Regisztráció Blogot indítok
Adatok
safa

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Attól, hogy valamit kimondasz, még nem lesz hihető. Ha nem állsz a szavaid mögött teljes meggyőződéssel, nem leszel hiteles, ezt pedig ki fogják szúrni. Ezért is tartom fontosnak, sőt mi több, egyre fontosabbnak az önazonosságot. Inkább legyek népszerűtlen egy kijelentésem miatt, mint álszent…..
Egyelőre nem tudjuk, milyen kommunikációs stratégiát fundáltak ki a kormányzati propagandagépezet munkatársai a koronavírussal kapcsolatban, azt viszont bizton állíthatjuk, hogy a válságkezelés középpontjába természetesen magát Orbán Viktort állítják majd. A krízishelyzetek ugyanis sok szempontból…..
      Nem is tudom, milyen lehet úgy felnőni, hogy az ember a világ egyik legszebb és legismertebb nőjének a lánya. Nagy bevállalás, az egészen biztos. Kaia Gerber most már alanyi jogon és elég jó munkákat kap, sőt. Viszont a bulvár szerint elég bajos fiatal ő is, amin szerintem semmi, de semmi…..
safa 2020.03.03 06:41:09
    A blogbejegyzések hozzászólásai között, illetve sok más fórumon is olvasom, látom, hogy laikusok, nem ebben a szakmában dolgozó, az ingatlanközvetítőkkel csak érintőlegesen kapcsolatba kerülők, mennyire rossz véleménnyel vannak erről a szakmáról, illetve ennek a szakmának a képviselőiről.…..
Orbán Viktornak és kormányának köszönhetően eljött az idő, hogy Vona Gábor, a Jobbik volt elnöke és Gyurcsány Ferenc egykori miniszterelnök egy platformra kerüljön valamiben: mint néhány nappal ezelőtti megszólalásából kiderült, Vona is egyetért az árnyékországgyűlés létrehozásával, ami a jelenleg…..
safa 2020.02.22 08:43:56
@MAXVAL bircaman közíró: Ok, ha nem oszt,nem szoroz akkor az összes Fideszes fizesse vissza Sorosnak amit rájuk költött.Ez lenne az elegáns gesztus,ha már évek óta gyaláznak egy idős embert.Amúgy azt csodálom,hogy még nem perelte be őket becsületsértésért.
safa 2020.02.22 08:59:38
@MAXVAL bircaman közíró: Igen,megsértette. Az ösztöndíjat csak az ösztöndíjat megkapó személy veheti igénybe.Orbán az egész pereputtyát vitte Oxfordba.
safa 2020.02.22 09:16:28
@Zionnépe: A rendszerváltás idején pénzelte Soros a Fideszt.Ma már nincs szüksége rá a Fidesznek. Ki is paterolták innen a CEU-t.
A három év alatti gyermekek fele, a 4-6 évesek 90 százaléka használ okoseszközöket; főként okostelefont, tabletet és notebookot – derült ki a Huawei Techologies Hungary kutatásából, amely az Y-generációs szülők digitális nevelési szokásait vizsgálta. A felmérés szerint a szülők annak ellenére adják…..
Manapság egyre többen járnak edzőterembe ami remek, de sajnos kevesen vannak tisztában az írott és íratlan szabályokkal. Lássuk a legfontosabbakat amire mindenképp figyelj oda...
Itt járt közöttünk: néhány napja még én is láttam az utcán Nagyváradon, a szokott komor büszkeségével, szinte masírozott. Most pedig jött a hír, hogy meghalt Ovidiu Ţinca tartalékos ezredes, aki térségünkben egyszerre volt a régi rezsim titkosszolgálati kiszolgálója és új generációk úgymond…..
benyakzoltan Hollywood alkonya? 2019.12.02 09:21:30
Ez itt most nem az Irishmanről szól. Nem magáról a filmről. Abból születik majd remélhetőleg elég írás, blogolás, kritika. Ez itt a mozi estéjéről szól. A sötétről, amikor a moziterembe már nem engedik be a régi hősöket, mert kell a hely a műanyagszörnyeknek. Az a tény, hogy csak néhány…..
A szeptemberben indult négyrészes 'Hit és tudomány' vitasorozatunk záró alkalmán Jézus Krisztus személye körüli kérdéseket, történelmi tényeket és álhíreket boncolgathatjuk. Az eseményre való hangolódás érdekében a válaszadóknak szegeztünk egy-egy kérdést. Baranya Csabától, aki a debreceni Svetits…..
bircahang Ingyenélők 2019.11.29 06:06:00
A Mérce veri az asztalt, üzen Sorosnak, meg a ballib üzletembereknek, az ígért évi 50 millió nem jött be idén. Nézzük csak mi is a valóság. Van 20 darab fizetett alkalmazottuk, ezt nem én találtam ki, ők mondják, miközben szerzőik zöme ingyen ír nekik. Hetente átlag 15-20 cikket jelentetnek meg,…..
Mi az? 200 milliárd forintot elköltöttünk rá, köze nincs az eredeti tervekhez, köze nincs a látványtervekhez, a látogatói 10%-át sem tudja parkolóval várni, de megérte, mert a miniszterelnök úr boldog? Jó, persze, a választ ellőttem a címben, így nem nehéz. Annyi butaság elhangzott már a Puskás -…..
safa 2019.11.15 05:47:52
@Larry Silverstein: Azért lesz ma telt ház,mert 28000 jegyet odaajándékoztak a haveroknak.....
Korábban sosem látott őszinteséggel nyílt meg az ITV brit televízió exkluzív interjújában Meghan és Harry arról, milyen negatív hatással van rájuk, amin az utóbbi időben keresztülmentek, az, amit Harry már többször is a média "zaklatásának" nevezett. A dokumentumfilmet a sussexi hercegi pár október…..
Annak ellenére, hogy Hillary Clinton nem indul a 2020-as amerikai elnökválasztáson, ugyanúgy fókuszba került, mint az egészségügy, a fegyvertartási reform vagy a bevándorlás kérdése. A demokrata jelöltek pedig egyértelműen feloszthatók aszerint, ki van vele és ki ellene! Donald Trump a 2018-as…..
safa 2019.10.21 07:20:01
A fülzúgás tünete gyakran zavaró lehet. Mikor és milyen orvoshoz fordulj a problémával? Milyen kezelésre számíthatsz? Dr. Banik Andrej fül-orr-gégészünk segítségével elmondjuk. Mi a fülzúgás? Fülzúgásról (tinnitusról) akkor beszélünk, ha az érintett olyan hangokat hall, amelyek nem külső forrásból…..
Budakeszi Dugóhúzó néven indult új civil kezdeményezés, amely a település közlekedési anomáliái közt szeretne rendet vágni. Kezdve a reggelente a főváros felé kialakuló dugóval, hogy a gyökerénél ragadják meg a legfőbb problémát. ..
safa 2019.10.02 08:25:09
@laci_52: Hol parkolnak az ingázók? Pasaréten és környékén,,Vérhalom téren és környékén ,Törökvészen és környékén.Ez mind a II.kerület nem fizetős része...
Kétségtelen: a magyar szokások, hagyományok és babonák utánozhatatlanok. Ez pedig fokozottan igaz akkor, ha egy esküvői szertartásról és az azt követő lakodalomról van szó! Bolond menyecske, menyasszonyrablás, tányértörés... az idősebb rokonok általában elvárják, hogy ilyen szokásokkal tisztelegjünk…..
Ezt kiabálta egy  kiskamasz a társainak tegnap a Balaton-parti strandon, és azonnal értelmet nyertek az elmúlt évek itt szerzett fertőzései. A férjem évek óta minden Balatonban töltött nyár után jellegzetes bőrkiütéseket növeszt magán mellkas-szerte, amire a bőrgyógyász első alkalommal csak annyit…..
Az Andrássy út nem véletlenül kapta meg az UNESCO világörökségi védelmét. Kevés olyan gyönyörű út van Európában, mint a Deákot a Hősök terével összekötő sugárutunk a csodálatos palotáival. Az egyetlen probléma csak az, hogy a budapesti és a terézvárosi vezetést sem zavarja, ha egyik legszebb utunkat…..
Milyennek látta a Filmalap munkáját Andy Vajna idején, illetve milyennek látja most a szervezet működését a gazdasági igazgató, aki hét évig dolgozott együtt a volt magyar filmügyi kormánybiztossal? Vajna halála óta eltelt több hónap, már csillapodtak a kedélyek, megnyugodott a sajtó. Az idei Magyar…..
Először is szögezzük le a legfontosabbat: előválasztani fontos és jó dolog...
Esküszöm, megpróbáltam. Isten bizony, kurvára megpróbáltam nem belelátni Gyurcsányba azt, ami. De nem megy. Az össze-vissza kamuzásra, csúsztatásra nincs mentség. Amikor megláttam az újságosnál a Narancs címlapján, először azt gondoltam, ezt a számot biztos nem veszem meg. Végül két nappal később…..
Egyetlen gyerek született az 1986-os atomkatasztrófa után a kitelepítési zónában, de szerencsére egészséges felnőtt vált belőle...
Vélhetően az elsűllyedt Hableány sétahajó roncsainak mentési műveleteivel kapcsolatban rendeltek el légtér korlátozást a Duna Budapest belvárosi szakasza felett - később azt is megírtuk, hogy ezt a Duna mentén egészen Paksig meghosszabbították. Természetesen a légtér korlátozás idején a megadott…..
Az elmúlt napok egyik legnagyobb meglepetést keltett, fővárosi vonatkozású híre az volt, hogy – mint Tarlós István főpolgármester bejelentette -,  a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsa döntése alapján  el kell bontani a Nyugati téri felüljárót. A hivatalos indokolás szerint a főváros szakadatlan…..