Regisztráció Blogot indítok
Adatok
carlitos

369 bejegyzést írt és 121 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombat éjjel Rio de Janeiróban a brazil Fluminense és az argentin Boca Juniors labdarúgócsapata csapott össze az első számú dél-amerikai nemzetközi kupasorozat, a Libertadores-kupa 2023-as döntőjében. Hosszabbítás után a Fluminense győzött 2-1-re.   A Boca Juniors a hetedik, a Fluminense az első…..
A Boca Juniors és a Palmeiras csörtéjében mindkét találkozó döntetlenre végződött. A Buenos Aires-i gól nélküli remi után Sao Paulóban 1-1-re végeztek a csapatok, Edinson Cavani vezető találata után a Boca Marcos Rojo kiállításával tíz emberre fogyatkozott, a brazilok Joaquin Piquerez bombagóljával…..
Sergio Romero volt a meccs hőse a Boca Juniorsban, a kapus két büntetőt hárított, így csapata bejutott a Copa Libertadores elődöntőjébe a Racing Club ellen! Óriási párharc volt a Gago féle riválissal szemben, ami újra döntetlennel végződött a Romero büntetős hőstett előtt. A Manchester United…..
A Xeneize büntetőkkel legyőzte a Nacionalt a La Bombonera-ban, és még mindig életben van a Conmebol-tornán, miközben Edinson Cavani kezdőként bemutatkozott! Így történt, hogy 'Pipa' Dario Benedetto a kispadra ült, hogy a 'Matador' már az elejétől fogva "tűzben edződjön"! Bár debütáló mérkőzésén nem…..
Boca Juniors blog BOCA nyúzzz! 2023.08.08 12:04:13
A Boca Juniors kiélezett küzdelemben gól nélküli döntetlent játszott a Libertadores-kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén az uruguayi Nacional vendégeként.  Marcos Rojóval a fedélzeten, de egyelőre még Edinson Cavani nélkül játszott a Boca. Az uruguayi Matador befejezte európai…..
A Boca Juniors 1-0-ra legyőzte a chilei Colo Colót a La Bombonerában a 2023-as Copa Libertadores csoportkörének 5. játéknapján. A Xeneizes a csoportkör vége előtt már bebiztosította helyét a nyolcaddöntőben, és nagyon közel áll az F csoport megnyeréséhez. A mérkőzés tempóját a Boca Juniors…..
A River 1-0-ra verte a Bocát a Monumentalban, Miguel Ángel Borja 93. percébn lőtt büntetőjével! Az utolsó percekben verekedés tört ki a játékosok között, amely több percre megbénította a játékot, és a játékvezető 7 piros lapot mutatott fel, 3-at Rivernek és 4-et Bocának.   A River oldalán:…..
Vasárnap éjszaka rendezték az argentin szuperkupa döntőt semleges helyszínen, amit a Boca és a Racing vívott egymással! A Boca az aktuális bajnok, a Racing pedig az idei argentin kupa győztese! A Boca számára jól indult a meccs, már a 18. percben megszerezték a vezetést, de a Racing négy perccel…..
A pontvadászatban vasárnap rendezték az utolsó, 27. fordulót, melyet megelőzően egyetlen pont választotta el a Boca Juniorst és a második Racing Clubot. A játéknap rendkívüli izgalmakat tartogatott, ugyanis a Boca Juniors hiába érezhette magát bajnoknak az Independeiente elleni rangadó hajrájára…..
Gol: Darío Benedetto     Gyenge játék, és nem nagy reklám az argentin szuper rangadónak amit Dario Benedetto fejese döntött el egy olyan meccsen, amelyen egyik fél sem érdemelte meg a győzelmet. Tíz sárga lap és egy piros a végén amit Rojo kapott magas lábbal elkövetett szabálytalansága…..
Juan Manuel García és Willer Ditta góljaival a leprások elvették a Boca 15 meccses veretlen sorozatát Hugo Ibarra csapatától, amely továbbra is éllovas, igaz 1 ponttal a Racing előtt. A Boca Juniors elszalasztott egy nagy lehetőséget, hogy még közelebb kerüljön a Profi labdarúgó-liga cím…..
Mindkét csapatot a saját öltözőjébe küldték, miközben a tömeg egy része kereste a módját, hogy elkerülje a könnygázt.   A La Plata-i Juan Carmelo Zerillo Stadion minden érintett számára rémálommá vált, amikor a Gimnasia La Plata az argentin bajnokságban a Boca Juniorst fogadta. (október 7) Az…..
Tizenegyespárbajban a Timão legyőzte a Xeneizeéket és bejutott a negyeddöntőbe!   A mérkőzés előtt a boca szurkolói tűzijátékkal és petárdákkal bombázták a Corinthians játékosainak szállását. A hazai pályán játszó dzsenovaiak a visszavágón már fél óra után megszerezhették volna a vezetést, de…..
Xeneize 0-0-s döntetlent játszott a Corinthians ellen Brazíliában: Rossi hárított egy tizenegyest, Battaglia csapatának pedig egyértelmű esélyei voltak a győzelemre a meglehetősen durva összecsapáson. A Corinthians és a Boca taktikai felépítésükben, sőt játékosaik jellemzőiben is hasonlóak. Nem kis…..
Carlitos az Argentine TV-nek adott nyilatkozatában beszélt visszavonulásáról, amelynek egyik legfőbb okaként nevelőapjának halálát említette. “Megerősítem, hogy visszavonultam. Abbahagytam a játékot, mert elvesztettem a legnagyobb rajongómat és egyben a motivációmat is. Mostantól élvezem az életet,…..
Boca Juniors 1-0-ra legyőzte a Deportivo-t a Copa Libertadores csoportkörének utolsó fordulójában!   A Copa Libertadores E-csoportját némi szerencsével ezzel megnyerte és a következő szakaszra kvalifikálta magát!   A Corinthians és az Always Ready közötti döntetlen után a Boca 10 ponttal végzett…..
Az argentin bajnokság idei első, Copa de la Liga Profesional elnevezésű sorozatában vasárnap rendezték a rájátszás döntőjét a Boca Juniors és a meglepetéscsapat Tigre között.  Az elmúlt hetekben egyre jobban magára találó Boca Juniors gárdája a Defensa y Justicia és a veretlen Racing…..
A találkozót az Estadio Alberto J. Armando-ban tartották Buenos Airesben. A mérkőzés első góljára egy kicsit várni kellett az amúgy 'langyos' meccskezdés után a 16. percben Du Queiroz talált be, Gustavo Raul által került gólhelyzetbe.  A Boca 3 perccel az első félidő vége előtt egyenlített, Dario…..
Battaglia csapata nem rúgott kapura a 90' során, de a büntetőpárbajt megnyerte, és döntős! (ellenfele a Tigre lesz, aki szintén tizenegyes párbajban múlta felül az Argentinost)   Nem biztos, hogy a Boca 0-0-s eredményre törekedett, de azt tudta, hogy jó rúgói vannak, és remek kapusa - Rossi - aki…..
A kolumbiai támadó, Sebastian Villa második félidei találatával a Boca 1-0-ra győzött idegenben a rivális River ellen az argentin bajnokság vasárnapján. Villa kihasználta Leandro Gonzalez egy pillanatnyi habozását, és megkerülte a kapust, Franco Armanit és az üres kapuba vágta a labdát! Agustín…..
A bombonérában alkalmatlan pályán: https://www.facebook.com/TNTSportsAR/videos/490047205971203 nem sikerült győznünk a nyitó fordulóban! Nemrég cserélték a vízelvezető rendszert, azt mondják azért ilyen!  El Pipa gólja:..
Úgy néz ki megoldódik a csatárgondja az átalakulóban lévő Boca Juniors csapatának, mivel befejezte a nem túl sikeresnek mondható "európai túrnéját" Dario Benedetto. Az argentin bajnokság (Liga Profesional) legutóbbi kiírásában csak a negyedik helyen végző Boca Juniors együttese egy ismerős rutinos…..
Luis Advínculával az élen, tizenegyesekkel 5-4-re legyőzte a Tallerest a Sole Mother of Cities Stadionban!   A perui Luis Advínculával kezdő Boca Juniorsnak (Carlos Zambrano nem szerepelt) ez volt a negyedik megkoronázása az Argentin Kupában és egyben az új edző, Sebastián Battaglia első címe…..
A Boca-Newell's mérkőzést a hatalmas esőzés és a pályán álló víz miatt elhalasztották holnapra. Boca Juniors kezdője: Rossi; Advincula, Zambrano, Rojo, Fabra; Almendra, Campuzano, Ramírez; Cardona; Vázquez, Villa. River Plate csapatának 2021-es idénybeli fölényéről mindent elmond, hogy a mindig…..