Regisztráció Blogot indítok
Adatok
innen szép nyerni

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az állami kiadások ellenőrzése, a korrupció felszámolása. Az államhatalmi ágak függetlenségét biztosító és ellenőrző mechanizmusainak módosítása. A közvetlen demokrácia működését elősegítő eszközök megerősítése, és egyszerűsítése. Tisztességes, stabil és…..
innen szép nyerni 2011.06.01 23:18:34
@zerge gorilla: Nem csak a világsajtó, az első napokban maga a spanyol sajtó sem volt hajlandó tudomást venni róla. Utána jött a csúsztatásos szakasz, mikor mindenki bölcsészhippi meg kutyáspunk volt. Aztán mikor a középkorúakról meg idősekről készült képek is elérték a kritikus tömeget, akkor muszáj volt ezt a lemezt is lecserélni. Most éppen a kriminalizálás folyik, lásd múlt pénteki oszlatás (nemtom Mo-n egyáltalán leadta-e hírként valaki), illetve a katalán kormányzó minapi kijelentése, miszerint nem lehet csak úgy a téren tábort ütni, mert (most figyeljetek) az egy NYILVÁNOS tér. Hát rotfl.

Mellesleg nem tudom, mennyire tudjátok, de Párizsban is volt a hétvégén egy 3-4000 fős tüntetés, amit könnygázzal oszlatott szét a zsandarmeri, illetve hogy tegnap néhány tízezer görög tüntető körülzárta a parlament épületét és nem engedte távozni a választott képviselőiket. Bár ezek úgyis csak jelentéktelen kis ügyek, szóra sem érdemesek.
innen szép nyerni 2011.06.02 13:06:18
@zerge gorilla: hát hosszú bejegyzéseket nem vállalok, mert főleg most, hogy még ezekre a tüntetésekre is járok, erősen végessé vált az időm :P viszont nyitottam egy twittert itt: @spforradalom, ha van időm, odadobok pár linket arról, ami éppen történik.
innen szép nyerni 2011.06.02 14:57:59
@zerge gorilla: http://twitter.com/#!/spforradalom
perpill még üres :P
Reggel óta visszafoglalták Barcelona főterét a rendőröktől a Democracia Real Ya aktivistái, a rendszer megváltoztatásért tüntető valódi demokráciát követelő mozgalom tagjai. Őket azért verte ki (szó szerint) a rendőség a térről, mert holnap a Barcelona BL döntött játszik,…..
innen szép nyerni 2011.05.27 23:48:47
@Gyáli úr: elnézést ha félreérthető voltam. A 2006os tüntetések teljesen megalapozottak voltak, de ismerjük el, volt egy hardkór csoport, akit ki lehetett volna spórolni a tüntetésekből, nem hiányoztak volna senkinek. Amit mondani akartam, az az, hogy Barcelonában nem volt a tüntetők részéről erőszak.

Mellesleg nem értem, miért kell mindjárt "zöldségezni" meg "riszti-rasztázni". Gondolom akkor ő is riszti-raszta ugye? twitpic.com/53c027
innen szép nyerni 2011.05.28 12:08:27
@weisz manfréd huba: nem, dehogy értettem rátok, asszem pont itt nálatok olvastam pár napja egy egészen objektív összefoglalót a madridi megmozdulásról, de javítsatok ki ha tévedek. Én erre gondoltam: index.hu/kulfold/2011/05/27/bl-donto_-_forradalom_1-1/ .