Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tomcat14

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Cascóra mehet? 2010.10.04 14:12:00
Reggel fővárosunk felé hatoltam éppen, mikor a rádió bemondta a Nap Autóshírét:Félmilliárdos autót tört össze egy német az autópályánBerlin, 2010. október 4., hétfő (MTI) - Egy közel félmilliárd forint értékű szupersportkocsit tört össze Németországban egy autós, aki…..
Tomcat14 2010.10.05 11:14:53
@HAJRÁ NÉMETEK:
Ismerek 4 db béemvést, ebból 2-t barátomnak nevezek, a másik kettőnek semmi agya nincs. Utóbbi 2 az, aki "nagy béemvé rajongó", arcolnak a szarjukkal, amennyire csak lehet, pedig felesleges. A másik kettő teljesen normális ember, nem hord béemvés nyakláncot, nem ez a fő témája a beszélgetéseiknek, hogy béemvé... Ma egy X-5 udvarias volt velem, nyilván ő sem ilyen nyakláncos volt... Úgy látom pl Te is azok közé tartozol, aki miatt kialakult egy bizonyos kép a bajor márka felhasználóiról.
Ja, és mielőtt legközelebb hülyeségeket beszélsz:
www.youtube.com/watch?v=DRrRfJsj3fk
www.fastestlaps.com/track1.html
Tomcat14 2010.10.05 11:36:29
@Tomcat14:
Illetve a hivatalos link:
www.bbc.co.uk/topgear/show/powerlaps.shtml
A pálya elég kanyart tartalmaz, és hol is van rajta az M3?
Minek eleve megkísérelni összehasonlítani? Olyannyira különböző a kettő célja, ára mindene, hogy ettől nagyobb kontrasztot nehéz lenne találni. Akkor már mondhatjuk azt is, hogy a Veyron sz@r, mer csak 2 személyes, a gyári M3 meg 5 (vagy 4, nem tudom), vagy hogy az M3 szar, mer a Kispoláknak kisebb a fordulóköre. Sőt, akkor az én autóm is sz@rabb, mint öcsémé, mert az övé 1.6 szívódízel, és kevesebbet eszik, mint az enyém...
A Veyron egy elképesztő autó, hihetetlen képességekkel, és még hihetetlenebb árképzéssel. Ezt nem lehetetlen vitatni, csak felesleges! Szerintem! Most lehet szidalmazni...
Belsőség Rendszámot a bringára! 2010.08.11 10:45:54
Miből derül, hogy kié a szajré? Meg ki jött nekem? És ki fog kártalanítani? Ki ütötte el a babakocsis feleségemet? Hát a rendszám! Vélemények az azonos című írásunkról...
Tomcat14 2010.08.12 12:36:45
@GG81: Statisztikai adatok szerint Magyarországon átlagosan 1,3 ember ül egy autóban. Ez a hírekben volt, nem én találtam ki. Nemmelesleg, amikor csak tehetem, bicajjal járok, mert olcsóbb, egészségesebb. Most Baján is, korábban bp-n is. XIV. Fogarasi út 78. - XII. Böszörményi út 12. kb 35-40 perc. Gyorsabban, mint metróval, az autót meg tudod, ha nincs forgalom 15 perc, ha van, ki tudja...
Baja és bp és Gödöllő között nyilván autóval fogok menni. De ugatás helyett mindenki gondolja végig már! Ha dög vagy bicajozni, vagy akkorát mész, vagy olyan a követelmény a munkaruházatodra, hogy nem megy, nincs gond, járj autóval, csak figyelj másokra, és ne ugassál a bicajosra, hogy köcsög, mer nem a bicajtól lesz az.
Ha meg bicajozol, akkor ISMERD a szabályokat, és úgy menj, hogy ne hozd az autóst hülye helyzetbe, mert ha épp akkor csípte meg egy darázs, vagy bármi miatt nem figyelt, akkor TE megdöglesz, és már az sem segít, hogy őt meg megcincálják. És ne ugassál, hogy köcsög autós, mer nem biztos, hogy csak azér autózik, mer dög bicajozni, lehet, h más oka van rá!
Ha villanybicajos mamika vagy: ha már nem szolgál úgy az egészsége, akkor tessék már otthon maradni! Ha tekerni nem bír, akkor a reflex hogy is vannak?! Kresz tudás? Táblák ismerete? Hm? Saját nagymamám is le lett tiltva, pl a csúcsára állított egyenlő oldalú háromszög nem ismerete miatt! Tisztelet a kivételnek persze.
Ha meg hangos kipufogós robogós vagy, akkor fordulj fel! Mindenkit idegesítesz! Nem tudsz normálisan közlekedni, hát inkább ne tedd! Mentek a haverokkal motorozni?! MOTOROZNI?! Pfff... Zümmögjetek lakott területen kívül, vagy anyátok ablaka alatt, hátha pofánver, és nem ad több benzinpénzt.
Kéne kérni a megfelelő hivatalt, h a FAG szó mostmár ne (csak) a csopperesekre vonatkozzon, hanem a rotyogósokra is!
Tomcat14 2010.08.12 12:45:13
@Hilux94: A kurva anyádat Neked!
Tomcat14 2010.08.12 13:27:53
@Hilux94: Neked van egy meggyőződésed, meg egy kialakult véleményed, amit általánosítsz, nem épp kedves stílusban, teszed ezt azért, mert... a Te dolgod.
Én, amikor csak tudok, bicajozom, mer úgy gondolom, hogy az nekem fasza. Ez meg az én dolgom. Tekintve, hogy TE nem tudsz meggyőzni arról, hogy a városban 8 litert zabáló autómmal feleslegesen járjak jó időben is, és ezért még bűnözőnek is tartsam magam, én pedig nem foglak meggyőzni arról, hogy annak ellenére, hogy sok éve, több ezer megtett kilométer alatt sem csaptam el sem a fasz cikkíró, sem mások tükrét, anyját, lányát, feleségét, tehát jogosan nem tartom magam bűnözőnek! Elfogult vagy, nyilván én is, inkább ne kommentelj ide többet, és én sem teszem! Anyázásért elnézést kérek! Nyilván nem a mutter kényszerített, h ide írj bármit is!
Felelősségteljes apuka miatt rökönyödött meg ma Renegade, valószínűleg még annál is jobban, mint amennyire én, vagy bárki más tette vagy teszi majd, miután elolvasta a lenti sztorit. Az ilyen ember helyből elmebeteg, vagy csak a hótól hülyült meg? Fél órával ezelőtt (azaz…..