztő. Elképesztő a fanatizmusotok egyébként. Megfejthetetlen számomra. Vagy esetleg pénzért, megrendelésért csináljátok? Mert akkor érthető egyedül.
groggil 2011.07.20 12:47:02
@tamimaci: "Látom, sokan fenik a szavazó cédulát
a következö választásokra.
De miért nem lesz 2014-ben választás?

->Azért mert nem lesz idöszerü. Az ország sulyos gazdasági helyzete miatt. Mert a nemzet még nincs rá felkészülve. Azért mert századik modositás és alkotmány átszabás után sem lesz tökéletes és kiforrott az új választójogi törvény."

Na, egy ilyen forgatókönyv utcai következményének kezelésére (mert lennének, az biztos) viszont elkötelezett rendőrök kellenének. Elkötelezett rendőrök természetesen vannak, csakhogy ők -a végrehajtó állomány, kivétel a TEK- a Fidesz-kormány bukásában elkötelezettek. Ezért ez esélytelen.
A politikai uborkaszezon unalmát egy picit feldobta a Fidelitas, akik a tegnapi kánikulában strand helyett Debrecenbe mentek, kongresszust tartani.Tisztújítás is volt, "nagy meglepetéssel": A küldöttek 90 százalék fölötti szavazataránnyal (336 érvényes szavazatból…..
groggil 2011.07.18 20:43:52
@Kalmár:
Én is kezdek tőled fáradni....az a helyzet, hogy más világban élünk. A te béred nőtt, ezért cserébe az orbáni fingot te oly élvezettel szívod el, mint más a legnemesebb kubai szivart. Az enyém viszont nem változott (a nagy, 2010-es ígéretek dacára sem), így én köhögök tőle. Majd 2014-ben (vagy előbb) meglátjuk, hogy hányan köhögnek még!
groggil 2011.07.18 22:28:49
@Kalmár:
"@lanyi: Ott vagy te jó helyen. Jellemző. Börtönőr görény. Ha nem ez lennél BKV kalauzra tippeltem volna"

Vegyél vissza, fideszes narancskápó, a te fajtádat és stílusodat már lassan jobban gyűlöli a nép, mint 56-ban az Ávh-sokat!
Egyébként miért fikázod a börtönőröket?? Ja, lázári mércén nem érnek semmit? Vagy kiadta Szíjjártó, hogy most még nyomni kell a rendvédelmet alázó vonalat? De azért jó, hogy Sztojka és Raffael nem a te házad körül téblábol, mi, te narancstufa?

@Bathory: " Perszepersze. Azért járnak napi ingában a Pestnél 2x drágább Pozsonyból Bécsbe dolgozni, mert ott olcsó az ingatlan. Elhiszem."

Na, ekkora kamu hallatán nem omlott rád a mennyezet? Ami alól nyilván -a komárnói cégeden keresztül- a magyarnál 1,5x többet kereső szlovák tűzoltók szednének ki....
groggil 2011.07.18 22:59:24
@Bathory:
A HVG tett közzé pár hete egy bérösszehasonlítást...megdöbbentő, hogy Szlovákiában 1,5-szeres pénzek jöttek ki.
A Szlovák árak meg egyértelműen alacsonyabbak a magyarnál...Pozsonyban is. Persze, Szíjjártónak erről nyilván más a véleménye 2010 máj.-a óta.
Karácsony Gergely a mai Népszabadságban minden bizonnyal nagy vitákat generáló gondolatkísérlettel állt elő. A felvetés lényege röviden: a következő választáson indítson közös jelölteket az ellenzék három pártja, nyerjék meg kétharmaddal a választást, felhatalmazásukkal…..
groggil 2011.07.14 13:40:21
@mirrmurrkandúr:

Már bocs, de egy pökhendi fideszest csak a saját stílusában érdemes helyretenni. És kik azok a "ti", szerinted?
groggil 2011.07.14 13:50:58
@knausz:
Aha...és annak a melósnak, akinek szintén van 3 gyereket, viszont keres 100ezret, annak joggal csökkent a fizuja?
Elárulom: nem az egy-két 100ezer -zömében már 40-es éveit taposó- nettó 3 kilót kereső fog újabb gyerekeket vállalni. Azoknak ez a pénz csak zsebpénz lesz. Személyes tapasztalatból mondom, több ilyen ismerősöm van. Azoknak zsebpén lesz a többlet. Eggyel több sítúra, kettővel több Adria, esetleg évente egy Kanári-szigetek. A 20-on éves, 30 éves nettó 100-at kereső -akiknek a demográfiai folyamatokat meg kéne fordítani- pedig kevesebbet keres több ezer ft-al (még ha vissza is kompenzálják, akkor is nulla a bérnövekmény), miközben mindegyiknek van hitele, minden ár emelkedik, stb.. Szerinted hogy lesz ebből több gyerek??
groggil 2011.07.14 14:05:23
@hoplita:
Épp azért mondom, hogy érdemes lenne a Jobbiknak is elgondolkodni -még akkor is, ha elképesztően bizarr a gondolat Lmp-vel együtt indulni- ezen a "perverz koalíción". Meg is indoklom, miért:
A realitás az, hogy a Jobbik 2014-re max. a 2. helyre jöhet fel. Legyen mondjuk 25%-a, akár még pár körzetet meg is nyerhet, bár erre kisebb az esély. A 25% szavazat gyakorlatilag kuka, az országos listájáról pár képviselőt bejuttat, és lesz a 200 fős parlamentben 10-15 fő jobbikos. Szintén 10 mszp-s, valamint 5-6 lmp-s. Ezzel szemben pedig 160 fideszes!
Viszont ha ez a "perverz koalíció" összeállna:
-olyan embereket is elvinne a szavazófülkéhez, aki ma teljes apátiában othon maradna.

Pont a bizarrsága a nagy fegyvertény: annyira súlyosan groteszk, hogy már önmagában ebből mindenki tudná, hogy ez nem valós koalíció, pusztán technikai! Ezt mindenki megértené. Csak arra szolgálna, hogy visszacsinálni pár olyan dolgot (választási törvény, Alkotmány, sztrájk tv..), melyeket pont nem kis részben a Jobbiktól való fideszes félelem miatt változtattak meg.
Ezért én nagyon komolyan azt mondom, hogy nem szabad csípőből elutasítani, sőt, gondolkodni kell rajta. A végtelen bizarrsága a garancia arra, hogy itt nem háttérmutyi és háttérpaktálás lenne!
Félévente egy rendes adok-kapok, már nagyon vártuk! A januári Orbán - Cohn-Bendit verbális párbaj második menete ma zajlott le ez Európai Parlamentbe. A szópárbaj részletei itt. Mindez elég kellemetlen, mivel a hivatalos program a magyar uniós elnökség értékelése lett volna:…..
groggil 2011.07.05 17:25:52
@gazsi72:
"Ameddig egy Benes dekrétum szilárdan megállja a helyét az unióban, addig semmilyen kritika nem vehető figyelembe az Unió liberális-nem liberális jogászaik csapatmunkájából."

Ott a pont, ennyi!
groggil 2011.07.05 18:30:30
Emberek, gondoljuk már át nyugodt fejjel, és ne rögtön a "szemét Orbán" (ami egyébként igaz!) tengely mentén reagáljunk le mindent! Megnéztem az Európa Parlament oldalán ezt a határozatot, mert -érdekes módon- számos sajtóorgánum kihagy belőle bizonyos részeket. (www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+MOTION+P7-RC-2011-0379+0+DOC+XML+V0//HU)

Felmerült bennem egy-két kérdés, pl. a "tényleges életfogyttal kapcsolatban":

-hogy a bránerben van az, hogy egy ilyen konkrét kérdésben határozatot hoz az EP?
-hogy a brében van az, hogy Angliát nem szólítják fel ugyanerre? Ott is van tényleges életfogytiglan...
-hogy a brokiban van az, hogy Szlovákia falakat építhet a romatelepek köré, és ott nem születik határozat? Ugyanez a szlovák nyelvtörvénnyel?
-hogy a káróban EU kompatibilis a Benes-dekrétum, ugyanakkor a magyar -jogi szempontból az emberi jogi vetületben is alaposan körülbástyázott- tényleges életfogyt nem??? Anglia??
-ki lennénk e pécézve ezek alapján?

" Magyarország nemzetközi kötelezettségeinek megfelelően egyértelműen védjék az új Alaptörvényben az összes alapvető polgári és szociális jogot, mondják ki a halálbüntetés, a tényleges életfogytig tartó börtönbüntetés, valamint a szexuális irányultságon alapuló hátrányos megkülönböztetés tilalmát, megfelelően szavatolják az alapjogok védelmét, és tegyék egyértelművé, hogy az alapjogokat mindenki születésénél fogva, feltétel nélkül megszerzi;"

Fentiek tükrében természetesen még aktuálisabb ez a 20 másodperces videócska:

www.barikad.hu/nem_vett%C3%A9k_embersz%C3%A1mba_nekik_hajb%C3%B3kol%C3%B3_semj%C3%A9nt_zsid%C3%B3k-20110703
Két, a nagyközönség számára eddig ismeretlen jobbikos politikus gondolta úgy, hogy ideje beszállni a Monty Python-cirkuszba, ezért aztán írtak egy rövidke törvénymódosítót.Erre máris visszatérünk, de először ismerjük meg a két ötletgazdát.Dr. Gyenes Géza1949. június…..
groggil 2011.06.22 14:38:43
@==T==:
"Ettől függetlenül a magam részéről a dohányzás teljes visszaszorítása és közeljövőbeli betiltása mellett vagyok."

Én meg apád zacskós körzőjét tiltottam volna be arra a napra, amikor téged összekaristolt! De ezt már lekéstem, sajnos!
Bérlő: Szentendrei Tűzoltóság Bérlő profilja: Tűzoltás Irodaház: Tűzoltó Laktanya   Belsőépítész: Tűzoltók…..
groggil 2011.05.23 23:18:38
@vauvauvau:
"A szentendrei tűzoltóknak dolgozni kéne nem szaunázgatni."

És mit kéne csinálniuk a pihenőidejükben, te ostoba gyökér fideszes tetű??? Cipőfelsőrészt vagy női kosztümöt gépsoron? Te istenbarma, húgyagyú fideszes kretén!

A kérdés még mindig aktuális: miért nem volt szó mindezen intézkedésekről (pl.: nyugdíjkorhatár visszamenőleges módosítása) a 2010-es választási kampányban a Fidesztől? Erre válaszoljatok, fideszes zombik, ti hazugságrobotok! Olyanok vagytok, mint a gépek: ha a vezéretek hosszan fingja el magát holnap, akkor onnantól kezdve ti úgy bólogattok a "hosszú fingnak", mint a városi galambok!
Kettős Mérce Csak a tüntetés 2011.05.09 06:56:00
Az elmúlt hónapok egyik legszórakoztatóbb eseménye a rendvédelmi dolgozó tüntetése volt pénteken. Egy látványos demonstráció és Pintér Sándor tökös kiállása ritka pillanata volt ennek az országnak. Valahol az ember azt érezte, van érdekvédelem és munkavállalói jog is még…..
groggil 2011.05.09 12:38:18
@Chicano:
Én meg úgy látom, hogy te "nyugtatod" magad azzal, hogy sulykolod ezt a "a rendvédelmisek ellen fordul a közvélemény" szöveget. Vidéki vagy? Akkor tudhatnád, hogy vidéken szinte mindenki szűkebb-tágabb családjában van egy rendőr-Bv-tűzoltó, nagyon sok helyen önkéntesek is vannak, stb. Tehát ebben a kérdésben képben vannak az emberek. Én eddig csak támogató hangot hallok, igen, vidéken. És egyre gyakrabban azt is: "soha többé a Fideszre".
Ja, bréking nyúz: nincs közeledés

index.hu/belfold/2011/05/09/eljohet_az_ido_amikor_nem_lesznek_bekesek_a_rendvedelmi_tuntetesek/
groggil 2011.05.09 13:09:03
@Reggie:
Fidesz követelésre a gumilövedék betiltva: tehát senki sem lövi ki a szemeket senkinek.
@E-Sz-A:
Ekkorát, mint a Fidesz, még kormány nem hazudott. A választás előttre és utánra gondolok.
groggil 2011.05.09 13:14:17
@E-Sz-A:
Hazudsz, már a kérdéseddel is, gyökér, istenbarma fideszes!
Gyurcsány alatt is tüntettek a tűzoltók, többször is! Ja, védőruhában, kb. 30 szerkocsival a hátuk mögött, amit Orbán "demokrata" Viktor letiltott...miről kérdezel akkor?
Tegnap megkezdődött Képíró Sándor pere (egy különösen ízléstelen sárgacsillagos performansszal az elején, jót nevetgéltek a fiatalok), akit az ügyészég háborús bűntett elkövetésével vádol, mégpedig az 1942. január 23-i újvidéki események miatt. Érdekes egy tárgyalás…..
groggil 2011.05.06 10:17:00
@Tapmancs:
Ráadásul úgy, hogy a szociktól nagyjából tudhattad, hogy mit várhatsz el tőlük: káoszt és semmit, valamint megszorításokat. A Fidesz meg annyira átkúrta az emberek fejét, amire még nem volt példa a magyar történelemben. Na ezért fognak -legkésőbb 2014-ben- olyan csúfosan, megalázóan bukni, mint még senki más! A fideszes ismerőseim -egy kivételével (ő bolond)- mind köpköd, és lassan jobban köpköd, mint az Mszp-re és Gyurcsányra. Kíváncsi lennék egy valóbn valós közvélemény-kutatásra: Fidesz 10%(?), Jobbik 30-40%(?)
törökgáborelemez 355. Na dnye 2011.04.28 21:02:00
Ma pontosan hét darab levelet kaptam, amelyben – különböző stílusban – arra szólítanak fel a kedves olvasók, hogy fejezzem be a gyáva hallgatást, és írjak végre valamit a gyöngyöspatai eseményekről. Tényleg tudatosan nem akartam írni az ügyről, de más okból: a…..
groggil 2011.04.29 21:16:42
@a-kis-herceg:
Nem mindenkit, csak aki nem képes beilleszkedni! Hidd el, 2millió cigánynál ez lesz a legliberálisabb követelés. Pár év.
groggil 2011.04.29 21:18:11
@a-kis-herceg:
Nem mindenkit, csak aki nem tud beilleszkedni és terrorizálja a környezetét. Ez kb. 200ezer fő. Hidd el, 2millió cigónál ez lesz a legliberálisabb követelés. Pár évről beszélünk.
Új bűnözési formát fedezett fel a kormány, még az is lehet, hogy valaki elkiáltotta, hogy "Heuréka!". Végre!  Az egyenruhás bűnözés tényleg megnyomorítja a vidéken élők életét. A büntető törvénykönyv (Btk.) szigorítását javasolja a kormány amiatt, hogy…..
groggil 2011.04.29 17:16:40
@rajen:
"Mondjuk abban ne reménykedj, hogy az mszp & co. jön vissza. Max. Jobbiktól radikálisabb párt. "

Nem tudom, ebben ki reménykedett, én biztos nem...én már azt hittem, hogy az Mszp-Szdsz-t lehetetlen alulmúlni, de a Fidesznek ez folyamatosan sikerül. Így tehát: az Mszp sem jöhet vissza mégegyszer! Jöjjön a Jobbik, egyetértek!
groggil 2011.04.29 17:24:42
@fokabacsi:
Azért lesz "fogyatékos", mert ugyanazok a kezek szorongatják Orbán tökeit, mint amik mozgatták pl. az Mszp-Szdsz kormányt, vagy szorongatták Antall tökeit. Kit zsarolással, kit "nemzetközi elszigetelődéssel", kit a korrupciós ügyeivel, ki tudja? Összeesküvés-elmélet? Bár az lenne, de Orbánék esete (és "fogyatékossá" válásuk esete) a legékesebb bizonyíték erre. Ki gondolta volna 1év után, hogy nyíltan(!) a cigánybűnözők oldalára és buzdítására fognak állni? Pedig aránylag jól indultak...az első 1-2 hónapra gondolok. Aztán? Aztán szorítás a herén: elszámoltatás? Ugyan már... Cigányok elleni fellépés? ...felejtő. Rasszista magyarok a bűnözők? Igen, igen...Földkérdés?...ó, már hallani sem akarunk róla! Újabb brutális megszorítások? ...Igen, igen!
Ami Gyöngyöspatán folyik, amellett nem lehet elmenni szó nélkül. Röviden: a Jobbik rájött, hogy önnön konszolidációja és elkényelmesedése nem használ a népszerűségnek, ezért újra életre hívta a betiltott Magyar Gárdát. Hogy legalizálják működésüket, ezúttal névleg a…..
groggil 2011.03.15 00:19:11
@vitézlajszló:
Elméletileg!...gyakorlatilag, ha az anyjuk-apjuk konkrét életveszélyben lesz vidéken (a legtöbb katona falusi gyerek), nem fognak egy eszement libbant parancsaira a laktanyában maradni. Szerintem.

@(त्वष्टृ) 2011.03.15. 00:05:55: Jaj de gyenge ez a kvázi "másnak szánt" kiüzenés! "Meg kellett feddnem" mu-ha-ha-ha-ha!
Na jó! Mivel a pengeváltások során rommá aláztalak, feltöröltem veled a padlót (egyetlen konkrét érvet nem olvastam tőled, csak személyeskedést és csak buta kérdéseket), ezért legyen meg szerény visszavonulási utad: legyen meg a boldogságod: megfeddtél egy rossz nácit! Keretezd be és tedd a nagy csomag papírzsepid mellé!

De azért még: "Hiszen politikai és elméleti vitába kezdenem egy emberrel, aki szerint csökkenteni kell a cigányság számát az országban, teljesen értelmetlen."

Ha már "elméleti" vitáról beszéltél: elméletileg miért és kinek lenne jó, ha a mai 7-800ezer cigányság szám növekedne? Egy érvet mondj már mellette, te kis "megfeddő"!
groggil 2011.03.15 00:25:28
@(त्वष्टृ):
Segítségül a válaszodra -nevezetesen, hogy ugyan miért lenne BÁRKINEK is jó, ha a mai cigánylétszám nőne?- még 1x linkelem:

Két példa, Borsodból, egymástól nem egész 10km távolságban lévő falu:

-Csenyéte: "A 19. században telepedtek meg a cigányok, akik jelenleg a település szinte teljes lakosságát adják. A polgármester, a jegyző és a tanítók mind más településről járnak ide dolgozni. A földeket nem művelik, az egykori református parókiát lerombolták, a templom bútorzatát, karzatát felvágták és eltüzelték. (wikipédia) ...érdemes elolvasni a linkel cikket is: egy fanatikus holland megpróbálta FEKETE-AFRIKÁBAN BEVÁLT (!) módszerrel krumplitermesztésre megtanítani a csenyétei cigókat...megették a vetőburgonyát! Totál kudarc! Ami Afrikában működött, emberek, a mo-i cigányoknál csődött mondott! Ezt gondolja már végig mindenki! Te is! A holland felújítatta a templomot...most már a gerendáit bontját. Az erdők eltűntek a falu körül, holdbéli táj van, tombol a bűnözés!

Ezzel szemben (10km-re Csenyététől!!):
-Gagyapáti: "A 2001-es népszámlálás adatai szerint a településnek csak magyar lakossága van." "Egyike annak a három magyar településnek, ahol 2002 és 2006 között egyetlen bűneset sem történt." (wikipédia)

Várom válaszod! Kinek és miért lenne jó, ha nőne a cigánylétszám???
Kezdnek szivárogni a "Nagy Szerkezeti Reformok" részletei.... Egyelőre csak címszavakban, hogy lehessen róla vitatkozni, ahogy egyre több részlet fog kiderülni, úgyis fogunk még róla beszélni ... 700 milliárdos csomag, 1/3 bevételnövelés - 2/3 kiadáscsökkentés. Ne a…..
A tavalyi év egyik legnagyobb sztorija volt Veres János és Dobolyi Alexandra makaói útja, amiről összevissza hadováltak mindketten, majd végül kibukott az igazság: 25 millió dolláros kölcsönt intéztek egy mongol gyógyszergyárnak. Mindez szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt…..
groggil 2011.02.02 15:53:54
@Seduxen:
"Btw ez az Alexandra lány legalább sz*pott, mint a hathetes borjú? :)))))) "

Vagy mint egy nagyteljesítményű ipari zagyszivattyú?

130 millát lepipulázott Jani bá számlájáról, valamint 6 ingatlant is leklarinétozott a vagyonból? Hülye ez? A 8 kerben volt egy féllábú öreglány, aki egy hosszúlépésért, kapualjban, a kukák mellett vállalt ceruzalefújást!
Európai Parlament, foglalkoztatási bizottsága, a magyar uniós elnökség programjának bemutatása: "A romák integrációjához az emberbaráti megfontolások mellett jelentős gazdasági érdek is fűződik, hiszen bevonásuk a munkaerőpiacra nagyban hozzájárulhat a versenyképesség…..
groggil 2011.01.27 15:43:00
A Fidesz a cigánykérdésbe fog belebukni, kb. 12-16 év kormányzás után, ha nem lép meg kőkeményen drasztikus lépéseket most. Ezt az utolsó 12-16 évet utólag "boldog békeidőnek" fogja tekinteni az emlékezet, mert a folyamatos védelmipénz-osztással (segély) a viszonylagos békét még fenn fogja tudni tartani. Viszont ez idő alatt visszafordíthatatlanul elmennek a demográfiai folyamatok, a cigányok egyre erőszakosabbak lesznek, egyre többet fognak követelni. 12-16 év múlva egy kelet-mo.i szavazás így fog kinézni: cigányok-100%-ban Fidesz, magyarok-100%-ban radikális párt (Jobbik, vagy valami hasonló, sőt még radikálisabb). Ennyire le fog egyszerűsödni a helyzet. A segélyek csökkenésekor (a segélyezési rendszer összeomlásakor) pedig rá fognak rontani -tömegével- a magyar lakosságra. Aki ezt nem látja, az vak vagy ostoba.
20év múlva az ország kőkeményen bánni fogja, hogy 2010/2011/2012-ben nem a Jobbik elképzelései valósultak meg, mert akkor már még sokkal radikálisabb intézkedések kellenek majd. És akkor már -a létszámhelyzet miatt- szó szerint értendő harcok nélkül semmilyen szigorító intézkedést nem lehet már bevezetni.
Bizony, Mo. előtt -ha a radikális lépések ma lmaradnak- két út áll:

-koszovói modell 1-2 megye elvesztésével, ahová -egy ebben az esetben sem elkerülhető polgárháborús helyzet után- spontán (akár néhány hét alatt lezajló, menekülésszerű) lakosságcserével kvázi leválna Mo.-ról, azeurópai és hazai liberálisok hangos tapsolása mellett.

-a dél-afrikai-modell; ez a valószínűbb...nem részletezem, mindenki tudja: falak, szögesdrót, stb. és az állam levonul az ország számos területéről, mert nem lesz kapacitása (rendőri, Büntetés-végrehajtási, anyagi stb. értelemben) kezelni a helyzetet.: városrészekből, komplett térségekből de facto kivonul.