Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Famous Joker

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Limp Bizkit Hartford setlist 2010.07.31 10:40:48
Tegnapi koncerten volt pár meglepő dal. És ha hinni lehet egy beszámolónak, nem volt 'Rollin' meg 'Show me what you got'.Willy Wonka intro Hot Dog My Generation Livin It Up Eat You Alive My Way Counterfeit Pollution Break StuffNookie Behind Blue Eyes Take A Look Around Faith..
A 26 éves Vitalij Gavriljuk nagyon ponterős támadó játékos. Végigjárta hazája utánpótlás-válogatottjait, legnagyobb sikerként 2003-ban tagja volt a divízió 1-et megnyerő juniorszelekciónak. Itt együtt szerepelt a Mol Liga egy másik remek csatárával, Vitalij Kiricsenkóval.…..
Október elejére megépül a Ferencvárosi TC új jégpályája – ezt Rieb György, a klub elnöke mondta el blogunknak. A Millenárishoz hasonló mobil jégpálya sátras fedést kap, de a kiszolgáló létesítmények utánpótlás-mérkőzések lebonyolítására is alkalmassá teszik majd…..
Famous Joker 2010.05.11 19:04:22
@szorgalmas: ezt többféleképpen is lehet értelmezni. kicsit tág fogalom
A magyar válogatott remek vb-teljesítményt nyújtó kapusa kéthetes próbajátékra utazik a finn élvonalbeli Lahti Pelicanshoz, adták hírül kinti portálok. A 22 éves fiatalember az SM-Liiga patinás csapatánál ennyi idő alatt bizonyíthatja be, hogy megérett a váltásra. A klub…..
Május tizedikén fellépnek az USA legnagyobb hagyománnyal bíró késő esti műsorában, amit ismét Jay Leno vezet (miután kirugatták miatta Conan O'Brient.Guááár!<-Ez egy mérges hörgés)Állítólag a Faith-et fogják előadni, ami szerintem kissé gáz. Ha belegondoltok, egy ilyen…..
A Phoenix hazai pályán esett ki a rájátszásból, de Vernon Fiddler emlékezetes gólt lőtt. Jimmy Howard, a Detroit kapusa nem kellőképpen készült fel arra a gyors csuklómozdulatra, ami a korongbedobást követte. A lassításban látszik, Dacjuk idő előtt üt, így botja elmegy a…..
Szlovénia nagy arányú győzelmet hozó, de egyáltalán nem hibamentes mérkőzésen verte 8-3-ra Dél-Koreát a negyedik fordulóban. A mérkőzés után nyilatkozó szlovénok többsége már elsősorban a pénteki döntő felől közelített a szerdai teljesítményhez, és természetesen a…..
Famous Joker 2010.04.22 23:46:12
@Fradi-Mate: Hol nézed a meccset?:)
A magyar válogatott története egyik legjobb harmadát produkálta a lengyel meccs utolsó húsz percében. A divízió 1-es világbajnokság második játéknapjának második meccsén egy harmad alatt négy gólt lőttünk a Szlovénia ellen még bivalyerős Lengyelországnak. Mivel negyven perc…..
A magyar ifjúsági válogatott tizenhat percig tartotta magát a német rohamokkal szemben. A divízió 1-ben idegen ellenfél 16:20-nál szerzett vezetést, majd még az első harmadban megduplázta előnyét. A kapura lövések aránya ekkor 27-6 volt. Többször kaptunk büntetést…..
Három fővel szűkítette a szakmai vezetés a divízió 1-es világbajnokságra készülő hokisok névsorát, összeállt a Ljubljanába utazók listája. A három kimaradó között első ránézésre meglepő nevek is vannak: kikerült a keretből Budai Krisztián, a Ferencváros kapusa,…..
Szlovénia büntetőkkel győzte le Japánt, a találkozó után újabb két embertől megvált John Harrington szövetségi kapitány. A britek jelölték ki elsőként a végleges vb-csapatukat. A horvátok kedden utolsó edzőmeccsüket játsszák Szerbia ellen. Már a második percben…..
A Pannon Hoki Gála két mérkőzése alapján tovább szűkítette a keretet Ted Sator szövetségi kapitány. Ám az eredetileg tervezett két-három fős csökkenés helyett csak egy csatártól köszöntek el. Mint a szakvezetők elmondták, annyi jó teljesítmény volt a csapatban, hogy…..
Hajtós meccsen általában jó támadójátékkal és végig kiváló védekezéssel megnyerte második mérkőzését a Pannon Hoki Gálán a magyar válogatott. Ladányi nagyon szép gólt ütött, Peterdi Imre rakkolósat, biztatóan alakul a csapat a világbajnokság előtt. Az első harmad…..
Sidney Crosby hirtelen halálos góljával nyerte a házigazda Kanada a vancouveri olimpiát. Hajtós, kemény, feszült döntőt játszott a két tengerentúli csapat, a dráma a rendes játékidő utosó percében érte el a tetőfokát, az aranyérem sorsa a ráadás 8. percében dőlt el. Hazai…..
Famous Joker 2010.03.01 10:26:04