Regisztráció Blogot indítok
Adatok
piszke2.0

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rengeteg macaron és szalaggal átkötött kekszstóc hatására lassan, de biztosan érlelődik bennem a gondolat, hogy megragadok egy féltéglát, és bezúzom a képernyőt. Íme, az alternatíva mandulára és kekszfotóra: a hóember dizájn (a segédvonalak behúzását a t. olvasó…..
piszke2.0 2012.03.24 05:26:30
Habzsi-Dőzsi Amerikai palacsinta 2012.03.18 15:14:00
Nem is tudom, hogy történhetett... Az egész hosszú hétvégét eltöltöttük tömérdek kávézó és cukrászda között, de nem ettem egy sütikét sem...semmilyet...még desszertet sem rendeltem vacsora után...borzasztó. Ezt sürgősen pótolni kell. Ki tart velem???:D De azért utazás…..
   Valószínűleg a legolcsóbb, legillatosabb vendégváró karácsonyi koszorút sikerült elkészítenem, egy hibája van, keveset csináltam, és nem azért, mert sok az ajtónk, hanem mert egy sem maradt, még a bejárati ajtóra sem.   Imádom az adventi koszorúkat,…..
zoli voltam Gumicukor 2011.04.29 06:31:00
Ha valaha fontos ember leszek, amolyan "ügyeket eldöntő" meg intézkedő faszi, akkor minden szorító, égető gond dacára ezt venném legelőre. A gumicukor-ügyet. Nem vicc. Van ugyanis egy olyan, nyilván naiv, leegyszerűsítő, okkultista magyarázatom a bajainkra, hogy…..
Ott vannak azok a hatalmas üzletek, benne a hatalmas polcokkal, rajta az árutenger, s a tömeg megpróbálja mind kivinni keskeny, szakadatlanul kattogó pénztárgpekkel elátott szűk csatornákon, de bármennyire is igyekszik ez nem sikerül neki.A Repubblica kétoldalas cikke…..
Itt a szezon, kérdezek:Hogyan főzöm meg a spárgát?       Hogy legyen is belőle valami. Ízben, színben. Forró vízbe? Párolva? Vajon? Meddig hámozzam? levágjam a tetejét? A zöldet másképp kell, mint a…..
Már régóta szó volt róla, hogy a gyerekek kívánságára egyszer összerakom a svéd húsgombócokat a Mit főz ki Pettson és Findusz? című könyvből, és – a karácsonyi mézeskalács után – most ennek is eljött az ideje. Nagy volt a várakozás, hogy vajon milyen is lesz a…..
Az Eastray termékek csomagolásának egy az egyben a leiterjakabon lenne a helye, a cég weboldalának meg a szemétdombon. A feliratokhoz ezért nem is fűznék különösebb kommentárt, a zacskóban található, roppanós panírburokba (összetétel: liszt, cukor, só) rejtett néhány…..
Amikor január végén kezd kifulladni a narancsszezon, megjelenik a vérnarancs. Ez az egyik olyan, amit igazán szeretek a télben, a vérnarancs nálam biztos befutó, ott van a legjobb 5-ben a gyümölcsök között. Gabah naracsszirupjai által feltüzelve úgy döntöttem, hogy a…..