Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CT2010

81 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hamarosan kezdetét veszi a Videós Aerobik Verseny 2. Évada, amire várunk minden olyan talpraesett aerobik edzőt, aki vágyik egy kis megmérettetésre, elismerésre!Szeretnél kitűnni a többi edző közül? Szerinted az interneten egy videós megjelenés jó promóció lehet számodra?Szerezz…..
Utóbbi időben ritkultak a beszámolók… De ennek most vége! Pótlás következik. Az utóbbi hetek programja a következőképpen alakult: ·         2011. január 8. Debrecen: Aktív…..
Mint ígértük, folytatjuk összefoglaló sorozatunkat. Ebben a részben az amatőr squash bajnokságról ejtünk pár szót. Mint tudjátok, ebben társszervezőként és média partnerként veszünk részt. Elérkeztünk az év végéhez. Ez mindig remek alkalom, hogy egyenleget vonjunk…..
Figyelem!Mint korábban jeleztük, már lehet (elő) regisztrálni a VAV 2-re. Ennek elsősorban az lenne a lényege, hogy lássuk, hány indulóval számolhatunk, ami pedig azért érdekes, hogy mennyire tudunk - és érdemes - kategóriákat kialakítani.Szeretnénk ugyanis wellness mozgásformák…..
Szóval, elérkeztünk a Mozgás Hálózata legnagyobb projektjéhez 2010-ben… Ott tartunk tehát, hogy építjük és töltjük az Online Edzéstárat, amikor észleljük, hogy ezzel már nem vagyunk elsők és egyetlenek. Nem mintha nem bírnánk a verseny okozta idegi feszültséget,…..
Ebben a részben azt próbáljuk megmutatni nektek és magunknak, hogy mitől Mozgás Hálózata a mozgas.info weboldal, vagyis mitől vagyunk mi több, mint pusztán egy weboldal. Egy online fitneszközösség, amely nem kizárólag virtuálisan létezik. Tehát tekintsük át, mi volt idén a…..
Itt az év vége. Elérkezettnek látjuk az időt, hogy összefoglaljuk a lassan eltelt esztendőt, és persze, meg is osszuk veletek... Mindezt tesszük természetesen a Mozgás Hálózata szempontjából.Igazából nem is telt el lassan, sőt! Az úr 2010. esztendeje hamarosan véget és, holott…..
1. Igenis számít, miben alszunk. Forgolódjunk éjszaka és dobjuk ki a süppedős matracunkat.2. Ne úgy olvassunk vagy tévézzünk az ágyból, hogy meg kelljen emelnünk a fejünket, mivel az ehhez használt izmok is nyaki fájdalmat okozhatnak.3. Ne üljünk sokáig egy helyzetben, mivel az…..
Ismét csak egy meglepően modern sportcentrumot találtunk a tervezett selejtező helyén. Az Invest Sportcentrum valóban egy sportolási lehetőségeket felvonultató komplexum. 9 teniszpálya (2 fedett) mellett 4 squash pálya, pingpong-asztal... sőt, emellett még saját vendégházuk is van!A…..
Még hogy nincs squashélet a Dunántúlon! Számunkra most bebizonyosodott, hogy ez - egyre inkább - nincs így. Kováts Zsolt személyében egy a sport iránt általában és egészében elkötelezett klubvezetőt ismertünk meg. Ezt bizonyította az általa üzemeltetett és tulajdonolt XL…..
Mikulás napi látogatás és ajándékozás A Suzuki Ház - Pagoda Galéria „Ecsettel a gyermekekért” jótékonysági aukciójának eredményeként közel 915 000 forint gyűlt össze a Bethesda Gyermekkórház javára. December 6-án, világ-, és olimpiai bajnokaink jelenlétében…..
Invest Sportcentrum, EgerIsmét csak egy meglepően modern sportcentrumot találtunk a tervezett selejtező helyén. Az Invest Sportcentrum valóban egy sportolási lehetőségeket felvonultató komplexum. 9 teniszpálya (2 fedett) mellett 4 squash pálya, pingpong-asztal... sőt, emellett még…..
Öntse formába elképzeléseit! - Zila Tortaforma, az új üzletág25 év tapasztalat és közel 3 év kísérletezés után piacra kerülhet a Zila Tortaforma család, melyet manufaktúra jelleggel, Zila László irányításával készítenek. A termékek megfelelnek az élelmiszerminőségi…..
A dilemma a következő volt: szeretnénk a Mozgás Hálózata tevékenységét minél szélesebb körben bemutatni. Tudjátok, nálunk regelni kell. Létrehoztunk egy nyilvános felületet, hogy mindenki hozzá tudjon jutni az infókhoz. Hátha így még többen kedvet kapnak, hogy…..
Aszonta legutóbb az egyik megmondóemeberünk - nem haragszunk rá, sőt ezért fizetjük - hogy ne "tépelődjek" a blogon, mert az senkit nem érdekel. A blog egy marketing eszköz - is lehet. Hm.... Én megfontoltam, esküszöm.Nos, tehát ma sok helyen voltunk (nem is olyan) kis…..
A múlt hét elég húzós volt! Mármint a vége, főleg... Squash kupa és testépítő OB egy napon, plusz még persze vasárnap is. Nem túl közel egymáshoz. Csak hogy minden fasza legyen.A squash kupa (2. Egyéni Országos Amatőr Squash Bajnokság) 2. selejtezője volt Pécsett. Ez volt…..
Utóbbi időben több, a fallabdával általában foglalkozó cikkel és anyaggal találkozhattatok az oldalon. Reméljük, nem bánjátok. Ez ki fog derülni a szavazásból. Addig is megelőlegezzük nektek a következőt: :) Mi őszintén szólva azért szeretjük, mert egy olyan sportág,…..
Utóbbi időben több, a fallabdával általában foglalkozó cikkel és anyaggal találkozhattatok az oldalon. Reméljük, nem bánjátok. Ez ki fog derülni a szavazásból. Addig is megelőlegezzük nektek a következőt: :) Mi őszintén szólva azért szeretjük, mert egy olyan sportág,…..
Hálózat Mozgolódói Választás – a Mozgás Hálózata legjobbjai2010. október 16-án, a Fitparádén tartottuk meg az 1. Hálózat Mozgolódói Választás díjátadóját.A már igen patinás Fitparádé rendezvény már sokadik alkalommal került megrendezésre. Sőt, már Budapesten is…..
Amatőr Squash OB - 1. selejtező: Squash Club Szeged, SzegedNovember 6-án, szombaton lezajlott az Amatőr OB (hivatalos nevén: Egyéni Országos Amatőr Squash Bajnokság 2011.) első selejtezője Szegeden.Nevezzük is bárhogy, a lényeg, hogy mindenki elindulhat a versenyen, aki nem számít…..
A Mozgás hálózata küzdősport edzője lettemNem is tudom, hol kezdjem, annyi mindent lehetne mondani. Sajnos a díjátadásra nem tudtam elmenni, mert épp Nemzetközi Karate versenyünk volt Tarjánban ahol 8 tanítványom indult, és négyen dobogóra is állhattak.Na de kezdjük a legelején,…..
Sziasztok! Számomra sikeresen zajlott le a WFF VB, bár egy kis keserű "szájíz" azért maradt, hiszen még a külföldi csapatok versenyzői is nekem gratuláltak, lévén hogy szerintük én nyertem. Én azt hiszem azért a hazai pálya előnyeit be kell nyelnem, hiszen a győztes…..
Sziasztok!Hamarosan eljön a nagy nap.:) Újra színpadon fogok állni. WFF világbajnokság, okt.23-án. Ma kezdtem a vízmegvonást és a ch töltést. 97 kg vagyok, ami a színpadon ha minden jól megy kb.95-94 kg lesz. Ma már pihi van és ráhangolódás. Tegnap még volt kb. 18-20 személyi…..
A Mozgás Hálózata saját megvalósítású projektje. Tagjaink kezdeményezését karoltuk fel.  Az ötletet egy a weboldalra feltöltött videó adta, amelyben egy pályaudvaron látszólag spontán táncra perdülő lány miatt az egész pályaudvar táncol. Minket is megfogott a dolog.…..
Sikeresen lezajlott az 1. Videós Aerobik Verseny, az első hazai videós aerobik tehetségkutató verseny, amely tényleges országos lefedettséggel kínált lehetőséget a tehetséges aerobikoktatók számára.A Mozgás Hálózata saját ötletét teljesen önerőből lebonyolítva valósította…..