Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gumimacsek

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Piroslap Orbán és az aranyhal 2010.07.30 17:08:00
A 20 éve gödöllői polgármester Gémesi Györggyel sokáig kellett helyi népszerűsége miatt  a Fidesznek, aki 98 óta mindig megállapodott vele. Most viszont, hogy eljött az Új többség és az Együttműködési Rendszer, már saját jelöltet indítanak. Semmilyen konkrét ok nincs,…..
Michael Knight Jöttmentalisták 2010.07.19 20:21:00
Amikor lecseng a forradalmi láz, amikor minden népnyúzó feje már a porba hullott, amikor az előző rendszer kiszolgálóit mind elűzték és a plebs is kiünnepelhette magát, akkor jön az a rész, hogy most akkor kormányozni kellene. Meg felépíteni egy működőképes rendszert.…..
gumimacsek 2010.07.20 08:45:40
@stars7726: nem, ez még nem az igazi tragédia...
az majd ősszel jön, amikor a megvezetett birkák tömege odaadja nekik játszótérül az önkormányzatokat is :-(
Nem szeretem a kormányprogramokat. Olyankor születnek, ráadásul a kormányalakítás ezer más teendője mellett általában kutyafuttában, amikor a győztes még nem ülhetett be a székébe, legfeljebb céljai és szándékai vannak, de igazán körülnézni még nem tudott. Ebből…..
Az elmúlt napokban a kétharmados parlamenti többséggel rendelkező FIDESZ-KDNP szövetség minden korábbi tempót meghaladva kezdett neki a jogalkotási munkának. Hagyjuk most, hogy a jogalkotási munka dandárját a legtöbb demokratikus országban általában igazságügy-minisztériumok képzett kodifikátorai…..
gumimacsek 2010.05.20 14:29:52
@krampam: pont fordítva: ez minden, csak nem ténykérdés
ez egy hiedelem, amit mindenki éljen magában, de ne nyomja a másik arcába
másnak más hiedelmei vannak, ennyi...
Baku, a négyhetes bébitapír egy dél-karolinai állatkertben lakik, és most fedezi fel először a külvilág izgalmait. Most 9 kiló, de felnőttként akár 230 kilósra is hízhat majd. Egy hónaposan harminc centi magas és hatvan centi hosszú és csíkos, hogy jól elbújhasson a vadonban a…..
gumimacsek 2010.05.19 15:15:54
@mikénehavóna: már ezért megérte ideklikkelni, a tapírka ráadás :-)))))
Kisregény hosszúságú, de pompásan megírt, a feszültséget mesterien adagoló, néhol humortól csillogó levelet kaptunk Évától, aki egy külföldi nyelvtanfolyamokat közvetítő cég ügyvezetője, és egy felejthetetlennek szánt római hétvégével lepte meg a szüleit 70. és 75.…..
Varánusz Nem szeretem a focit 2010.05.12 16:11:00
Más pedig szereti, nincs ebben semmi különös, miért ne lehetne bárki rajongója egy szerintem infantilis játéknak, ahol 22 felnőtt ember egy kis bőrbigyót vagy épp egymást rugdalja a pályán.Orbán Viktor is szereti a focit, ezt nem is rejti véka alá, nincs is önmagában ezzel sem…..
Részlet a 2010-es David di Donatello-díj átadásából (az kb. az olasz Oscar.) ..
Magyaridióta A három boríték 2010.04.20 14:18:00
Régi, de örök érvényű vicc az átkosból!Új igazgatót neveznek ki az állami vállalat élére. Az átadás-ávételkor a kirúgott főnök a következő tanácsot adja utódjának:- Van a páncélszekrényben három sorszámozott boríték. Ha rosszul mennek a dolgok, sorrendben bontsd fel…..
A húsvéti csöndeskedés után beindult a Vatikán pedofil ügyeit firtató gépezet megint.Előbb a belgiumi Brugge püspöke, Roger Vangheluwe vitt be egy gyomrost azt anyaszentegyháznak levelével, amiben bevallotta:"Mielőtt püspök lettem és egy kis idővel azután is, szexuálisan…..
zamat A májon innen és túl 2010.03.25 12:00:00
- Minek ennék belsőséget, amikor hús is van?  - kérdezte a múltkor a pasim, amikor kiböktem, mennyire vonz a britek almával töltött bárányszíve. Bezzeg a dédinél még nem volt ennyi fakszni! Akkor egészben érkezett a konyhába az állat, amit az orrhegyétől az utolsó…..
Egyik ismerősöm 32 éve tanít egy általános iskolában. Múlt héten egy hirtelen a fülébe kiabáló gyerek fejére ütött a naplóval. Eddig ezt nem tette, még soha nem volt fegyelmi büntetése. Tegnap kirúgták. Az igazgató és a jogásza két papírt rakott elé, az egyik fegyelmi…..
Szombat délután óta próbálok valamit írni az MSZP kampánynyitójáról. Pedig készültem: megnéztem a beszédeket, szorgalmasan elolvastam a programot, aztán vasárnap a Naplóban bepillantást kaptam a Mesterházy-család életébe, s végül a pártelnök érveit is meghallgattam a…..
gumimacsek 2010.02.22 09:16:45
@panteon: t..öm tele van a pökhendi fiatalokkal...a nyugdíjasok teremtették meg mindazt, ami lehetővé tette, hogy fiaik, unokáik gondtalanul tanuljanak, és oszthassák az észt
tandíjat bevezetni, tanulmányok idejére a pályakezdőt röghöz kötni, vagy tandíjat egy összegben visszafizetni...
utána lehet menni külföldre munkát vállalni... egyből lenne pénz színvonalasabb oktatásra
gumimacsek 2010.02.22 09:34:34
@panteon: háááát, bármennyire is meglepő, mindent a mai (meg a holnapi) nyugdíjasok teremtettek meg az elmúlt években-évtizedekben, még az őket ezerrel fikázó, és az ő pénzükön tanuló fiatalokat (illetve azok szüleit) is ... :-)))
Dr. David Dosa gerontológus öt éven keresztül figyelte Oszkárt, a fehér-teknőc mintás macskát egy New England-i idősek otthonában.Eleinte a véletlennek tulajdonították, de mára már ötven esetben bebizonyosodott, hogy az egyszerű házi cica pár órával a halál beállta…..
Egy déli-sarki expedíció előtt sok mindenre felkészülnek a kutatók: például mit kell tenni akkor, ha rájuk ront egy jegesmedve, vagy titkos földalatti kutatóbázisra bukkannak, amiben földönkívülieket boncolnak. Leginkább persze azzal foglalkoznak, hogyan ne fagyjanak meg, arra…..
"Kinek adja?!"Anyukámnak muszáj volt válaszolnia az erőszakos fideszes aktivistának.Történt egyszer, hogy a Fidesz felszólította egy kampányban a saját híveit, hogy a választásig viseljék a kokárdájukat. Akkoriban mindenki figyelte a másikat. Kin van, kin nincs. A…..
A macskák már régóta úgy gondolják hogy, okosabbak, mint a kutyák - és most lehet, hogy a gazdáikra is igaz lesz ez; ugyanis a University of Bristol kutatói szerint a macskatulajdonosok okosabbak, mint a kutyatulajdonosok. Azt hiszem, azért óvatosnak kell lenni azzal,…..
zamat Vadkalauz városlakóknak 2010.02.12 11:00:00
Az őzet a hátsó lábainál fogva a húshorogra függesztjük. A könyv megugrik, rémesen zötyög a vonat. A szegycsontot nyakig felhasítjuk, majd a lábszár belső részénél felülről lefelé is felvágjuk a bőrt. A fülkében utazó kislány az ablakra tapadva bámulja az erdőt. A bőrt…..
Érvénytelenül kell szavazni, mert ezzel lehet kifejezni az undort mindentől, ami a politikában van - mondják egyre többen. Helyesen felvetett problémákra adott helytelen válasz. Nem tudom, kire, de menj csak el, és szavazz érvényesen.Értem az érveket. Nekem sem tetszik az, ami most…..
A krav-magások frissen indult blogjáról kértük el ezt a hiánypótló posztot, úgy gondoltuk, mindenképp jobb, ha egy szakértő írását közöljük, mintha mi magunk okoskodnánk össze mindenfélét. A szerző Pintér Márton, G5 fokozatú krav-maga-oktató, amellett jogász. A poszt…..
gumimacsek 2010.02.09 10:05:40
@Plumper: ne dramatizáljuk túl a dolgot...
gázpisztollyal nagyon kell igyekezni, hogy halálos sérülést okozz, ahhoz leginkább agyon kell vele verni az illetőt :-))
megfelelő védekezés, ha CS-el és/vagy paprikával ARCON lövöd a támadót ideálisan 1-3 m-ről kétszer, majd elfutsz a rákba, amíg nem lát a kapszaicintől
gumimacsek 2010.02.09 10:43:26
@Plumper: CS = orto-klór-benzilidén-malonsav-dinitril
amúgy tényleg érdemes átolvasni a gazpisztoly.hu-t, mert sok tévhitet eloszlat6 (pl. a "nagynyomású" gázt)
egy gáztöltény energiája még egy gumigolyót sem képes olyan erővel kilökni, hogy komoly megállító hatása legyen, ezért tárazzák a gumisokat sima mezei riasztóval
Egy valami miatt olvasom rendszeresen Feri blogját, mert időről-időre témát szolgáltat... "Lehet, hogy gyáva miniszterelnökünk lesz?" -teszi fel a kérdést Gyurcsány, legújabb naplóbejegyzésében... Bizony, ezt pont Gyurcsány kérdezi -utalva az esetleges Orbán-Mesterházy…..
gumimacsek 2010.02.08 20:35:55
@dtk74: na végre valaki emléxik a kezdetekre :-)
Ovi és az igazmondás, ugyan már...
w A zemberek alkonya 2010.02.05 06:50:00
  Végre országértékelés, már alig vártam. El kell mondjam, hogy rettentően utálom az egész műfajt, illetve az orbáni feldolgozását. A mintával, az amerikai elnök éves State of the Union-beszámolójával összevetve ordít a provincializmus, a paranoia és a pátosz, minden,…..
gumimacsek 2010.02.05 17:57:00
@mithrandir: Mo-n a zemberek nem miniszterelnököt, hanem pártot választanak, a közt. elnök pedig a választáson nyertes párt vezetőjét (min. elnök-jelöltjét kéri fel kormányalakításra
tehát egy rohadt nagy parasztvakítás volt a fidesz részéről, hogy illegitimmé nyilvánította azt a két min.elnököt
sajnos, ez a nép túl buta ahhoz, hogy kiröhögje őket
beszopunk minden fa**ágot, fityiszt, jobbikot, meg is érdemeljük