Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HomérPAPA

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Barnabás egy új notebookért fizetett, de használtat kapott. És ezek után még neki kellett hosszasan szívóznia az Electro Worldben, hogy cseréljék le egy olyanra amit még nem használtak a kollégák. A sztori tavaly december 19-én kezdődött. Hosszas megfontolások, keresgélés,…..
HomérPAPA 2010.02.04 13:06:56
@apuc: Akkor hol? jártam (majdnem) pont ugyanígy, vagy rosszabbul, a kimondottan notebookokkal foglalkozó üzletben is! (ájj de behírdetném melyik cég) Ott is megpróbálkoznak ugyanezzel, nyugi!-fél éves történet- lehet, hogy korábban ez szintén nem volt jellemző.
És szerintem a hosszas keresgélés is vezethet EW-be, ez is az átverés része! A nem renew és/vagy használt stb. kategória van azon az áron...
A. levelét nem azért posztolom be, mert olyan különleges esetet tárna a Homár olvasói elé. Az üzenet lényege annyiban összefoglalható, hogy a magyar divatüzletekben nem ritka a bunkó eladó. A. stílusa azonban önmagában is élvezetessé varázsolja a rövid füstölgést, a…..
HomérPAPA 2010.02.01 11:08:28
@idelle: Dehogy. Ebben teljesen igazad van! Csak az anyagi dolgok belekeverését tartom ilyen szempontból feleslegesnek, főleg párhuzamba állítani az illető szellemi szintjével.
Plusz akkor a te olvasatodban én is pláza akármi vagyok mert azt a típusú göncöt amire legutóbb szükségem volt már csak ott ilyen helyen lehet beszerezni, ill. külföldön ?? :)
HomérPAPA 2010.02.01 11:43:39
@facsipesz: :) és az indokolja szerinted?
ez csak eladó függő dolog, mivel a vevőnek mindig igaza van. neked jutott a jobb :) van ilyen
HomérPAPA 2010.02.02 12:24:55
@magyarno1023: Szia! Meséld már el hogy jön az alapvető eladói magatartáshoz az egó és az anyagiak? az ingatlanos sem vág pofákat mikor elad pl. egy 100milliós házat és ő csak alig keres rajta. vagy él havi 100ezerből míg aki a házat vette mondjuk vígan 2millióból, vagy kit érdekel mennyiből.tehát te mint eladó, azért lennél bunkó a vevővel mert csóró vagy? mert ezt állítod. érdekes... ilyen elven majd a szebb házak elől sem fogja a kukás elvinni a szemetet,irígyséből. Komolyan ne viccelj már!