Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wolf666

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma írtam egy levelet a Fogyasztóvédelmi Hatóságnak. Természetesen azt nem tudom, hogy ezzel, a Magyarországon meghonosodott gyakorlattal kapcsolatban történik e jogsértés, de az biztos, hogy igazságtalan! Nem véletlen, hogy például Olaszországban egy éves jegy 12 hónapig…..
Újra és újra meggyőződhetünk, hogy a nagy felhajtással kísért "tiszatavi vízeresztés" helyett a horgászok és a halak is sokkal jobban járnának, ha minden maradna az eredeti állapotban. Rövid kis kétnapos kirándulásunk alatt még éppen elcsíptük a normális, magasabb…..
  Az igazat megvallva nem egy pergetős hónap ez az április - hihetnénk, de mindig találni valamit a folyókon, ami megeszi a wobblert. Most a jász volt az, amire kicsit ráfeküdtem, eddig nem nagyon hajkurásztam őket, de megfogadtam, eztán egyik éven sem fogom kihagyni, mert ez is…..
Nos, megoldódni látszik a domolykó, azaz leánykoncér rejtély, mert nagyon úgy fest, hogy egyik sem ezek közül, hanem egy harmadik faj, méghozzá a nyúldomolykó.  "A hal teste előfordulási helyei szerint változó mértékben nyújtott, csaknem kerekded, kis fejjel, és…..
  A horgászat mindig tartogat meglepetéseket, persze nem a műanyag tavakon (ott maximum szita-szájú halakat foghatunk), hanem a vadvizeken.  Tavasszal, Magyarország legtisztább vizű folyóján, a Dráván horgásztunk barátaimmal. Igazából abszolút céltalanul dobáltuk be…..
Másnap nekivágtunk az utolsó szakasznak. Már nagyon elegünk volt a gyaloglásból, sokkal nehezebb ez az út mint amire számítottam. A terep sem lett könnyebb, tocsogós mocsár, fel kell venni a gázlónadrágot. A nehéz zsákok emelgetése a legfárasztóbb, ráadásul rettegek, hogy…..
Szenzációs az idei gumihalas idény a Dunán. Szinte minden nap tartogat valami újat és jó fogásokat. A november a süllők mennyiségével elégített ki, és így december elejére már a méretre sem lehet panaszom. Egyre gyakrabban látogatok mostanában a vízre. Olyan gyakran, hogy ki…..
Nincs kedvem lemenni horgaszni. Osszetort az a kepem, hogy itt ez a csodas viz, szerelmetes Dunam es erintetlenul csak arra var, hogy halait horogra csaljam. Vege az alomvilagnak. A valosag az, hogy csoda minden egyes kifogott hal. Es Te teso, hogy usztad meg a halot? Talan tul pici voltal?…..
                          Találkoztam az elvarázsolt békakirállyal, aki azt mondta, ha nem tűzöm horogra, mint harcsa-csalit, akkor egyrészt nem jelent fel az…..
Fish&Dirt Új pályán 2011.09.23 00:52:00
Későn tudtam ma elindulni szeretett Dunámra, 10 óra volt mire leértem. A Mester akkor már lent volt, és mikor leértem, azonnal szólt is, hogy ne a szokásos helyre menjek, hanem mutat egy új pályát.Frankó kis kövezésre navigált, ahol a magas víz miatt alig két állás volt…..
Szeretem a süllőt. És nem csak fogni, de enni is. Bár halaimat szinte mind visszaengedem, mégis november elején a süllőző időszak kezdetén rendre megvadulok, és a konyhára kezdek termelni, ízlelőbimbóimban érezve a sült hal mennyei zamatát. Az idén eddig az októberi jó…..
Néhány tucat svéd csukával és átáztatott esőruhával a hátunk mögött úgy éreztem ideje egy kicsit feljebb lépni. Ezt nem csak képletesen, és a fogási eredményeket illetően gondolom, hanem szó szerint is, ugyanis a csukás zóna déli területeit kipróbálva az északabbra…..