Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nojelka

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mondanám, hogy Mága Zoltán a giccstengerért eladta lelkét az ördögnek, ha nem lenne az egész ilyen iszonyúan röhejes. De bevallom töredelmesen, ahányszor erre a képre nézek ...  ...újra ás újra elkap a fullasztó hahota, és ez nem kizárólag a vitézi rend saskabarét…..
hogyvolt VV5 - 1X154 2012.02.18 22:25:00
Nem is tudom, hogy kezdjem, tényleg. Kétségbeesetten próbálok kapaszkodót találni, de még VV Kazal Éva nyikhajgecizése - szegény Jerzsi, kellett neki keresni az elektromos cigarettát, azóta is bánja, mint a kutya, aki hatot kölykezett - se ér fel a sajtreszelős cirkusszal, sőt.…..
Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos tegnap felizgatta magát, és nem sok választotta el attól, hogy saját fogaival tépje fel a sokat kérdező riporter nyaki verőereit, és a vérében fürödve hörögje a parlament folyosóján: OSZKÓ PÉTER MIT KERES A WIZERBEN??? Videó itt,…..
nojelka 2012.02.15 09:06:17
@Dr. csaknézek...:
Biztosan hallottad, hogy 3 ezreket fizettek tavaly március 15.-én azoknak akik ott tapsikolták a nemzetmentő miniszterelnököt. No meg az is bizonyos, hogy a kormány mellett tüntető "külhoni" honfitársaink is pénzért jöttek tapsikolni, tüntetni. Ezekről mind hírt adtak a médiumok.
Sok van a fideszes kormány rovásán: nekem ami nagyon fáj az, hogy a megtakaritott nyugdíjpénztári pénzemet lenyúlták, ellopták sokszázezer /millió/honfitársaméval együtt.
Ez csak a jéghegy csúcsa,mert ezek mindent ellopnak. Ilyen undorító társaság még nem volt kormányon.
nojelka 2012.02.15 09:07:45
@Dr. csaknézek...:
Pokornyi azóta elviselhetőbb a többi fideszesnél mióta kiderült, hogy az apukája az előző rendszer besugója volt.
nojelka 2012.02.15 09:42:49
@Dr. csaknézek...:
A szülők hibájáért a gyermek nem felel.
Viszont akkor Pokornyinak sem kellett volna pocskondiázni, komcsizni azokat, akik nem a fidesz padsorokban ülnek.
Imádja Orbán Viktort, és közben azt gondolja, hogy jobb lenne, ha Európa visszavenne, hiszen itt arcoskodnak nekünk, miközben náluk verik a négereket? Ha azt hallja, "külföldi", rögtön az jut eszébe, hogy "holdudvar, szoknya, kettős mérce"? Önnek sosem…..
hogyvolt VV5 - 1X146 - 148 2012.02.12 13:55:00
Hát őszintén örülök, hogy a homlokos pina így megmozgatta a T. Kommentelők fantáziáját, igyekszem a mai posztban is megajándékozni valamivel a nagyérdeműt, egyelőre semmi nem jutott eszembe. Köszönöm szépen az élénk érdeklődést, igen, még mindig, nem, még nem rojtos, iszom…..
nojelka 2012.02.12 16:11:14
@JOKKA21: Remélem Kinga hazamegy, Serinek kell megnyerni a játékot, mivel ő sokkal műveltebb.
nojelka 2012.02.12 16:15:54
@penelope garcia: igazad van.
Vesszőfutás. Ez az egy szó jutott eszembe Navracsics Tibor tegnapi brüsszeli lebőgését nézve. Magyarország elsőszámú Pótviktorának sikerült a retorikai bravúr, bekormányozta magát a sarokba, és onnan szipogta: néni kérem, genyózni nem ér!A példát látva nyugodtan…..
Tegnap délután még úgy gondoltam ma írok valamit a szombati tüntetésekről. Végülis vicces volt ahogy a Jobbik az össznépi mozgósítás után, minden leányvállalatával együtt 2500 embert tudott összeszedni az utca visszafoglalására és az Unióból való kilépésért…..
Az a szép a kampányban, hogy amikor azt hinnénk, ennél undorítóbb szintre már nem lehet lemenni, csak sikerül valakinek. Most épp Mesterházy rakott rá egy lapáttal, ezzel az MSZP visszavette a vezetést a ki tud többet ígérgetni a nyugdíjasoknak minden alap…..
nojelka 2010.02.01 07:45:02
@nehülyéskedj: Mit bolsizol?
Családomban érezték a nagyszüleim, hogy nem kapták meg a rendeletben előírt nyugdíjemelést. Arról beszél inkább, hogy a "vezéretek" mit utalt ki a családjának?? "csak ne mi nyerjük a legtöbbet"...Az apukájának ki adta oda az egyik legjövedelmezőbb bányát ? Ki intézte el, hogy csak az apuka szállithatott a vasműbe?? ki tette tönkre az apuka ellenfelét?? hát erre is gondolj. Ja.. meg az apuka jó kommunista volt, de a többi pusztuljon?? meg a fideszben helyet foglaló, hatalmat megkaparintó kommunisták jó kommunisták voltak, de a többiek tünjenek el???
Gondold végig ezeket is.
nojelka 2010.02.01 12:02:59
@NightLord: Ezek vagytok ti, nem bírjátok a kritikát, s ilyenkor illetlen szövegeket, "szerencsétlen" titulusokat írtok. Igen még a Horn idejében az Országgyülés hozott rendeletet semmisitette meg a zorbán
nojelka 2010.02.01 12:08:16
@NightLord: Ha nem lett volna igaz amig a Kende leírt a könyvében, akkor a Viktorotok azonnal perelt volna. Hát nem perelte be sem Kendét, sem senki mást a könyvekben megjelentekért, mert mind igaz amit írtak.