Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boribonmackó

0 bejegyzést írt és 102 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Velneszke ki van borulva, mert 20 perc fürdőzésért 13900 forintot fizetett a siófoki Azúr fürdőben. Azért volt csak 20 perc, mert Velneszke családjával együtt felháborodottan távozott, amikor kiderült számára, hogy a gyerekmedencébe nem mehetnek be a felnőttek, neki meg csak…..
Egészen ijesztő dolgot írt meg nekünk Yappyapp, méghozzá azt, hogy ha az ember az Auchanban vesz egy értékesebb műszaki cikket - ő például LCD tévét - akkor hiába hiszi azt, hogy van normális, plusz ha rendelt mellé, akkor úgynevezett Auchan-garanciája is, valójában jól meg van…..
Vagy egy mohó kétfülű? Esetleg egy telhetetlen egyfülű férfi? Ki tudja, Sanyinak mindenesetre 3 pár fülbevalójából 2 pár eltünt a Postán. Óriási meglepetés, ugye? A sztori - sajnos - hétköznapi, viszont ebből a levélből tanultam meg a fülgő szót, amit, bevallom, soha…..
boribonmackó 2009.05.21 08:51:38
Az Externetnél tisztában vannak vele, hogy rohanó világunkban egy adatgyűjtő email könnyedén elsikkadhat, spam közé keveredhet, netalán nem válaszolnak rá, úgyhogy biztos, ami biztos alapon Forest teljes internetforgalmát megbénították, amíg nem válaszolt az…..
boribonmackó 2009.04.30 09:17:29
T. a lenti levelet a Tigáznak küldte, miután megjelentek nála a szerelők, hogy kikapcsolják a gázt. A becsült számlájukra ugyanis hiába kért részletfizetést az ügyfélszolgálat jóváhagyásával, most kiderült, nekik olyat nem is lehet. Holnap reggel jönnek kikapcsolni a gázt…..
boribonmackó 2009.04.30 09:09:15
Györgyi a Fővárosi Közterület Fenntartó Vállalatnak küldte meg az alábbi panaszos levelét, de inkább a Főkert Zrt-nek kellene, hiszen a Margitsziget, mint kiemelt zöldterület fenntartása és fejlesztése az ő feladatuk. Lenne. A poszt olvasása előtt ajánljuk az Index cikkét a…..
Az alábbi levelet elolvasva olyan érzésünk volt, mintha az OTP mindent elkövetne, csak hogy ne kelljen áruhitelt adnia. Mojzsa főnöke egyben rokona is, ezért minden előzetes figyelmeztetés nélkül elutasították hitelkérelmét. Szeretném veled megosztani az összetűzésemet az OTP…..
boribonmackó 2009.02.06 11:44:12
@Lélé: Banki gyakorlat ha az alkalmazott és a munkáltató között rokoni kapcsolat fellelhető akkor kérhet APEH jövedelem igazolást.
Az OTP rendszere sajnos úgy van kitalálva ha hitel igényléssel valami probléma van akkor azt elutasítják.
Újra lehet küldeni ha modosítod.
Ha tudsz APEH jövedelme ig.,vinni akkor az igénylésedet újraküldik és lehet, hogy megkapod.
boribonmackó 2009.02.06 12:08:29
@elwood:
"Inkább megtakarításra kell törekedni"

Na ez szürreális..
Táborozó Homárok figyelem, most érdemes a kiprintelt weboldalt lobogtatva akciós kedvezményt érvényesíteni az ismert outdoor boltban. Worluk kolléga küldte a linket, ami minden szabadban teázgatni vágyó fogyasztó pénztárcáját megdobogtatja.  ..
boribonmackó 2009.01.26 11:57:37
boribonmackó 2009.01.26 11:58:54
boribonmackó 2009.01.26 12:02:01
@megélhetési sünöző - kinEmondDeztanevEt: ez blabla, egyértelmű :-DDD
A MIO GPS szoftvere már több, mint egy éve nem frissíthető. GPS szakértő ismerősünk szerint az ok pusztán annyi, hogy a MIO összebalhézott a szoftvert biztosító LCP-vel, így utóbbi nem biztosítja a további frissítéseket, a felhasználók meg ismeretlen körforgalmakba és hidakba…..
Kevés jobb hír van annál, mint amikor valakit érdemeiért kitüntetnek. Jelen esetben az a pécsi város és polgármestere, Tasnádi Péter kapta meg a Fesztiváltámogató Önkormányzatnak járó díjat a Márta István vezette Magyar Fesztivál Szövetségtől, amelyik az utóbbi másfél…..
"Volt egyszer egy anyuka, úgy hívták, hogy Marika". Az ember elnémul, aztán pironkodva folytatja a konzumálást. Olyan agyzsibbadást, mint amit Axa érzett a versbe szedett babaszemvizsgála-reklám olvastán, a Földön szerintem egyedül én szoktam tapasztalni, amikor kinyitom a…..
boribonmackó 2008.12.02 10:34:44
Timi megtalálta a fogyókúrás, illetve ultraliberális nők álmát, a bármivel, így akár semmivel is megtölthető gombócot. Túlsúlyos ügyfelek is megehetnek belőle napi egyet, fatalisták 2-3 darabot is. Íme Timi levele: Fogyókúrám első napján én nem normális, lánykáimnak…..
boribonmackó 2008.07.16 15:05:00
Hihetetlen, de vannak olyanok, akik a Balaton iszapossága miatt is képesek reklamálni. Bea Keszthelyen próbált nyaralni, de úgy tapasztalták, hogy kamu volt a négy csillag, vagy nagyon régen kaphatta a Hotel Kakadu, mert poszt-apokaliptikus látvány tárult a szemük elé, amerre csak…..
boribonmackó 2008.07.10 16:07:42
Gondolhatják, hogy igazán tapasztalt tízlábúak vagyunk, de összefirkált rántotthússal még sosem akadtunk össze karrierünk során. Geffry kollégái rendelték, mármint nem kérték kifejezetten a feliratot, de jött vele. Viszont ki tudja kisasolni, hogy mi van ráírva? A mi kocsányos…..
boribonmackó 2008.06.19 14:25:35
Belsőség Compton City light 2008.05.27 11:16:00
Említettem már, hogy visszatérünk a W124-eshez, amit a Yetro-túrán láttunk. Íme: És az autó Carstyling lapja. Nézzük, nézzük, hümmögünk. Este halványan derengenenk a flaszteron a "broda" neon küszöbfényei, csillan a Dotz felni, feszülnek a gumihordók rajta.…..
boribonmackó 2008.05.27 16:03:40
boribonmackó 2008.05.27 16:40:17
A backdoor üzenetek robbanásszerű fejlődésének köszönhetően már nem csak a kirakatokban, hanem lépcsőházban, parkolóban vagy akár Hűvösvölgyben az erőben is találkozhatunk váratlan üzenetekkel. Olcsó árak, szép környezet, mi kell még?  * * * A mellékelt képet a…..
Na és akkor mit művel a gyomrunkkal? - teszi föl a kérdést Kovács Miklós pécsi Homár-olvasó, aki egy gyerekbulin megmaradt szendvicseire borított fóliát. Ami pár helyen egyszerűen kiégett másnap reggelre. Bár mi egy emberi gyomortól sokkal többet várunk, mint egy…..
Balázs állítja: története nem urban legend, nem kitaláció, felmenője valóban visszakapta a Magyar Posta győri fiókjában nemrég örökre elveszettnek hitt 8000 forintját. Egy történet, ami teli van becsületes emberekkel. Ősöm még ahhoz a generációhoz tartozik, aki pénzforgalom…..
Pat Bateman egyik reggel arra lett figyelmes, hogy az autómosója hatalmas büdösbogárrá változott. Neki legalábbis pont 2000 forinttal számoltak fel többet, mint amit a megrendelőre felvéstek, és esélyes, hogy nem véletlenül és nem először csúszott meg a tolluk: A Darvas Carwash autómosó lehúzásával…..
Egy idő után már nem annyira vicces, ahogy az emberek figyelmét a paraszt ellenőrökkel tereli a főváros elsőszámú pártfinanszírozó intézménye, de azért nehéz ellenállni a ilyen sztorik posztolásának.G.E-t annak ellenére büntették meg, hogy bérlete volt, igaz diákként…..
boribonmackó 2008.04.02 15:30:28
A Homár nem érti, miért akar valaki egyáltalán lemenni a Jam Pubba, de a jelenséggel már találkozott, amikor egy ismerőst kellett volna kimenteni onnan, és a manőver csak pólóra vetkőzve jöhetett volna létre a melegítőfelső miatt. Gergő ismerősét egy sportcipő miatt nem…..
"Mi lehetne magyarosabb, mint egy paprikapálinka? Egy magyaros lehúzás esetleg?" - írja László, mi meg boldogok vagyunk, hogy az olvasók tömörebben meg tudják ragadni a lényeget, mint a legtöbb újságíró. Egyik kedvenc hipermarketünk új, mélyebb és magyarabb jelentést…..
Mindig is szerettétek volna tudni, milyen az, ha egy újonnan induló, B-ligás sztárokkal feltöltött tévécsatorna izomból elkezdi promózni magát, ugye? Lehet ugye szórólapozni, meg óriásplakátozni, interjúkat vásárolni színes hetilapoknál, de az igazi mégiscsak ez: Csak itt,…..
boribonmackó 2007.12.12 14:28:09
Két érdekes autóvásárlási kísérletet figyelhetnek meg alábbiakban. Mindkét levélírónk az AAA Autócentrumnál próbálkozott, az első versenyző be is fizetett egy Astrára, a másikuk megúszta nézelődéssel: Pénteken sikerült vásárolnom az AAA Autócentrum Kft-nél egy 1996.…..