Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dave Slim

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy dolog van csak, ami rémisztőbb a partifotók böngészésénél: a tinipartik fotóinak böngészése. A legmeglepőbb tulajdonképpen az, hogy ezek a kikent-kifent kislegények és -leányok milyen profin tudnak pózolni, kibukkanó mellbimbó inkluzíve...
Már jó ideje nem foglalkoztunk a népszerű klikkelgetős honlap furcsa és fergeteges lakóival, tekintsük hát most át csak címszavakban az utóbbi hetekben felbukkant érdekesebb szereplőket.- Minden idők legkeményebb wiwes képe. - Magyarország jobbat érdemel! - Hajléktalanoknak…..
Subba Érdekes adat - A trágyád 2006.12.12 02:29:00
Bizonyos adataival mindenki tisztában van. Milyen magas, hány éves, hány kiló és mikor vesztette el a szüzességet. Sajnálatosan kevesen vannak azonban olyanok, akik fejből tudják, hogy eddigi életük során pontosan mennyi kábelt fektettek le. Ez az elmés kalkulátor most végre…..
Subba Öcsi Lajos emlékére 2006.12.11 14:09:00
Kémünk azt állítja, hogy az AEGON szombati karácsonyi bálján Nyúl Zsusza Zsu műsorvezető gy köszöntötte az egybegyűlt biztosításipari szaklembereket: "Ma nemzeti gyásznap van, kérem, hogy egyperces néma felállással emlékezzünk meg Puskás Lajos emléke előtt!"..
(Sorozatunk a közepesen híres magyar köcsögök mélyére ás. Ő ki? Akar mit? Jó mire? Kérdések, válaszok, fondorlat!) Gáspár Győző élve boncolását kezdjük az ővele kapcsolatos legutóbbi üggyel, a Kutya Halálával. Sajnos azt már soha nem fogjuk megtudni, hogy mi történt…..
Úgy érzed ma már nem szeretnél dolgozni? Van felesleges 18 órád? Még mindig az a kényszerképzeted, hogy a magyar nők a legszebbek a világon? Tölts el néhány kattintást Pityinger Péter alias Kicsi Dope több ezer hölgyismerősének társaságában!..
Ezekben a vészterhes időkben bizonyára Önöket is az a kérdés kínozza, hogy áll Haász Sándor gerillakampánya, nos, jó híreink vannak, feltettek egy videót a Cukivagyok.hu-ra, amiben a csaj egy tatabányai lakótelepi lakásban ugrál. Az kezdett motoszkálni bennünk, hogy…..
comment:com Magyar ufó 2006.08.31 21:29:00
Végre nekünk is van roswelli katasztrófánk, lehet zarándokolni Iregszemcsére, meditálva beszippantani az ufók itt hagyott energiamaradványait, vagy megerőszakoltatni magunkat egy másik dimenzióban, vagy várni, hogy újra egyszer, és pont akkor, amikor lesben állunk egy…..
Csáp Géza Nyerjen pólót még! 2006.08.07 18:04:00
Jó híreink vannak: bár úgysem látszik majd az esőkabát alatt, de azért megint lehet nyerni nálunk pólót, ezúttal a Universal kiadó lepett meg minket két-két Orson- illetve Keane-pólóval, S-es méretben, a Keane kicsinyt talán pásszentosabb. Ahhoz, hogy megnyerjék őket,…..