Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Greenonion

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ez a hét izgalmasabbnak ígérkezik, mint a múlthét. mindenki visszajött bécsből és most már nem eseménytelen a folyosó. hétfőn el is mentünk a Roxy klubba, ami nem annyira jó hely, de csak ez volt ingyenes. de indulás előtt még megittunk néhány kör pálinkát a lányokkal, amit…..
Greenonion 2010.04.15 06:26:24
breaking news!ma ismét egy hostivar buliban voltunk, most a 7. emeleten. igazából nem volt sok kedvem lemenni, de vasilis meggyőzött, hogy menjünk le, mert van egy üveg bora amit meg akar inni. ok, lementünk. a party nem volt túl nagy, sem túl hangos, de a bajuszos security guy megint…..
140 nap Prága report aus münchen 2010.03.08 16:37:00
megérkeztem münchenből. ha egy szóval kéne jellemezni azt mondanám: awesome!az indulás nem volt éppen probléma mentes. Bennyvel megbeszéltük, hogy veszünk pár doboz sört az útra. elmentünk a boltba, ahol rossz sorba álltunk, mert a pénztáros kicsit fura volt: magában beszélt,…..
140 nap Prága casanova 2010.02.21 14:16:00
- so are you a casanova?tegnap muszáj volt elmennünk bulizni, hogy visszatérjünk az életbe. hatan nekiindultunk, hogy felfedezzünk pár jó helyet a városban, találtunk is néhányat. annabár, a kis kocsma és egy helyet, ahol hermelin sajtot ettünk paprikával -  nagyon finom volt!…..
140 nap Prága a rossz sör 2010.02.16 18:45:00
soha nem gondoltam volna, hogy ez elő fog fardulni, de sajnos igen. létezik igazán kegyetlenül ergya cseh sör. a neve dragonu, mi csak sógunnak hívtuk. nem vertünk venni belőle csak egy üveggel, túl olcsó volt ahhoz, hogy jó legyen, kb 6 korona. annyira rossz volt, hogy kiöntöttük.…..
Egyenlőre ennél nem sokkal többet tudunk csehül, de köszöntünk mindenkit, aki ide tévedt. Hogy mit találhatsz itt? Azt még mi sem tudjuk… Ezért indulunk útnak!:DNemsokára útnak indulnuk és reméljük ezzel együtt ujjaink alatt füstölgő klaviatúránk megtölti élettel ezt…..