Regisztráció Blogot indítok
Adatok
safa

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztos tudjátok - ki ne tudná - hogy komoly változások vannak az Index szerkesztőségében. Ezek egyik hozadéka most, hogy lehetőség nyílt arra, hogy a blog.hu-s tartalmak az Index címlapon blogketrecen kívül is megjelenjenek. A szerkesztőségtől kapott információink szerint az Indexen semmilyen…..
Szeptembert váró Belső-Erzsébetvárosi lakók, gyászmenetelő vendéglátósok. A csendrendelet ellen demonstrálnának az elégedetlen vendéglátósok, illetve azok közül is leginkább a külföldi buliturizmusra utóbbi években rátelepülő szolgáltatók...
Kínosan érintheti András herceget, hogy letartóztatták Ghislaine Maxwellt, a néhai Jeffrey Epstein segítőjét az Egyesült Államokban csütörtökön. Maxwellt 2016 óta keresték amiatt, hogy a vádak szerint éveken át segítette a pedofíliáért elítélt amerikai milliárdost, Epsteint, akit…..
2018-ban kezdtünk el dolgozni egy olyan applikáción, amelynek segítségével utána lehet járni a politikailag exponált szereplők és a velük közeli kapcsolatban állók által birtokolt szállodák, vendéglátóhelyek tulajdonosi hátterének. Néhány éve, amikor a politika-közeli vállalkozói réteg elkezdett…..
Ezerrel elkezdett dübörögni a nyár, egyre melegebb minden egyes nap. Ilyenkor a legtöbb ember nem szeret a konyhában ügyködni, vagy sok időt tölteni (mi kivételek vagyunk, naná :). Imádjuk a rakott ételeket, de  -a hazai  szokásoktól eltérően - nekünk a rakott zöldség nem azt jelenti, hogy két…..
A Momentum elnöksége csaknem teljesen kicserélődött a hétvégén. Kikerült belőle pl. a fideszes csatornafirkászok által sokat támadott Donáth Anna, viszont bekerült Körömi Attila, ami minimum érdekes fejlemény. A hosszú fideszes múlttal rendelkező, majd (2004 és 2006 között) jobbikos, de minden…..
Minden országban vannak olyan társadalmi szokások (ha úgy tetszik, tabuk), amiket nem illik megszegni, különben elég csúnyán fognak ránk nézni, vagy bunkónak tartanak majd. Esetleg mindkettő. Lássuk, mi a helyzet a dánoknál az italtól a születésnapokon át az udvariasságig!..
Attól, hogy valamit kimondasz, még nem lesz hihető. Ha nem állsz a szavaid mögött teljes meggyőződéssel, nem leszel hiteles, ezt pedig ki fogják szúrni. Ezért is tartom fontosnak, sőt mi több, egyre fontosabbnak az önazonosságot. Inkább legyek népszerűtlen egy kijelentésem miatt, mint álszent…..
Egyelőre nem tudjuk, milyen kommunikációs stratégiát fundáltak ki a kormányzati propagandagépezet munkatársai a koronavírussal kapcsolatban, azt viszont bizton állíthatjuk, hogy a válságkezelés középpontjába természetesen magát Orbán Viktort állítják majd. A krízishelyzetek ugyanis sok szempontból…..
      Nem is tudom, milyen lehet úgy felnőni, hogy az ember a világ egyik legszebb és legismertebb nőjének a lánya. Nagy bevállalás, az egészen biztos. Kaia Gerber most már alanyi jogon és elég jó munkákat kap, sőt. Viszont a bulvár szerint elég bajos fiatal ő is, amin szerintem semmi, de semmi…..
safa 2020.03.03 06:41:09
    A blogbejegyzések hozzászólásai között, illetve sok más fórumon is olvasom, látom, hogy laikusok, nem ebben a szakmában dolgozó, az ingatlanközvetítőkkel csak érintőlegesen kapcsolatba kerülők, mennyire rossz véleménnyel vannak erről a szakmáról, illetve ennek a szakmának a képviselőiről.…..
Orbán Viktornak és kormányának köszönhetően eljött az idő, hogy Vona Gábor, a Jobbik volt elnöke és Gyurcsány Ferenc egykori miniszterelnök egy platformra kerüljön valamiben: mint néhány nappal ezelőtti megszólalásából kiderült, Vona is egyetért az árnyékországgyűlés létrehozásával, ami a jelenleg…..
safa 2020.02.22 08:43:56
@MAXVAL bircaman közíró: Ok, ha nem oszt,nem szoroz akkor az összes Fideszes fizesse vissza Sorosnak amit rájuk költött.Ez lenne az elegáns gesztus,ha már évek óta gyaláznak egy idős embert.Amúgy azt csodálom,hogy még nem perelte be őket becsületsértésért.
safa 2020.02.22 08:59:38
@MAXVAL bircaman közíró: Igen,megsértette. Az ösztöndíjat csak az ösztöndíjat megkapó személy veheti igénybe.Orbán az egész pereputtyát vitte Oxfordba.
safa 2020.02.22 09:16:28
@Zionnépe: A rendszerváltás idején pénzelte Soros a Fideszt.Ma már nincs szüksége rá a Fidesznek. Ki is paterolták innen a CEU-t.
A három év alatti gyermekek fele, a 4-6 évesek 90 százaléka használ okoseszközöket; főként okostelefont, tabletet és notebookot – derült ki a Huawei Techologies Hungary kutatásából, amely az Y-generációs szülők digitális nevelési szokásait vizsgálta. A felmérés szerint a szülők annak ellenére adják…..
Manapság egyre többen járnak edzőterembe ami remek, de sajnos kevesen vannak tisztában az írott és íratlan szabályokkal. Lássuk a legfontosabbakat amire mindenképp figyelj oda...
Itt járt közöttünk: néhány napja még én is láttam az utcán Nagyváradon, a szokott komor büszkeségével, szinte masírozott. Most pedig jött a hír, hogy meghalt Ovidiu Ţinca tartalékos ezredes, aki térségünkben egyszerre volt a régi rezsim titkosszolgálati kiszolgálója és új generációk úgymond…..
benyakzoltan Hollywood alkonya? 2019.12.02 09:21:30
Ez itt most nem az Irishmanről szól. Nem magáról a filmről. Abból születik majd remélhetőleg elég írás, blogolás, kritika. Ez itt a mozi estéjéről szól. A sötétről, amikor a moziterembe már nem engedik be a régi hősöket, mert kell a hely a műanyagszörnyeknek. Az a tény, hogy csak néhány…..
A szeptemberben indult négyrészes 'Hit és tudomány' vitasorozatunk záró alkalmán Jézus Krisztus személye körüli kérdéseket, történelmi tényeket és álhíreket boncolgathatjuk. Az eseményre való hangolódás érdekében a válaszadóknak szegeztünk egy-egy kérdést. Baranya Csabától, aki a debreceni Svetits…..
bircahang Ingyenélők 2019.11.29 06:06:00
A Mérce veri az asztalt, üzen Sorosnak, meg a ballib üzletembereknek, az ígért évi 50 millió nem jött be idén. Nézzük csak mi is a valóság. Van 20 darab fizetett alkalmazottuk, ezt nem én találtam ki, ők mondják, miközben szerzőik zöme ingyen ír nekik. Hetente átlag 15-20 cikket jelentetnek meg,…..
Mi az? 200 milliárd forintot elköltöttünk rá, köze nincs az eredeti tervekhez, köze nincs a látványtervekhez, a látogatói 10%-át sem tudja parkolóval várni, de megérte, mert a miniszterelnök úr boldog? Jó, persze, a választ ellőttem a címben, így nem nehéz. Annyi butaság elhangzott már a Puskás -…..
safa 2019.11.15 05:47:52
@Larry Silverstein: Azért lesz ma telt ház,mert 28000 jegyet odaajándékoztak a haveroknak.....
Korábban sosem látott őszinteséggel nyílt meg az ITV brit televízió exkluzív interjújában Meghan és Harry arról, milyen negatív hatással van rájuk, amin az utóbbi időben keresztülmentek, az, amit Harry már többször is a média "zaklatásának" nevezett. A dokumentumfilmet a sussexi hercegi pár október…..
Budakeszi Dugóhúzó néven indult új civil kezdeményezés, amely a település közlekedési anomáliái közt szeretne rendet vágni. Kezdve a reggelente a főváros felé kialakuló dugóval, hogy a gyökerénél ragadják meg a legfőbb problémát. ..
safa 2019.10.02 08:25:09
@laci_52: Hol parkolnak az ingázók? Pasaréten és környékén,,Vérhalom téren és környékén ,Törökvészen és környékén.Ez mind a II.kerület nem fizetős része...
Kétségtelen: a magyar szokások, hagyományok és babonák utánozhatatlanok. Ez pedig fokozottan igaz akkor, ha egy esküvői szertartásról és az azt követő lakodalomról van szó! Bolond menyecske, menyasszonyrablás, tányértörés... az idősebb rokonok általában elvárják, hogy ilyen szokásokkal tisztelegjünk…..
Ezt kiabálta egy  kiskamasz a társainak tegnap a Balaton-parti strandon, és azonnal értelmet nyertek az elmúlt évek itt szerzett fertőzései. A férjem évek óta minden Balatonban töltött nyár után jellegzetes bőrkiütéseket növeszt magán mellkas-szerte, amire a bőrgyógyász első alkalommal csak annyit…..
Milyennek látta a Filmalap munkáját Andy Vajna idején, illetve milyennek látja most a szervezet működését a gazdasági igazgató, aki hét évig dolgozott együtt a volt magyar filmügyi kormánybiztossal? Vajna halála óta eltelt több hónap, már csillapodtak a kedélyek, megnyugodott a sajtó. Az idei Magyar…..
Először is szögezzük le a legfontosabbat: előválasztani fontos és jó dolog...